Pusťte si domů svěžest jara - třeba nějakým novým kouskem nábytku Atan. Recenze na konferenční stolek.

05.04.2023 12:47

 

 

Dnes bych vám chtěla v recenzi popsat nádherný konferenční stolek Aloraeshopu ATAN nábytek.

Jako malá holka jsem nesnášela, když babička a maminka na jaře vyhlásily velký jarní úklid. Začalo se malovat a uklízet po zimě, aby se s příchodem jara všechno blýskalo a vonělo.

Dnes to dělám taky – miluju, když doma vyženu a vymetu zimu ze všech rohů a koutů, a ucítím příjemnou vůni svěžesti a čistoty. Letos mi ale nějak ten pocit „neladil“. Pořád jsem zjišťovala, co mě na obýváku po úklidu ruší. Pak jsem na to přišla. Konferenční stolek.

Měla jsem obyčejný, koupený před pár lety jako provizorní. Ale znáte to, provizorní věci občas doma zůstanou déle, než by měly. Ten stolek byl už fakt ošklivý. Měl nekvalitní desku, která byla oloupaná a odřená, ani dečky to nezachránily.

Pustila jsem si tedy do bytu jaro i volbou nového kousku nábytku pro radost.

Vybrala jsem si nový konferenční stolek na eshopu ATAN.cz.

Společnost ATAN se na českém trhu pohybuje už více, než 20 let. Působení firmy odstartoval v roce 1994 pan Marek Javorský prodejem několika kusů židlí. Během pár let se nábytek ATAN vyhoupl mezi největší prodejce v České republice, a na této pozici se drží dodnes. Patří mezi nejdéle působící internetový obchod s kompletní nabídkou nábytku. Koupit zde můžete vybavení kuchyní, obýváků, ložnic, dětských pokojů, koupelen, kanceláří – prostě celý byt si můžete vybavit nábytkem z jednoho eshopu.

A co je důležité – ze spolehlivého eshopu!

Ono v dnešní době je to opravdu velmi těžké, orientovat se v tom, kde nakoupit. Mám zkušenost s několika nábytkovými eshopy, a moc spokojená jsem nebyla (dlouhé dodací lhůty, poškozené zboží, špatná doprava a tak dále). Proto jsem si vybrala eshop ATAN nábytek, kde jsou recenze velmi pozitivní.

O tom, že je eshop nábytku ATAN kvalitní, svědčí například i to, že byl v roce 2015 vybrán mezi finalisty ankety Shop roku!

Tady prostě můžete nakoupit opravdu bezpečně, nemusíte se bát, že vám přijde nekvalitní zboží.

Super je i rychlost dodání – v průměru doručují zboží za 3,1 dne. To je opravdu fajn, protože jiné nábytkové eshopy jsou občas s dopravou v problému – trvá to. V ATANU ne.

Začala jsem tedy vybírat. Než jsem vybrala konferenční stolek, mrkla jsem i do ostatních sekcí nábytku.

V nabídce totiž mají 28 238 druhů nábytku!

To je fajn. Nábytek jsem si pořizovala už před spoustou let, a je to na něm vidět.

Konferenční stolek je první na řadě, určitě ale budu muset obměnit i další „nábytkové stařečky“. Ono je hodně důležité, abychom se doma cítili spokojení, a prostředí na to má velký vliv.

A teď už tedy k výběru konferenčního stolku.

Neměla jsem moc jasnou představu. Věděla jsem jen, že bych moc ráda, aby alespoň část stolku byla z dubu. Mám moc ráda dřevo. Dub má spoustu variant, barev a kresby dřeva – všechny se mi ale moc líbí.

Další limitující faktor byly nožičky – nechtěla jsem už jednotlivé nožičky, protože ze zkušenosti vím, že často se začnou kývat, a stolek je pak nestabilní (i moje podlaha volá po rekonstrukci, protože je křivá – byl špatně vylitý beton, a mám podlahu zvlněnou, proto je nestabilita často velmi nepříjemná, a každé kafe vylité).

No a další limitující prvek byl cena. Jako většina z nás, i já musím být kvůli inflaci a cenám energií opatrná.

Když jsem tyhle „limity“ řekla doma, začali se mi smát, že takový stolek nekoupím – mám si ho prý stlouct z bedniček.

Ale mýlili se. Sehnala jsem

V ATAN nábytku na mě „vyskočil“ v nabídce stolek, do kterého jsem se zakoukala na první pohled.

Je to Konferenční stolek Alora – webe / dub kraft zlatý.

Je to přesně takový stolek, jaký jsem si představovala. Ani jsem nevybírala dlouho. Tohle byla prostě láska na první pohled.

Stolek je moderní, na první pohled zaujme designovým provedením.

Kombinace barev webe magic/dub zlatý je krásná, moderní a neobvyklá.

Jak už jsem psala, miluju kresbu a barvu dubového dřeva. Kdyby ale tenhle stoleček jen z barvy zlatého dubu, nebylo by to ono. Tmavá barva ze stolku dělá neokoukaný, a zajímavý kousek nábytku. Vypadá to báječně. Kombinace tmavé a světlé barvy k sobě dokonale ladí.

Po objednání stolek přišel přesně v termínu, jaký byl uveden u stolku na eshopu.

Konferenční stoleček mi přišel v demontovaném stavu – v celkem malé krabici. Přiznávám, že z toho jsem se trochu orosila. Nevěděla jsem, jestli si zvládnu sestavit stolek sama.

Nemusela jsem se ale bát – a ani vy nemusíte!

Stolek má každou desku pěkně označenou nálepkou, a v návodu je přesně popsáno, i obrázkem nafoceno, který díl kam patří. Chytré vruty mají „zarážku“, takže je našroubujete jen tak, jak mají být.

Celé sestavení je pomocí chytrých šroubů, vrutů, kolíčků – vše do sebe zapadne přesně tak, jak má. Složení zvládne opravdu každý – i naprostý laik, jako jsem já.

Stolek je prostě nádherný. Na obrázku vypadá hezky, v reálu asi ještě líp. Vždycky, když vejdu do pokoje, okamžitě mi přitáhne k sobě oči.

Není velký – rozměry stolku jsou 41,7 x 70 x 40 cm.

Prostě tak akorát na posezení s kávou, na mističku sušenek ke kávě a nějakou pěknou dečku, nebo vázičku jako dekoraci.

Pod hlavní deskou je odkládací prostor – na knihy, mobil, nabíječku, brýle – prostě co potřebujete.

Mám tenhle stoleček moc ráda. Líbil se mi od první chvíle, co jsem ho na eshopu objevila, a dělá mi velkou radost každý pohled na něj.

Ještě větší radost mi ale dělá to, že jsem objevila eshop, kde svět je ještě v pořádku.

Eshop, který je plný kvalitního zboží, které odpovídá popisu a obrázkům. Kde si nakoupím v klidu, a nemusím se bát, že budu zklamaná. Doprava i platba fungují na jedničku.

Komunikace s eshopem je taky v pohodě – to je pro mě důležité, protože když si nejsem jistá, nechám si ráda poradit, nebo vysvětlit. V ATANu s vámi komunikují tak, že se cítíte příjemně.

Zboží mi přišlo rychle a v pořádku – tak, jak to má být.

Eshop je velmi přehledně uspořádaný.

Na levé straně stránky najdete vypsané hlavní kategorie nábytku, a ty mají jednotlivé podkategorie. Od dekorací až po velké kusy nábytku – vyberete si tu v pohodě cokoliv. Velmi snadno se „proklikáte“ přesně tam, kam potřebujete. Zboží, které hledáte, najdete rychle. Pokud se vám to nepodaří, vyhledávač na stránce funguje skvěle.

Při nakupování na eshopu ATAN nábytek jsem se cítila uvolněně a v pohodě. Budu se sem ráda vracet. Mají tu ohromný výběr za přijatelné ceny.

Chcete se přesvědčit? Podívejte se sami! Zboží si můžete prohlédnout zde: ATAN.cz

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit stejný stolek, jako já, klikněte zde: Konferenční stolek Alora – webe / dub kraft zlatý

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: