Protančete babí léto ve zdravotních balerínách Leons. Nohy, záda ani klouby vás v nich bolet nebudou.

23.09.2021 13:53

Letošní léto nebylo nic moc. Mezi teplými dny bylo dost deštivých a chladných. Já jakmile začne léto, zouvám klasické boty a obouvám se do pantoflí. Miluji chození v pantoflích pro tu lehkost a pohodlí. Letos ale pantoflím léto nepřálo. Často jsem musela nosit boty uzavřené, aby mi nebylo zima, nebo aby mi neteklo do bot.

Léto je také doba dovolených. O dovolených jezdíme na výlety, poznáváme nová místa, prostě chodíme mnohem častěji, než mimo dovolenou. Já mám poznávání nových míst moc ráda, nachodím spoustu kilometrů, proto už si pořizuji takové boty, které mi na nohách nebudou vadit, netlačí a jsou pohodlné. Co si budeme nalhávat – s přibývajícím věkem už nohy bolí mnohem víc, než dřív. Mluvím teď tedy o botách na výlety do měst, nebo třeba na hrady a zámky (nikoliv o botách do hor nebo na túry).

Protože se mi mezi pantoflemi osvědčily zdravotní pantofle Leons, které skvěle vypadají a jsou na nohách neuvěřitelně pohodlné, zajásala jsem, když jsem zjistila, že na Leons.cz začali vyrábět a prodávat zdravotní baleríny.

Pokud jste byli doposud přesvědčeni, že zdravotní bota = hnusná bota, budete velmi překvapeni.

Tyhle nádherné zdravotní boty jsou na pohled krásné. Jsou elegantní, moderní a skvěle vypadají na noze. A když k tomu přičtete efekty bot zdravotních, vychází vám dokonalá bota.

Boty model Leona jsou ručně vyráběné, a je na nich znát, že výrobce se snažil o maximální pohodlí.

To jsem pocítila hned po prvním obutí. Do bot jsem vklouzla a cítila se velmi příjemně.

 Vnitřní stélka je s paměťovou pěnou, takže došlápnutí je velmi měkké. I podrážka je měkčená, a je protiskluzová – to jsem ocenila hlavně, když pršelo, a já vešla z chodníku na dlažbu – vůbec to neklouzalo.

Na patě je takový pěnový polštářek, za který jsem obzvláště vděčná. Já totiž došlapuju na paty, a dost i dupu, takže na konci dne mne bolí nohy, hlavně paty, a ta bolest je přenášena do zad. V Leons Leona botách došlapuji na měkký polštářek a je to opravdu hodně znát. Nohy mne bolí mnohem méně.  Paty jsou mnohem méně bolestivé, a bolest do zad mi vystřeluje jen minimálně, a to jen po hodně dlouhém chození.

Materiál bot je nubuková kůže – kozinka. V materiálech se moc nevyznám, takže o materiálu se moc rozepisovat nemůžu. Vím jen, že boty netlačí a nemačkají.

Vrchní část boty je pevná, ale přitom se krásně přizpůsobí noze. Někdy mi to připadá jako kouzlo.

 Já mám nohy citlivé. Hodně citlivé. Jakmile si v létě zvyknu na pohodlí pantoflí, přezutí do pevných bot obvykle odnesu spoustou otlaků a puchýřů a to i z „rozšlapaných“ bot. V botách Leona Leons ten pocit nemám. Jen chviličku po obutí vnímám, že mám na noze pevnou botu, a pak už pohodička. Boty se noze přizpůsobí za krátkou dobu. Měla jsem po prvním obutí připravenu sadu náplastí na puchýře, jak jsem zvyklá. Potřebovala jsem jen jednu- a to ještě jen pro jistotu, protože jsem si na kole odřela nohu pod kotníkem, a nechtěla jsem si případně zamazat botu. Prostě pohodička.

Jsem strašně ráda, že zdravotní boty mohou vypadat už jako normální, módní obuv.

Já jsem si vybrala baleríny modré barvy. Kdo mne zná, ví, že modrá je moje barva. Varianty barev na eshopu jsou ještě béžová a červená.

Jedno upozornění ještě mám – pokud si budete tyhle super boty objednávat, dávejte si pozor na číslování – kupujte si boty o číslo menší, než jste zvyklé! Boty mají trochu jiné číslování!

Pokud bych měla tuhle recenzi na boty shrnout, tak by mi stačilo pár slov jako: Paráda, pohodlí, super.

Prostě tentokrát nebudu vůbec šetřit superlativy. Bota se mi strašně moc líbí vzhledem, a k oblečení vypadá opravdu báječně. Nosím ji k sukni, džínovým šatům, i ke kalhotám. Vždycky boty vypadají velmi skvěle.

Investice do kvalitních bot se v tomto případě opravdu vyplatí. Kvalitní bota vám vydrží déle než jednu sezónu. Materiál je nubuková kůže – kozinka, a na nohách je příjemná. Nohy jsou bez odřenin a otlaků, bota se noze přizpůsobila a přitom drží tvar.

Největší radost vám ale udělá podrážka a stélka. Jsou měkčené. Došlap mě už nebolí. Rozdíl jsem cítila každý večer po vyzutí. Už jsem nemusela mít namočené nohy ve studené vodě, a přestaly mne bolet paty.

Efekt měkčeného došlapu se projevil i tím, že mne přestaly bolet záda. I já, která dupu, a přenáším váhu těla na paty, mám najednou mnohem lepší pocit. Jsem i po delším chození bez bolesti v kříži, za to jsem těmto botám velmi vděčná.

Na stránkách Leons.cz si boty vybírám moc ráda. Líbí se mi. Už mám doma několik párů – hlavně pantoflí.

 Model Leona Leons je první uzavřená bota, kterou na stránkách mají. Doufám, že nebude poslední, protože jsem tak spokojená, že doufám i v další modely. Na nohách stojíme a chodíme celý den, je proto důležité se o ně starat. Třeba právě i volbou kvalitní obuvi.

Pokud vám boty nesedí, můžete je do 14 dnů vrátit.

Já mám se stránkou a eshopem Leons skvělé zkušenosti. Dokonce když mi k loňským vánocům chtěl syn koupit uzavřené pantofle, a nebyl si jistý, jak má vybrat velikost, napsal si na chat stránky a paní měla velkou trpělivost a poradila mu. Poradila mu dobře – pantofle mi padnou jako ulité.

Myslela jsem si, když jsem nosila (a nosím) pantofle Ortho Leons, které jsou úžasné pro všechny, kteří trpí na haluxy (vbočené palce), že lepší boty už asi nikdy nenajdu.

Spletla jsem se. Leons Leona jsou nádherné a pohodlné. Ráda je budu doporučovat všem svým známým.   

A teď si půjdu prohlédnout novinky v pantoflích – blíží se totiž opět vánoce…

Pokud si boty chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Leons Leona modré

Pro prohlédnutí varianty béžové klikněte zde: Leons Leona pudrová

Pro prohlédnutí varianty červené klikněte zde: Leons Leona červená

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: eshop Leons.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: