Pro klidný spánek a krásné sny si pořiďte polštáře Levanda a Dream

05.03.2018 13:01

Spánek – jedna z nejzákladnějších lidských potřeb. Prospíme zhruba jednu třetinu života. A na kvalitě spánku se podílí i prostředí, ve kterém spíme. Proto se snažíme si různě ložnice zdobit a krášlit. Pokud ale má náš spánek být kvalitní, je třeba, abychom měli i kvalitní lůžkoviny. Velmi důležitý je polštář a přikrývka. Už z dětství z pohádky O princezně na hrášku víme, že kvalita lůžkovin je prostě důležitá – princezna měla lůžkoviny špatné, proto se jí špatně spalo. Pořídíme – li si kvalitní lůžkoviny, žádný „hrášek“ nás budit nebude. A protože kvalitu našeho spánku nejvíc ovlivňuje polštář, hledala jsem ty nejlepší, na kterých se spí jako v pohádce a nebudíte se s bolestmi za krkem nebo bolestí zad. 

Otestovala jsem pro vás proto dva druhy polštářů z eshopu zdravaloznice.cz.

První polštář je polštář s přírodní úpravou se jmenuje Levanda. Jak už sám název napovídá, tenhle polštář je to pravé pro všechny milovníky levandule.

Já osobně levanduli miluji – je pro mne symbolem krásy, léta, slunné Provence a také vůně čistoty. Proto jsem z tohoto polštáře přímo nadšená. Je to polštář celoroční, a obsahuje vonné mikrokapsle levandule. Pokaždé, když si na polštář lehnu, mám pocit, jako bych se položila na louce v létě mezi levanduli. Moc příjemně se mi s touto vůní usíná. A kromě toho, že krásně voní, vůně levandule v létě odpuzuje komáry, takže už žádné protivné komáří pištění v létě u ucha. Na tomhle polštáři vás čeká jen klidný spánek. U polštáře je možnost regulovat si množství náplně podle potřeby. Na polštáři Levanda je snímatelný a samostatně pratelný obal – je to velmi praktické, odpadá problém s údržbou propocených polštářů – potah jednoduše sundáme (je na zip), vypereme a můžeme znova v klidu a čistotě spát. Polštář si momentálně na vyzkoušení vzala i dcera a je velmi spokojená, takže pokud máte doma dívku ve věku teenagerském, tenhle polštář, co krásně voní taky určitě ocení.

Polštář je velký 50 x 70 cm ( koupit lze i v rozměru 70 x 90 cm)

Prací povlak na zip

Náplň směs PES kuliček a PUR tyčinek

Materiál je recyklovatelný

Vhodné pro děti do 3 let

Praní do 40 stupňů Celsia

Úprava polštáře přírodní

  

Další polštář, který jsem pro vás otestovala je polštář anatomický Dream Visco– chcete li jinak také nazývaný jako zdravotní, někdo také říká z paměťové pěny. Tenhle polštář je pravým požehnáním pro všechny, kdo tráví pracovní dobu u počítače, nebo třeba jen rád hraje na počítači hry, nebo má problém s krční páteří. Mě osobně po delším sezení u počítače krční páteř bolívá, od páteře pak bolí i hlava a spánek pak byl opravdu nic moc.

Tenhle polštář obsahuje jádro z viscoelastické paměťové pěny Memory – polštář se vlivem tělesné teploty přizpůsobuje tvaru hlavy a krku, poskytuje jim pevnou oporu a odlehčuje zatížení krčních a šíjových svalů. Je to velmi příjemné. Od doby, co spím na  polštáři Dream, jsem ráno odpočinutější, žádné potíže s krční páteří po ránu – žádný „přeleželý krk“, jsem naprosto spokojená. Polštář jsem nechala otestovat i partnera a i on si pochvaloval kvalitní oporu hlavy a příjemné spaní.

Rozměr polštáře 50 x 70 cm

Snímatelný a samostatně pratelný povlak polštáře

Potah na zip

Náplň z tyčinek je vyrobena z Visco pěny

Potah lze vyvářet na 95 stupňů celsia – je tedy vhodný i pro alergiky

Polštář má snímatelný návlek na zip, je antibakteriální a protiroztočový, je tedy vhodný i pro alergiky.

Pokud by Šípková Růženka spala svých 100 let na tomhle polštáři, určitě by se probudila čilá a svěží. Spí se na něm opravdu moc dobře. Já sama jsem s paměťovou pěnou zkušenosti dosud neměla, spala jsem na klasickém polštáři, tenhle polštář je ale opravdu skvělý a vyhovuje mi po všech stránkách, budu ho ráda používat i nadále.

Na závěr bych ještě ráda zdůraznila, že společnost Zdravá ložnice je společnost Česká, s českými kvalitními výrobky. Opět se mi potvrdilo, že přísloví " Zlaté české ručičky" je pravdivé, a jsem hrdá, že u nás v Čechách vyrábíme tak kvalitní výrobky.

Zároveň se omlouvám, že jsem v článku použila i fotografie z eshopu, jsou ale tak hezké,a kvalitní, že přiznávám, že mě by se takové nafotit nepovedlo a nechci vás ochudit o obrázek polštářů tak, jak mají vypadat :-)

Pokud si chcete koupit polštář Levanda, klikněte zde: polštář Levanda .

Pokud si chcete koupit polštář Dream,klikněte zde: polštář z paměťové pěny Visco Dream

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: eshop Zdravá ložnice

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: