Připomeňme si léto s novou, letní kolekcí lahví SodaStream

13.02.2018 13:49

Zima už trvá dlouho, proto se všichni snažíme přiblížit si slunečné, barevné léto různými výrobky s letní tematikou. Firma SodaStream pro nás připravila nový design lahví k výrobníku sody SodaStream . Design lahví vznikl v Izraeli a fanoušci na Facebooku vybrali, který potisk se jim nejvíc líbí.  Na celé čáře vyhrál design listů ve dvou barvách – zelené a fialové. Lahve mají objem 1 litr, jsou krásně štíhlé, víčko je hermeticky uzavíratelné – bublinky nám tedy nebudou zbytečně utíkat a hrdlo je příjemně široké – krásně do lahve můžete přidávat kousky ovoce a tak si zdravě ochutit perlivou vodu.

Lahve lze využít s modely výrobníku perlivé vody SodaStream Source, Play, Spirit, Power.

Kdo má doma výrobník perlivé vody SodaStream, určitě mi dá zapravdu, že lahví není nikdy dost. Všichni si rádi bereme perlivou vodu s sebou do práce, nebo děti do školy, každý má rád jinak ochucenou – někdo dává přednost ovoci, děti mají rády spíše sirupy, někdo má rád perlivou vodu hodně vychlazenou, někdo v pokojové teplotě – lahví není prostě nikdy dostatek.

Proto jsem byla moc ráda, když jsem dostala pro vás vyzkoušet tyhle nové lahve v letním designu.

SodaStream mne opravdu baví – jsem moc ráda, že nemusím z nákupu vláčet balíky PET lahví s limonádou. V klidu a v pohodlí domova připravím sobě i celé rodině nápoj podle jejich chuti (i když tahle „práce“ je asi jediná doma, o kterou dětem není třeba říkat, naopak perlivou vodu připravují samy a rády, dokonce občas dojde i k drobným sporům o to, kdo nápoj připraví).

Litr domácí perlivé vody vyjde na 2,57 Kč – je to tedy velmi příznivá cena proti limonádám v PET lahvích.

Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.

Proto neváhejte a udělejte si radost novou lahví SodaStream s krásně letním designem. S pitným režimem máme všichni občas trochu problém, hlavně v práci zapomínáme pít a pak se cítíme unavení a podráždění. Mnohem lépe se nám pitný režim dodržuje, když si na stůl postavíme lahev s pitím – máme ji na očích, a tím se nám pitný režim připomíná. A tahle lahev bude na každém stole ozdobou – je krásná, štíhlá, lehoučká a svým potiskem nám připomíná barevné letní dny. Prázdná potom v kabelce není přítěží. Pokud si tedy chcete udělat radost a připomenout si léto, kupte si novou lahev SodaStream z kolekce Rostliny.

Pokud si chcete zakoupit lahve, klikněte zde: Lahve SodaStream

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: