Prima tip na dárek pro správné chlapy - zapomeňte na měkké dárky, darujte perzonalizovanou lahev se jménem.

18.11.2020 14:04

 

 

 

Blíží se vánoce, už zbývá jen měsíc do Štědrého dne.  A spolu s vánoci si všichni lámeme hlavu s tím, jaký koupit svým nejbližším dárek. Dárek, který udělá opravdu radost, dárek, u kterého obdarovaný pozná, že jste na něj mysleli, a s výběrem dárku si dali záležet.

Já mám moc ráda dárky osobní. Třeba i maličkosti, ale takové, aby udělaly opravdu radost. Pokud mají potěšit a překvapit, měly by být jiné, než ty, které už obdarovávaný dostal v minulých letech. Občas je to pořádná „fuška“ přijít na to, co obdarovávanému udělá tu správnou radost, aby mu štěstím zajiskřily oči. Naštěstí většina z nás má své záliby a libůstky, které ho vždycky potěší – to nám s výběrem dárků dost pomáhá.

Letos si dost lámu hlavu s dárky pro mužskou část rodiny. Spousta obchodů je zavřených, takže inspiraci hledám spíš na internetu. Zatím jsem nějak neměla žádný nápad. Je mi jasné, že praktické dárky jako košili, svetr, nebo ponožky už dospělí muži dokáží ocenit, ale je to pro ně praktický dárek, který by si stejně koupili. Prostě dárek „měkouš“ je vždycky jen „měkouš“ a tu správnou radost neudělá. Tak jsem hledala správný tvrdý dárek pro radost a potěchu. Nakonec jsem našla.

Napadlo mne totiž, že když si pánové letos nemohou dojít na pivo, nebo panáčka do hospůdky, a pokecat s kamarády, mohla by hospůdka přijít za nimi. Hledala jsem ten správný nápad, až jsem ho našla.

Vybrala jsem krásnou personifikovanou lahev Ferneta Stock se jménem pro manžela, a nádherné dárkové balení Fernet Stock pro tatínka.

Lahve s Fernetem jsem vybírala u nejpovolanějšího - tedy od výrobce. Zvolila jsem společnost Stock Plzeň Božkov. Možná i proto, že je to společnost, která má dobré jméno, a léty je ověřena a prověřena. Kvalitní alkohol zde vyrábějí už od dob Rakousko – Uherska, na českém trhu pak jsou už více než 85 let. Dnes je společnost Stock Plzeň největším výrobcem lihovin na českém trhu s podílem přes 35%.

Když jdeme kolem prodejního pultu, nebo regálu s lihovinami a alkoholem, většinou ho míjíme bez povšimnutí, nebo sáhneme po lahvi s alkoholem, který nám chutná, a moc o nákupu už nepřemýšlíme. Občas je ale fajn se zastavit, a popřemýšlet o tom, že i v alkoholu jsou velké rozdíly, a že je dobré kupovat dobrý alkohol od prověřených výrobců. Já jsem patriot, takže mi dělá radost, že máme v Čechách tak dobrý a kvalitní alkohol od našeho, českého výrobce Stock Plzeň. Vždyť dobrého panáčka alkoholu si při zvláštních a významných příležitostech dáme rádi všichni. Pak je dobré vědět, co pijeme.

Pokud vás zajímá historie společnosti Stock, klikněte zde: Stock Plzeň Božkov

 

Když už jsem psala o těch významných událostech, kdy si rádi připijeme, nemyslela jsem tím jen třeba svatby, nebo zvláštní setkání. Kvalitní alkohol dnes už patří i k rodinným sešlostem. Ty já mám moc ráda. Naše rodina je velká, když se sejdeme všichni, je spousta smíchu a chaosu.  Mám to ráda, je to fajn. Večer už jsme ale trošku unavení, pak je fajn si sednout a popovídat si. Právě tyhle večerní povídání mám moc ráda.  Tatínek si sedne, mezi nás, nalije si malého panáčka, pomalu upíjí a vypráví a vzpomíná. Tyhle – jak já říkám – „vzpomínací posezení“ jsou moc fajn. Najednou vklouznete do úplně jiné doby, leckdy jsem překvapená, jak dřív lidé žili, jak bylo všechno jiné. Kolik věcí, které dnes považujeme za samozřejmost, kdysi vůbec nebylo. Je to fajn posezení, nechává ve mně krásné vzpomínky a dobrou náladu ještě hodně dlouho. A právě na taková to krásná posezení jsem vybrala pro radost tatínkovi dárkové balení Fernet Stock Original se dvěma krásnými skleničkami s nápisem Fernet Stock. Už se těším na tatínkovu reakci, a hlavně na jeho povídání.

Pokud chcete koupit  lahev se skleničkami v dárkovém balení, klikněte zde: Fernet Original dárkové balení

 

Pro manžela jsem zvolila dárkovou lahev Fernet Stock Original 1 litr s možností natištění jména přímo na etiketu. Fernet má manžel moc rád, je to takové to fajn pití, které si vychutnává.

Věděli jste, že fernet je vyráběn už od roku 1927? Hořkobylinný nápoj je vyráběn podle přísně utajovaného receptu už více než 90 let. Podle stále stejného, původního receptu je vyráběn dodnes. Mění se časem pouze design lahve, Fernet samotný je stále stejný. Fernet je vyráběn v několika variantách – Fernet Stock Original, Citrus, Honey, Spiced, nebo třeba novinka Fernet a Rum. Vybere si určitě každý. U nás je v největší oblibě Original, ale i Honey je moc dobrý.

Pokud si chcete přečíst více o historii Fernetu, klikněte zde: Fernet Stock příběh

 

Pokud chcete, jako já věnovat originální láhev se jménem na etiketě, můžete si ji nechat vyrobit a objednat – stačí si rozmyslet, jaké jméno, nebo přezdívku na etiketu chcete napsat, a lahev mám přijde domů .

Chcete si nechat vyrobit lahev se jménem? Klikněte zde: personalizovaná lahev Fernet 1 L

 

Jsem moc ráda, že jsem náhodou objevila reklamu na možnost nechat si na lahev vytisknout etiketu se jménem. Díky tomu jsem zapátrala na stránkách Stock Plzeň Božkov, a mám dva krásné dárky pod stromeček. Lahev s osobním jmenováním pro manžela, a dárkové balení lahve Fernet se dvěma skleničkami pro tatínka. Věřím, že tentokrát jim oči při rozbalování dárků pod stromečkem opravdu zajiskří radostí.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment výrobce, klikněte zde: Stock Plzeň Božkov

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: