Ponožky Bellinda Walk & Care s hydratujícím efektem - a vaše nohy budou jako v pokojíčku

10.10.2017 13:08

Dnes bych vám chtěla představit ponožky Bellinda Walk & Care s hydratujícím efektem.

S nastávajícím podzimem a sychravým počasím přichází doba nošení ponožek.  S letním chozením naboso jsme se rozloučily, a začínáme řešit, aby nám nebylo zima na nohy. Ponožky kupujeme a nosíme všechny. A všechny už dávno víme, že ponožky jsou různé – nejen slabé, nebo teplé, ale jsou i z různých materiálů. Já si materiál už velmi pozorně vybírám, protože pár trapasů, kdy jsem si koupila levné ponožky v tržnici ( s pocitem, jak jsem skvěle nakoupila a ušetřila) a pak šla cvičit, nebo třeba jen do práce, a po nějaké době jsem se zula, protože jsem se chtěla přezout do jiných bot, a z ponožek se linula tak nevábná vůně, že jsem se styděla opravdu z hloubi duše- od té doby vím, že je důležité, z jakého materiálu ponožky jsou. A pořizuji si ráda kvalitní ponožky, protože na nohách často stojím celý den, a chci se cítit příjemně.

Ponožky Bellinda Walk & Care jsou ponožky s hydratujícím efektem. Obsahují šípkový a mandlový olej, tyto oleje zjemňují kůži  - a to je skvělé zejména na popraskané paty.

Protože popraskané paty mne docela zlobí, byla jsem zvědavá, jestli to opravdu funguje. A tak jsem poctivě ponožky nosila každý den 7 dní. A musím uznat, že opravdu se v nich cítím dobře, a mám pocit jemnější kůže na nohách, paty nemám otrhané, dokonce mne přestala svědit vysušená kůže mezi prsty, kterou mám někdy podrážděnou od mytí mýdlem.

Ponožky jsou velmi příjemné hned na první dotyk – jsou velmi jemné a hebké. Jsem zvyklá nosit nízké ponožky, takže jsem se trochu obávala, jestli si zvyknu na klasický střih a nebudou mne škrtit – lem je ale tak jemný, s tak jemnými gumičkami, že jsem vůbec necítila, že mám vysoké ponožky. Přitom gumičky drží pevně, ponožky vůbec nesjíždějí. Naopak mi bylo velmi příjemné, když jsem si vzala vyšší boty, že mne vůbec netlačily kolem lýtek – ponožky krásně zamezily dotyku s kůží. Špička ponožek je ručně řetízkovaná – nestáčí se a v botách netlačí. Ponožky drží na noze celou dobu nošení, nesjíždějí a v botě se nehrnuly, žádné otlaky ani puchýře ze shrnuté ponožky nemám ani po delším obutí do sportovních bot.

(obrázek zdroj https://www.bellinda.cz/katalog/produkt/walk-&-care-socks)

Do vlákna ponožek jsou zapracovány v mikrokapslích pečující oleje, jsou uvolňovány během nošení. Efekt vydrží 28 praní. Podle výrobce potvrdilo efekt jemnější a vláčnější pokožky 71 % žen. Já jsem jednou z nich. Ponožky jsem nosila velmi intenzivně, abych vyzkoušela, jestli hydratace a pečující oleje opravdu fungují, večer jsem ponožky přeprala a druhý den znova nosila. Nosila jsem ponožky do sportovních i vycházkových bot a jsem spokojená – gumičky drží pevně, přitom nikde neškrtí, ponožky se neshrnují a hlavně – po vyzutí bot nejsou cítit.

Ponožky Bellinda  Walk & Care jsem si velmi oblíbila. Určitě si ještě nějaké koupím. Jsou velmi příjemné a hlavně mám mnohem lepší pocit z kůže na chodidlech. Tady opět platí ono: za kvalitu je lépe si připlatit. Ponožky jsou vyráběny ve dvou barvách – černé a tělové.

Koupit je můžete po kliknutí zde: Ponožky Bellinda Walk & Care

pokud neradi nakupujete na internetu, ponožky jsou k dostání v sítích drogérií DM

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: