Pokud sháníte slušivé oblečení na léto, uzpůsobené potřebám českých žen, vyráběné i ve větších velikostech mám pro vás skvělý tip

19.07.2019 13:54

Léto je časem šatů a sukní. V těch to nám, ženám sluší nejvíc. Šaty a sukně jsou pohodlné a slušivé samozřejmě nejen v létě, léto je pro ně ale jako stvořené. Rády se všechny cítíme pohodlně a přitom se chceme i líbit.  A tak si každá z nás alespoň jedny nové šaty na léto vždycky koupí.

My ženy máme spoustu povinností, jsme hodně vytížené časově i pracovně, staráme se o domácnost, rodinu a chodíme do práce. Proto nám občas nezbývá moc času na nakupování oblečení. Je fajn, že si můžeme nakoupit oblečení v klidu doma.  Občas ale narážíme na problém velikosti – ve většině obchodů koupíte sice hezké šaty, ale všechny jsou z dovozu, a velikosti nám, českým ženám prostě nesedí. Máme jiný typ postavy, než ženy v zahraničí. Proto jsem moc ráda, že jsem objevila eshop svetsukni.cz – eshop, který vedou české ženy, které znají vkus českých žen, a vědí, že většina z nás potřebuje větší velikost než XS nebo M.

Motto eshopu je “…protože každá žena může“ majitelky se drží tohoto hesla, nikdy nenabízí zboží, které by si samy nepořídily. U každé kolekce přemýšlí, aby oblečení bylo pohodlné, kvalitně zpracované a přitom slušivé. Nejsou to tedy jen obyčejní prodejci konfekce, ale rozumí nám, ženám. Vědí samy, jak obtížné je někdy koupit vkusné oblečení i ve větších velikostech. Dobře vědí, že dobré a kvalitní oblečení umí ženám zvednout sebevědomí. A ženy, které si váží samy sebe, jsou spokojenější, a to se odráží i na jejich dalším životě.

Nejde pouze o léto, některé typy postav jsou jako dělané na šaty a sukně, ne každá z nás vypadá dobře v kalhotách, džínách nebo dokonce kraťasech. Sukně je jedním z nejelegantnějších kousků šatníku každé ženy. Udělá vám parádu jak na procházku po kolonádě, tak na večeři při svíčkách, ale i při pracovním pohovoru. A největší výhoda kvalitní sukně? Je krásně kombinovatelná a tak vám díky jednomu kvalitnímu kousku vzniká hned několik stylů a outfitů. Jen se toho nebát!

Výrobky z eshopu svetsukni.cz se mi moc líbí – takže jsem si udělala radost, šaty si koupila a dnes vám je trochu popíšu.

Vybrala jsem si letní šaty Astra.

Šaty jsou krátké, z elastického materiálu, jsou bez rukávů. Na prsou jsou křížené, to opticky prodlouží krk a sluší i bujnějšímu poprsí.

 Na břiše je řasení, které opticky zúží pas.

Nikdy bych tomu nevěřila,ale fakt to funguje . Já mám postavu typ jablko, takže s bříškem trochu problém, jak ho zamaskovat, a tohle řasení od břicha odpoutá pozornost, pas je víc vidět, hrudník je zvýrazněný, takže nejen že mám pocit, že větší bříško je schované, ale křížení na prsou přitáhne víc pozornosti k hrudníku a ostatní „vady na kráse“ nejsou tolik vidět. Elastický materiál je příjemný, a pomůže přizpůsobit se každé postavě. Tmavě modrá barva s květy se stříbrnými detaily je vhodná nejen jako letní šaty, ale můžete v nich jít klidně i na příjemnou slavnostnější večeři, nebo schůzku, vhodné jsou i do práce.

Praní doporučuji v pracím gelu, který nebude ničit elasticitu látky, a zachová barvu. Po vyprání jsou šaty stále stejně krásné – barva drží (vůbec nepouští), švy se nevytahují a nestáčejí, látka drží tvar-nevytahuje se.

Šaty jsou prodávány ve velikosti M –odpovídá velikosti 36 – 40 a  XL –odpovídá 42 – 46

Pokud si chcete šaty prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: šaty Astra

A protože v létě je fajn nosit i sukně, protože jsou velmi variabilní a lze je kombinovat s halenkou nebo tričkem,  a tím získáte vlastně pokaždé nový outfit, ráda bych vám doporučila i nějakou sukni, která sedí, sluší,a vypadá žensky šmrncovně. Někomu sluší sukně mini, někomu delší –v eshopu svetsukni.cz si vyberete z každého stylu..

Mě se moc líbí například sukně Japan mini – saténová sukně, která je krásná a jemná. 

Materiál je 50 % polyester, 46 % rayon, 4 % lycra , takže se velmi dobře udržuje a je vzdušná. Přední díl pásku je pevný – sukně tedy působí elegantně a lépe sedí na břiše, v zadním pásku je všitá guma, která pruží cca 8 cm – proto se sukně hezky přizpůsobí postavě.

Velikost S :  Délka sukně: 50 cm, Obvod pasu: 64 - 76 cm

 

Velikost L : Délka sukně: 50 cm, Obvod pasu: 82 - 90 cm

 

Pokud si sukni chcete prohlédnout nebo koupit, klikněte zde: sukně Japan mini

 

Pokud máte raději delší sukně, zvolte třeba sukni Michelle Midi

 

Materiál je hedvábí ( 95% polyester, 5% spandex) , sukně má opět vpředu pevný pásek, v zadní části je všitá guma, která pruží cca 8 cm. Sukně má střih, který nám ženám lichotí, při chůzi se krásně rozevlaje a moc hezky vypadá.

Pokud si chcete sukni prohlédnout nebo koupit, klikněte zde: sukně Michelle midi

 

A pokud máte rádi sukně dlouhé, zvolte třeba Indiana Red maxi sukni.

 

Je rozevlátá, lehoučká, a krásná. Materiál je viskóza – dobře se udržuje, je to materiál lehký a vzdušný.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: svetsukni.cz

 

Doufám, že jsem vás dostatečně navnadila. Pokud jste se rozhodly udělat si radost, aby vám to v létě slušelo, jsem ráda. Já sama jsem s nákupem moc spokojená. Cítím se v šatech velmi příjemně -žensky, jsou pohodlné a krásné. A co víc – na oblečení ze světa sukní je na první pohled vidět, že prošlo rukama českých švadlen. Můžete si tak být jisté, že každý kousek z tohoto e-shopu Vám bude dělat radost (při správné údržbě) po dlouhá léta.

Proto si na závěr dovolím citovat ze stránek eshopu svetsukni.cz:

 

"Oblečení nám nedokáže ubrat kila nebo změnit typ postavy.

Můžeme ale zvolit takový styl, který bude našim křivkám lichotit." 

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: www.svetsukni.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: