Pokud pánský šatník po zimě volá po obměně, nakupujte z pohodlí domova

14.03.2018 13:12

Po dlouhé a mrazivé zimě se konečně blíží jaro. A s ním většinou zjišťujeme, že šatník náš, i našich partnerů volá po změně. A tak si udělejme radost a kupme sobě i našim partnerům (nebo synům, vnukům, prostě mužům, které máme rádi) něco hezkého, jarního na sebe pro radost.

Pokud je váš partner stejný jako ten můj, do obchodů chodí nerad a po vyzkoušení více než dvou kousků oblečení je tak otrávený a protivný, že nakonec nic nenakoupíte. Mám tu pro vás řešení – já jsem sehnala skvělé kousky oblečení na Taxido.cz, v obchodě s pánským oblečením.

Mají tu na výběr spoustu super kousků, moderních, slušivých, svěžích a hezkých. Taxido.cz prošlo v poslední době velkou proměnou – na stránce se objevilo mnoho nových kousků oblečení, sortiment je tedy opravdu bohatý. Recenze na internetu, které nebyly leckdy příliš lichotivé, už dávno neplatí. Po objednání mi zásilka přišla velmi rychle, i komunikace s obchodem, když jsem potřebovala upřesnit některé informace k produktům, byla rychlá a uspokojující. Taxido je na trhu už od roku 2010, a má více než 22 000 spokojených zákazníků.

Pro začátek jsem koupila tričko a mikinu pro syna.

Mikina Nicolas světle šedá – moderní mikina slim střihu.

Barva světle šedá v kombinaci s jasně žlutou barvou na kapuci je moderní, slušivá a vypadá moc pěkně.

Materiál je 65 % bavlna, 35 % polyester. Mikina je pohodlná, zapínání na zip. Po stranách mikiny jsou kapsy opatřené zipem se žlutou ozdobou na jezdci ( pánové tedy ocení, že jim z kapes nebudou vypadávat klíče, peněženky ani drobnosti, které tak rádi nosí po kapsách). Kapsy jsou zdobeny žlutou barvou na okrajích zipu.

Po vyprání mikina zůstala stejná jako před vypráním, tedy nevytáhla se (proto dobře přeměřte velikost podle velikostní tabulky), materiál nežmolkuje a nekroutí se ve švech. Šedá barva na mikině ani žlutá z kapuce se neoprala, ani nepouští – je tedy pěkně stálobarevná.

Pohodlná a stylová mikina je velmi oblíbeným kouskem oblečení každého muže, nosí ji velmi často od jara až do podzimu. Tahle mikina je vhodná i do chladnějšího počasí, syn si pochvaluje, že pěkně hřeje. Vhodná na nošení je k jeans kalhotám i ke kalhotám sportovního střihu, nebo chino kalhotám. Je tedy velmi variabilní a dobře vypadá.

Tričko jsem zvolila pánské tričko Párty.

Tričko je z měkké hedvábné tkaniny příjemné na dotek – 65 % bavlna, 35 % polyester.

Tričko je bílé barvy, na lemu u krku, na rukávech a na spodní části trička je lemováno proužkem černé barvy, na přední straně trička je potisk MLK Weekend, Party.

Potisk je kvalitní, nemusíte se tedy bát „gumové nažehlovačky“. Tričko po vyprání zůstalo stejné, nesrazilo se – opět tedy doporučuji dobře změřit a použít pro výběr velikosti velikostní tabulku. Barvy po vyprání nevybledly ani nijak do sebe nepustily, tričko neplstnatí a švy se nestočily. Spodní lem trička na přední straně je ušitý do oblouku – lze ho tedy nosit zastrčené do kalhot i volně bez zastrčení – vypadá velmi hezky.

Tričko má moderní střih, i potisk, je slušivé a originální.

Pokud tedy s jarem budete obměňovat partnerův šatník, určitě zavítejte do eshopu Taxido.cz, já se sem budu vracet opravdu ráda. Zboží zde je kvalitní, výběr je nyní opravdu velký – oproti dřívější době je nyní v sortimentu mnohem víc oblečení i doplňků. A protože eshopů s dobrým, kvalitním a originálním pánským oblečením není mnoho, doporučuji vám Taxido.cz – za rozumné ceny zde nakoupíte všechno, co potřebujete – od oblečení, přes tašky a doplňky. Přeji příjemný nákup.  

Pokud chcete koupit tričko, klikněte zde: pánské tričko Párty bílé

Pokud chcete koupit mikinu, klikněte zde: mikina šedá Nicolas

Pro celý sortiment eshopu klikněte zde: Taxido.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: