Pohodlné domácí a noční oblečení od českého výrobce, oblečení i pro plnoštíhlé -to je Lamido.

03.07.2019 13:14

Oblečení. Pro nás ženy je to velmi důležitá součást nás samých. Rády si kupujeme něco hezkého na sebe – chceme se prostě líbit. A je jedno, jestli samy sobě, partnerovi, nebo všem kolem nás. Každá žena má svůj styl a vkus, a podle něj se obléká. Jenže pak přijdeme domů, a rády se oblékneme do něčeho pohodlného. Pohodlného a slušivého. A tady je trochu problém. Na internetu je spousta oblečení, to ano, ale já bych ráda, aby mi to slušelo i doma, a přitom se chci cítit pohodlně, vzdušně a volně. A takového oblečení moc není. A pokud si něco vyberu, zjistím, že je to ze zahraničí, kde mají úplně jiné velikostní tabulky, protože ženy tam jsou prostě postavou jiné. A tak zoufale objednávám zahraniční 5 XL a doufám, že se mi hrudník do oblečení vejde. Marně. A tak jsem hledala a hledala a našla.

Našla jsem českou firmu Lamido českého výrobce oblečení i pro plnoštíhlé, firmu Lamido, která se specializuje na výrobu domácího oblečení. A protože je to česká firma, vyrábí oblečení i větších velikostí – pro postavu českých žen.

Firma Lamido sídlí v Sebranicích u Litomyšle.  Vyrábí zde většinou úpletové výrobky -  domácí i sportovní kalhoty, haleny, trička, domácí komplety, noční prádlo-košile, pyžama, župany, ze spodního prádla to jsou spodní košilky, kombiné a kalhotky. Jednu z částí výroby tvoří prodej funkčního prádla značky Coolbest a Freshguard. Vyrábí oblečení dámské i pánské.

Já jsem si vybrala a objednala k vyzkoušení a recenzi pro Vás dámské šaty Anežka tmavě modrý vzornoční košilku Rút.

Před nákupem si pořádně prohlédněte velikostní tabulku – je trochu jiná, než jsme zvyklé, uváděna je velikost CZ i EU, takže se přeměřte a vyhledejte si, jakou velikost potřebujete. Velikostní tabulka je přehledná a velikosti odpovídají naměřeným hodnotám.

Dámské šaty Anežka

Šaty jsou kimonového střihu, takže se v nich budete cítit velmi pohodlně. Je to střih, který sedí každé postavě. Nosit je můžete do města i doma, a vždycky se budete cítit fajn – alespoň já ano. Šaty mají jednobarevné sedlo tmavomodré barvy, délka je 100 -106 cm – to podle velikosti. Šaty jsou lehoučké, velmi příjemně na těle sedí, nevytahují se při sezení. Po vyprání barva ze sedla nepustila, látka i tvar mají barvu zachovanou, švy jsou bez nitek, po vyprání se nestáčejí. S kvalitou provedení jsem velmi spokojená. Materiál je 100% bavlna, to jsem ocenila obzvláště v horku, jaké letos v Čechách máme – šaty jsou krásně vzdušné. Kromě toho, že jsou praktické a příjemné jsou i velmi slušivé. Jsou originální a moc hezké.

Dalším kouskem, který jsem vybrala k recenzi je noční košilka Rút.

Noční prádlo je důležité – musíme se v něm cítit pohodlně, abychom se dobře vyspaly. Na Lamido.cz si vyberete noční košile všech druhů a typů – krátké, dlouhé, s rukávem i bez, sexy košilky i noční košili pro babičku.

Já miluji modrou barvu, volba pro mne byla tedy celkem jasná – šedomodrá noční košilka Rút.

Košilka je krátká, má raglánový rukáv, sedlo je zdobené krajkou. Materiál je 100% polyamid – nejen, že dobře vypadá, ale dobře se i udržuje – snadno se pere a rychle schne. A v horkých nocích je to materiál chladivý a to je velmi příjemné.  Po vyprání barva košile zůstala nezměněna, krajka dobře drží a nikde se nepáře, švy jsou rovné, bez nitek a po vyprání se nestáčejí. V téhle noční košilce se budete cítit příjemně a přitom sexy. A když se cítíme příjemně, zdají se nám i příjemné sny.

Pokud si tedy chcete koupit pohodlné a kvalitní pyžamo, noční košili, šaty, funkční prádlo, tričko, kalhoty nebo třeba župan, určitě se podívejte na stránky českého výrobce Lamido.cz. Výrobky tu mají kvalitní, a seženete je i ve větších velikostech. Vybere si tu opravdu každý – ať už chcete prádlo pro sebe, pro dceru, pro maminku, nebo pro babičku – vyberete si vždycky. Šijí tu totiž oblečení pro české ženy, podle jejich potřeb a velikostí. Tedy já jsem se zaměřila na výrobky pro ženy, ale samozřejmě na stránce lamido.cz najdete i spoustu kvalitního prádla a oblečení pro muže.

Pokud si chcete koupit šaty Anežka, klikněte zde:  Dámské domácí šaty Anežka

Pokud si chcete koupit noční košilku Rút, klikněte zde:  noční košilka Rút

Celý sortiment si prohlédněte zde: česká firma Lamido

 

 


 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: