Plyšová mluvící opice, mluvící panáček Pepík a jednorožec s klipem na dudlík - to jsou tipy na dárky pro nejmenší.

08.10.2020 14:34

Janica opica, panáček Pepík a plyšový jednorožec s klipem na dudlík

Vánoce se nezadržitelně blíží. Všichni už začínáme pomalu přemýšlet, jakou hračkou uděláme radost našim nejmenším. Já, jako babička moc ráda nakupuji hračky pro radost. Ohromně si ty nákupy užívám. Tak trošku dělám radost i sobě – když jsem byla malá já, nebo moje děti, nebyl výběr hraček tak velký. Vybírám hračky tak, aby dělaly radost dětem, a zároveň aby splňovaly všechny bezpečnostní certifikáty, a byly tak pro děti naprosto bezpečné. Oblíbila jsem si hračky s duchem – tedy s logem ducha od společnosti Mikro Trading.

Mikro Trading a.s byla založena v roce 1993 v Rakvicích. Z malé firmy se postupem času vyvinula firma velká, zaměřující se na hračky, v současnosti je jedním z největších dovozců hraček v Čechách i na Slovensku, a působí i v řadě dalších zemí EU. Společnost si zakládá na poskytování kvalitního a bezpečného, zdravotně nezávadného zboží. Já, protože mám 4 děti a 4 vnuky mám s hračkami dovezenými společností Mikro Trading spoustu zkušeností, a jsem s nimi spokojená. V podstatě když vidím na hračkách logo ducha,  už nepátrám po bezpečnostních certifikátech, protože vím, že hračky s logem ducha jsou zdravotně nezávadné a pro děti vhodné.

Tentokrát jsem vybrala tři hračky pro menší děti. Plyšového pískacího jednorožce s klipem na dudlík, mluvícího panáčka Pepíka a nádhernou mluvící opici Janicu.

Malý plyšový jednorožec je hračka z jemného plyše s klipem na dudlík. Je krásně barevná, takže upoutá pozornost miminka, a po zmáčknutí píská – to se dětem moc líbí, a stimuluje je to k získávání dovedností, které nám, dospělým připadají běžné. Malé dítě ale hračku musí v ruce udržet, a zmáčknout tak, aby pískla, a to vyžaduje koordinaci a zapojení spousty svalů a dovedností. Odměnou je pro děti zapískání, a radost, že to samy zvládly. Hračka samozřejmě splňuje bezpečnostní certifikáty, takže je vhodná pro děti od narození.

Jednorožec je velký 17 cm. Vyráběn je ve dvou barevných variantách – zelené a růžové. My máme zeleného jednorožce, který kromě dětské radosti určitě dětem přikouzlí i hezké sny. A díky klipu na dudlík jim jednorožec nespadne na zem.

Pokud si chcete jednorožce s klipem prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: jednorožec plyšový Babys Happiness

Další hračkou, kterou vám chci představit je panáček Pepík

Panáček Pepík je krásná, 32 cm velká hračka vhodná pro děti od narození.

Mám z něj velkou radost hned ze dvou důvodů. Všimla jsem si, že trh je plný hraček a panenek pro děvčátka, na kluky se až tolik s panáčky nemyslí, takže většinou chlapečci dostávali plyšáky – zvířátka. Teď konečně mohou mít svého malého kamaráda i kluci. A tenhle dokonce i mluví.

Druhý důvod k radosti je ten, že panáček Pepík mluví.

Zvukové hračky všechny děti milují. I když my dospělí občas už máme zvuků z hraček dost, děti milují všechny zvuky, co hračky vydávají. 

Panáček Pepík ale nefunguje tak, že dítě jen pustí tlačítkem spoustu melodií – děti musí panáčkovi zmáčknout bříško, takže si zároveň procvičí motoriku. Očička jsou vyšitá, nemusíte se bát, že je dítě vydloubne.

Panáček je lehoučký, unese ho skvěle i úplně malé dítě, radost z něj určitě budou mít i děti větší – právě proto, že s nimi hračka mluví.

Řeč panáčka je srozumitelná, krásně vyslovuje.

Například: „Naučím tě říkanku“, „Pepíku, Pepíku, copak dělá babka, sedí doma na peci, a strouhá si jabka.“ Nebo „Ahoj, já jsem Pepík“, , „Chci být tvůj kamarád“, „Budeme si spolu hrát? „ a další…

Děti se tak naučí  říkanku, a poslechem se učí správnou výslovnost. Mají tak radost z krásné hračky, a my dospělí z toho, že hračka je i výchovná a vzdělávací. Panáček je na baterie, prodáván je ve 3 barvách – modré, fialové a oranžové. V eshopu jsem našla panáčka polsky mluvícího, ale já ho mám v češtině, takže před objednáním je lépe se zeptat telefonicky, nebo emailem. Panáček je za velmi příznivou cenu, takže tahle hračka vás určitě nezruinuje, a udělá spoustu radosti.

Pokud si chcete hračku prohlédnout, klikněte zde: panáček Pepík hadrový, mluvící

 

Poslední hračkou, kterou vám dnes chci představit je Janica Opica.

Opět se jedná o hračku plyšovou, mluvící a jak já říkám – je mazlící. Tahle opice mi padla do oka na první pohled. Na eshopu píší, že je velká 25 cm, ale to je velikost jen hlavy a těla, pokud přidám dlouhé nohy, je délka zhruba 40 cm. Opice je oblečená do manšestrových šatiček a kolem krku má šálu. Hračka je velmi příjemná na dotek, takže dětem bude určitě skvělým kamarádem na spaní a pomazlení. Je to taková opičí kamarádka s dlouhýma nohama. Ruce a nohy mají velikost akorát do dětských ručiček – dobře se drží. Vhodná je pro děti od narození – splňuje všechny potřebné zdravotní certifikáty pro bezpečnou hračku.

Opice mluví česky, srozumitelně, a není příliš hlasitá. Děti musí zmáčknout tlapku, aby opice mluvila, řekne vždy jednu větu, nebo říkanku, takže nehrozí takové to zapnutí a nepřetržité hraní. Děti se nenásilnou formou naučí říkanky, a poslechem si osvojí i správnou výslovnost.

Bylo toho trošku moc, a teď už je dobrou noc“ , „ Já jsem Janica opica, co přiskákala z pralesa, a hrát bych si s tebou chtěla, abych smutkem netrpěla“ , „ Budu s tebou běhat v lese, na louce i na pasece.A když se moc unavíš, postýlku nám připravíš“.

Opica Janina je moc hezká, na tváři má vyšitou pusinku, takže určitě děti budou tuhle hračku milovat, pusinkovat a mazlit se s ní.  Je to opičí holčička, takže je oblečená v růžovém. Určitě ale šikovné maminky dokáží opici vyrobit šálu nebo šaty i v jiných barvách. Hračka je opět za velmi příznivou cenu, udělá spoustu radosti, je bezpečná, dětem se líbí, něco je naučí a přitom není drahá. Jsem moc ráda, že tuhle opičku mám, tenhle výběr hračky se moc povedl.

Pokud si chcete opici prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Opica Janica

 

Pokud už přemýšlíte o nákupu hraček pod stromeček, nebo dětem jako dárek, mluvící hračkou určitě uděláte spoustu radosti. A pokud má hračka logo ducha, víte, že kupujete kvalitní a bezpečnou hračku.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: