Plavky, pantofle, žabky a spoustu dalšího letního originálního oblečení najdete na Dedoles.cz

18.06.2021 14:39

 

 

Venku je nádherné letní počasí. Krásně má být i celý víkend. Vedro se nejlépe snáší u vody. Plavání, koupání, opalování – nádherný letní relax pro dospělé i děti.

My jsme letos na léto skvěle vybavení. Plavky pro celou rodinu, osušky, pantofle, žabky – to všechno si můžete pořídit na eshopu Dedoles.cz, jako jsem to udělala já.

Na tenhle eshop mne vlastně přivedl vnouček. Pouštěl si reklamu s křečkem, který tančí v ponožkách a ohromně se u toho bavil. Po nějaké chvíli jsem zjistila, že si melodii křeččí písničky o Dedoles pobrukuju taky. Díky tomu, že jsem si pustila reklamu, vyskočila na mne upoutávka na veselé ponožky. Zvědavě jsem na ponožky klikla, protože je mi jasné, že vnuk by z ponožek měl ohromnou radost. Křeččí ponožky, to je věc.. Nakonec ale ponožky v košíku neskončily. Začala jsem totiž vybírat letní zboží.

Všechno zboží na eshopu Dedoles mne nadchlo svou originalitou a hlavně barevností. Všechny látky a motivy jsou krásně veselé, letní, pohodové.  Nejvíc jsem se rozplývala asi nad jednodílnými plavkami s kopretinami. Jsou přesně takové, jaké se mi líbí. Jenže jsem zjistila, že do těchto plavek bych svůj bujný hrudník nenacpala. Nevzdala jsem se, a objevila stejný motiv na pantoflích – tedy žabkách.

Podle popisu jsou žabky s aplikací sedmikrásky – mě víc připomínají kopretiny, ale to je úplně jedno – tyhle dvě květinky jsou si dost podobné, a obě jsou stejně krásné. Tak mi odpusťte, že jsem si je přejmenovala. Žabky jsou super letní obutí – vypadají skvěle ke každému letnímu oblečení, jsou pohodlné a noha se v nich vůbec nepotí. Můžete v nich projít klidně i vodou, pořád budou stejně pohodlné. Žabky nosím ráda, a tyhle sedmikráskovo – kopretinové jsou prostě dokonalé. Ten vzor se mi moooc líbí. Pokud nemáte rádi sedmikrásky, výběr vzorů na žabkách je veliký – vybírat můžete třeba kočky, kytky, melouny, kokosy a spoustu dalších vzorů – každý si určitě vybere.

Pokud i chcete prohlédnout, nebo koupit stejné žabky, jako mám já, klikněte zde: žabky s motivem sedmikrásek

 

Synovi jsem vybrala nové plavky šortkového typu. Mají originální vzor grafiti. Vím, že synovi se grafiti líbí, proto jsem vybrala tenhle vzor. Váhala jsem ještě mezi veselými citrony a vtipným potiskem piva, grafiti ale vyhrálo.

Plavkové šortky má syn nejraději – jsou totiž pohodlné, nikde nic netlačí a neškrtí. V pase mají šňůrku na stažení, aby nepadaly, přizpůsobí se pasu podle potřeby.

Plavky mají uvnitř síťku, jednu zadní kapsu, a jsou ze 100% recyklovaného polyesteru. Dobře vypadají, jsou slušivé, a překvapivě rychle schnou. Ideální pánské plavky na koupání i posezení u bazénu, nebo opalování, klidně si v nich ale můžete zahrát i volejbal, nebo fotbal – drží dobře a vypadají jako šortky.

Pokud si chcete plavky prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: pánské plavkové šortky Grafiti

 

Pro dceru jsem vybrala nádherné jahodové plavky. Tomu motivu jsem neodolala. Jahody jsou moje oblíbené ovoce. Plavky mají být veselé, a to tenhle motiv je.

 Plavky jsou z 85% recyklovaného polyesteru a 15% elastanu. Skvěle sedí na těle, přizpůsobí se postavě.

Super na nich je i to, že jsou oboustranné- jeden motiv je potisk šťavnatých jahod na bílém podkladu, druhá strana je červená s jahodovými zrnky. Můžete si tak měnit motiv podle nálady.

Za jednu cenu máte vlastně dvoje plavky. Pochválit musím hlavně vrchní díl plavek – skvěle drží, padne na každou postavu, nikde se nic nerozvazuje, protože není na tkaničky, a prsa jsou pěkně usazená – plavky dělají moc hezký dekolt.

Pokud si chcete plavky prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: plavky jahody vrchní díl a plavky jahody spodní díl.

 

Aby se nám u vody dobře leželo, vybrala jsem i velký kulatý plážový ručník. Vybrala jsem kulatý ručník s motivem tropických květů a ptáka. Podklad je tmavá modrá barva, a na ní velký pták a květiny.

Průměr ručníku je 150 cm, takže dostatečně velký na ležení, utírání, nebo když se chcete trochu ohřát ze studené vody na přehození kolem ramen. Materiál je 100 % bavlna. Materiál je velmi kvalitní, pevný a přitom velmi příjemný na dotek, takže vás do zad nebudou píchat suchá stébla trávy, a ležet se bude příjemně, měkounce. Při utírání ručník krásně saje.

Ručník si můžete prohlédnout a koupit po kliknutí zde: plážový kulatý ručník tropický motiv

 

Letní kolekce na eshopu Dedoles.cz mne velmi příjemně překvapila.

Pokud sháníte plavky pro děti, které budou originální a dětem se budou určitě líbit, mrkněte na Dedoles.

Velký výběr originálních letních motivů najdete ale i pro dospělé.

Příjemně mne překvapilo, kolik neokoukaných, veselých a barevných nápaditých vzorů na plavkách, pantoflích a ručnících jsem na Dedoles našla. Léto a radost z výrobků dýchá. Na první pohled dělají radost. Jsem s výběrem nadmíru spokojená. Na eshop se budu ráda vracet. Minimálně ještě pro ty super křeččí ponožky.

Mimochodem, už jste si dnes veselou Dedoles reklamu dnes pustili pro zlepšení nálady (svojí i vašich dětí)? Jestli ne, napravte to, reklamu najdete po kliknutí zde: Křečci Dedoles

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: