Parní čistič Leifhait - to je dokonale čistá podlaha bez použití chemických prostředků a bez námahy.

15.04.2019 13:32

Jaro a jarní úklid patří tak trochu k sobě. Na velikonoční svátky to všichni chceme mít doma nablýskané, svěží, voňavé a krásné – jako jaro. A tak po zimě smýčíme, drhneme a utíráme, myjeme a čistíme –zkrátka, někdy je ten úklid celkem náročný, konečný výsledek ale stojí za to.

Pokud si chcete ulehčit úklid a mít naprosto čistou podlahu (– a to naprosto je pravdivé) bez použití jakékoliv chemie, nejen na jaře před velikonocemi,ale celý rok, pořiďte si parní čistič Leifheit Clean Tenso. Já jsem ho otestovala a jsem jím nadšená. Vůbec se nedivím, že tenhle výrobek dostal na Heuréce od spotřebitelů 1. Místo mezi parními čističi. Je skladný, velmi dobře se s ním pracuje a je velmi účinný.

Parní čistič Leifheit Clean Tenso je vhodný na všechny typy podlah – dřevěné, laminátové, linoleum, marmoleum, nebo dlažbu. Použít ho lze i k oživení barvy koberců.

Jsem nadšená hlavně tím, že po použití parního čističe je podlaha naprosto čistá - odstraněno je až 99,99 % nečistot a bakterií, a to bez použití jakékoliv chemie. Kdo má tedy malé děti, které si často hrají na podlaze, pro toho je tenhle čistič to pravé – děti sahají na podlahu, pak na hračky, a samozřejmě hned strčí ručičky do pusy. Při běžném vytírání na podlaze zbude i stopa saponátu, který si tím pádem děti na ručičkách zanesou do pusy. Také pro majitele domácích mazlíčků je mop bezva – i pokud dojde k nějaké nehodě a na podlaze je loužička – s parním čističem je hygienicky odstraněna. Čistič je připraven ihned k použití bez složitých příprav.

Stačí pouze naplnit nádržku o objemu 550 ml čistou vodou a zacvaknout do čističe. S tímto množstvím vody parní čistič pracuje až 40 minut nepřetržitého provozu.

Pak zapojíte přívodní kabel do zásuvky. Kabel je dlouhý 6,5 metru, dosáhnete tedy s čističem bez problému po celé místnosti. Pak už jen stačí stisknout ON/OFF tlačítko, rozsvítí se červené světýlko Power, a nastavíte požadované množství páry. Po zhruba 30 sekundách se rozsvítí modré světýlko Steam, stisknete páčku na rukojeti a můžete začít čistit.

 Pára lze nastavit podle požadované intenzity – ta nejslabší na parkety, dřevěnou podlahu, nebo plovoucí podlahy, střední na linolea a marmolea a nejvyšší intenzita na dlažbu. Čistič má i krytku pro čištění koberců a oživení jejich barvy.

Parní čistič má šest trysek, které čistí přes mikrovlákno. To je třeba před prvním použitím vyprat. Pak lze používat opakovaně, při znečištění návlek prostě stačí sejmout a vyprat v pračce (na 60 stupňů). Návlek z mikrovlákna nasává veškeré nečistoty, a lze si ho samozřejmě po čase dokoupit. Dokoupit si lze i náhradní filtr na vodu, který šetří přístroj.

Po skončení čištění stačí jednoduše čistič vypnout (tlačítko ON/OFF), vylít zbylou vodu z nádržky a přístroj uklidit. Velmi praktická je sklopná rukojeť.

Přístroj zkouším zhruba tři týdny a jsem spokojená

  • přístroj pracuje na principu horké páry bez použití chemie
  • naprostá hygienická čistota – odstraní až 99,9% bakterií
  • rychle připraven k provozu – nahřátí je do 30 sekund
  • nádržka na vodu 550 ml stačí na 40 minut nepřetržitého provozu
  • návlek je z 90% polyesteru a 10% polyamidu (před prvním použitím vyprat)
  • návlek je vyměnitelný a lze ho prát na 60 stupňů celsia
  • použití na všechny typy podlah
  • pára oživí barvu koberce
  • dlouhý přívodní kabel -6,5 m
  • hmotnost cca 2,8 kg (pracuje se s ním lehce)
  • je velmi skladný díky sklopné rukojeti
  • výkon 1200 W
  • napětí 230
  • rozměr 64 x  27,6 x  25,6 cm  (VxŠxH)

 

S parním čističem Leifheit Clean Tenso jsem moc spokojená. Ušetří mi čas – pracuje se s ním rychle, a dobře. Není těžký do ruky, manipulace s ním je velmi snadná. Čistí opravdu důkladně, po pravidelném používání mi z linolea zmizely i starší skvrny, o kterých jsem se domnívala, že nepůjdou vyčistit. Podlaha je krásně čistá i bez použití jakékoliv chemie, takže čistič určitě ocení maminky malých dětí, které si často hrají na podlaze, nebo majitelé domácích mazlíčků. Po skončení práce jen sklopím rukojeť a parní mop uložím – nezabere příliš místa, a jsem spokojená s výsledkem práce – mám krásně čistou podlahu bez bakterií bez vynaložení většího úsilí.

Pokud si chcete koupit parní čistič Leifheit, klikněte zde: Parní čistič Leifheit Clean Tenso 11913

Celý sortiment eshopu Leifheit si prohlédněte zde: oficiální eshop Leifheit

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: