Pánské košile nakupujte tam, kde košilím rozumí. Ušetříte si tím čas i peníze.

23.07.2018 12:08

Pánská košile. 

Bezpochyby je to jeden z nejzákladnějších kousků oblečení, který najdete v každé pánské skříni. Ať u staršího muže, nebo mladého kluka- košili má ve skříni prostě každý. Je to totiž velmi pohodlný kousek oblečení, který je vhodný na každou významnou událost. Ať už se jedná o rodinnou oslavu formálnějšího charakteru, nebo návštěvu divadla,či plesu, košile je společensky vhodným oděvem. Spousta mužů má košili i v práci předepsanou jako firemní oblečení.  Košile jsou mužům na oblečení příjemné – jsou lehké, vzdušné, nikde neškrtí. Košile se standartně prodávají ve variantách s dlouhým, nebo s krátkým rukávem.

A protože se mi košile na mužích líbí, jsem moc ráda, že můj muž i syn košile nosí rádi. Ve všední den v létě košile s krátkým rukávem, v zimě s dlouhým rukávem sportovního střihu, se vzorem i bez, na společenské události - tady se mi líbí víc decentní vzor, nebo jednobarevné.

Jedno mají ale všichni muži asi společné společné – košile nosí rádi, ale velmi neradi je nakupují. A tak jsem hledala na internetu obchod, kde nakoupím kvalitní, hezké košile za přijatelnou cenu. A protože jsem stále duchem i srdcem čechoslovák, a platební metody dnes na internetu umožňují nakupovat bez potíží i z okolních zemí, zabrousila jsem na stránky stevula.sk. Byla a jsem nabídkou nadšená, a mile překvapená,když jsem zjistila, že eshop má i českou verzi - stevula.cz.

Byla jsem velmi potěšena velkým výběrem košil. Koupíte zde košile všech typů, barev i střihů za velmi přijatelné ceny.

Já jsem se rozhodla vyzkoušet košili Non Iron. Košile na mužích se mi totiž velmi líbí, přiznávám , že je ale nerada žehlím. Zatím jsem košili s úpravou Non Iron ještě v rukách neměla, byla jsem tedy opravdu zvědavá, jestli opravdu je „bez žehlení“. 

Po objednání mi přišla domů krásně zabalená košile, barvou i střihem přesně odpovídající obrázku. Překvapila mne i rychlost dodání, leckdy balíček putuje delší dobu po Čechách, než mě přišel ze Slovenska.

Objednala jsem světle modrou slim fit košili s límečkem s úpravou Non Iron.

Košile je příjemně blankytně modrá, po rozepnutí knoflíčku se objeví jemná květinová léga. Košile je střihu slim fit, na rukávu na manžetě jsou dva knoflíčky pro regulaci zapnutí podle zápěstí, na přední straně malá kapsa. Košile je moc hezká, lehoučká a vzdušná, nejvíc mne ale zajímala úprava Non-iron – tedy bez žehlení.

A tak jsem hned šla košili vyprat. Při praní jsem ji nijak nešetřila, promačkávala jsem ji opravdu vytrvale, po vymáchání jsem ji nenechala jen okapat, ale klasicky jsem ji vyždímala kroucením. A pak jsem ji šla pověsit plna zvědavosti. Už při věšení bylo vidět, že „fakt nekecali“. Skoro se mi chtělo radostí poskakovat. Ta košile i přes to, co jsem s ní prováděla, opravdu nebyla polámaná a pomačkaná. Po sundání ze šňůry by šla ihned vzít na sebe bez žehlení, rychle i uschla. Z čeho má můj muž opravdu radost je, že se může beze strachu ze zmačkání kdekoliv opřít, díky úpravě Non – iron se totiž košile i mnohem méně mačká. Na fotografiích jsem schválně nechala košili tak jak byla sebraná ze šňůry, tedy žehlička se jí opravdu ani nedotkla.

Vždycky jsem si myslela, že tyhle košile, co se nežehlí, jsou příliš drahé. Jak je vidět, lze ale najít i eshop, kde je koupíte za příznivou cenu.

S nákupem v eshopu  stevula.cz ( ve slovenské verzi eshopu je výběr košil zase o trochu jiný - stevula.sk ) jsem byla opravdu spokojená. Zboží je velký výběr, velikostní tabulka je srozumitelná a velikost košile odpovídá, komunikace s eshopem byla rychlá a na jedničku. Dozvěděla jsem se vše, co jsem potřebovala.

Jsem velmi ráda, když vám mohu doporučit dobré zboží v dobrém eshopu. Košile z eshopu stevula.cz ( nebo stevula.sk) určitě není mou poslední koupenou do šatníku mého muže a syna. Nakupuje se zde dobře a zboží je prima.

 

Světle modrou košili Nin Iron koupíte po kliknutí zde: Světlemodrá slim pánská košile Non Iron

Košile s nežehlivou úpravou v jiných vzorech najdete zde: Košile Non Iron

Celý sortiment eshopu v české a slovenské verzi najdete zde: www.stevula.cz a www.stevula.sk

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: