Panenky od Lucky - nádherný dárek od srdce pro každou holčičku i dospělou ženu. Recenze

25.10.2023 13:58

Panenky od Lucky

 

Panenka. Myslím, že bychom nenašli žádnou ženu, dívku, nebo holčičku, která by neměla ráda panenky. Já mám panenky moc ráda, jsem celkem u vytržení, když vidím, kolik panenek dnes můžeme koupit.

Vzpomínám si na svou první panenku – tedy na dvě panenky. Jedna byla větší, měla hnědé vlasy a zelené oči – tu jsme ale dostaly spolu se sestrou jako panenku do kočárku - měla jsem ji ráda, ale nebyla tak úplně jen moje. Druhá už moje byla a byla krásná. Byla to malá panenka, černoška, kterou mi tatínek koupil na pouti, a já jsem na ni byla strašně pyšná. Šeptala jsem jí všechna svoje tajemství, česala a koupala ji (až jí z toho vypadaly vlasy), a měla jsem ji vždycky poblíž ruky. Na stole, nebo v posteli. Byla to to moje „panenková kamarádka“.

Když tak vzpomínám na tu svou panenku, napadlo mě, že takovou kamarádku by měla mít každá holčička. Panenku, kterou bude mít ráda, bude ji mít stále na očích, a bude jí moct šeptat všechna holčičí tajemství a přání. Takovou panenku, která má duši.

Přesně takové panenky s duší vyrábí paní Lucka na facebookové stránce panenky od Lucky.

Když jsem ty panenky viděla poprvé, doslova jsem se do nich zamilovala – jsou nádherné. Proto vám o nich napíšu.

Panenky paní Lucie začala vyrábět asi před dvěma lety. Byl to takový nápad na originální dárek od srdce pro jí blízké ženy – z rodiny, i kamarádky. Byla to pro ni celkem výzva, protože v té době neuměla vůbec šít. První povedená panenka pro Lucii byla velkou radostí, tak začala jejich výroba. Lucie postupně ušila panenky pro všechny ženy v rodině (maminku, sestru) a pro kamarádky. Panenky u všech měly velký úspěch. Proto Lucka začala tyhle panenky vyrábět dál, i pro ostatní lidi kolem sebe – chtěla dělat radost. A to se jí také povedlo. Tyhle panenky radost dělají – jsou roztomilé, jemné a něžné.

Jsem moc ráda, že paní Lucie začala panenky vyrábět, a fotit na facebookovou stránku. Tam jsem je také objevila. Dnes už Lucie vyrábí panenky i na přání. Každý si může vybrat typ panenky, její vlasy a oblečení.

Já jsem si vybrala krásnou blonďatou panenku ve fialových šatech a čepičce. Panenka drží v ruce  medvídka.

Když mi panenka přišla domů a já jsem ji držela v rukou, měla jsem velmi příjemný pocit. Prostě ohromnou radost. A taky tak trochu překvapení, že takovou nádhernou panenku někdo dokáže vlastnoručně vyrobit. Já nejsem moc zručná, ruční práce mi moc nejdou. O to víc ale obdivuji, když někdo jiný dokáže tvořit a vyrábět výrobky, které dělají druhým lidem radost.

Panenka, kterou mám, je vysoká asi 16 cm. Je drobná, lehoučká – tak akorát do ruky.

Velmi mne překvapila a potěšila preciznost, s jakou je panenka vyrobena. Všechno je ušito tak hezky, že nenajdete žádnou chybičku. Moc se mi líbí detaily panenky. Třeba obličej – na něm jsou jen oči a tvářičky. Ten výraz je příjemný a moc se mi líbí. Zaujaly mne i detaily – dokonalé malé tenisky, nebo medvídek, kterého panenka drží v ruce – dokonalá zmenšenina. Tenisky jsou pevné a rovné, panenka tedy díky nim může stát a nepadá.

Na panenku lze přidělat i karabina – můžete ji tedy pak mít připnutou na kabelce, v autě, nebo na kočárku. Nebo třeba holčičky na školních aktovkách.

 Jen musím upozornit, že je to panenka dekorační – není tedy vhodná pro děti do tří let.

Starší holčičky už si s panenkou samozřejmě hrát mohou, můžou si ji nosit sebou, nebo postavit na psací stůl.

 Panenka je ale vhodná jako dekorace i pro dospělé ženy – je totiž vkusná, a vyzařuje z nich pohoda.

Panenky jsou vyráběny s láskou, a je to na nich znát. V každém stehu Lucie do panenek zašila i kus své duše a lásky k lidem. A panenka tu pohodu a lásku vyzařuje dál. Je to panenka s duší.

Tyhle panenky jsou nádherným dárkem od srdce. Můžete je darovat malým holkám, i dospělým ženám – radost udělají vždycky.

Paní Lucie je velmi milá, laskavá, vstřícná a ochotná. Můžete si s ní tedy domluvit, jakou panenku byste si přáli – vlasy, oblečení – prostě aby panenka odpovídala tomu, co má obdarovávaná osoba ráda.

 S paní Lucií se mi komunikovalo krásně. Vždycky je poznat, když si píšete s někým, kdo je milý a laskavý.

Pokud tedy chcete darovat panenku, která zahřeje u srdce, můžete se s paní Lucií domluvit. Protože se blíží vánoce, je to tip na nádherný osobní dárek. Protože výroba panenek zabere nějaký čas, určitě s objednáním neváhejte.

O panenku si paní Lucii můžete napsat na facebook – do zprávy na stránce Panenky od Lucky.

Stránku najdete po kliknutí zde: Panenky od Lucky

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: