Ovčí kožešina skvěle zútulní každý interiér, a je krásně příjemná a hřejivá

27.01.2018 12:39

Pořád jsem přemýšlela, čím oživit přítelův stroze zařízený pokoj. A pak mi to došlo – skvěle by se do něj hodila chlupatá ovčí kožešina. Nejen že celý pokoj zútulní, ale zároveň mu dodá punc luxusu a změkčí jinak ostré hrany technicky zařízeného pokoje. A tak jsem to vyzkoušela a objednala ovčí kožešinu v eshopu ovcikozesiny.cz. Vybrala jsem s delším chlupem, bílou a ne příliš velkou. Kožešiny mají různý druh zabarvení - široké spektrum odstínů přírodní bílé, každá má jinak dlouhou vlnu ( 4 - 6 cm), každá kožešina se prostě trochu liší, protože jde o přírodní produkt.

Už když jsem kožešinu vybalovala, byla jsem překvapená tím, jak je lehká. Ovčí kožešiny mají dobrou snášenlivost s pokožkou, dobře ji snáší dospělí i děti, to pro mne byl také jeden z rozhodujících prvků při výběru.

A pak přišel první dotyk. A rozhodnutí – tahle kožešina zůstane u mě, a pro přítele koupím další. Je totiž neuvěřitelně příjemná. Úplně jsem v tu chvíli před sebou viděla, jak se mi bosá noha zaboří do té neskutečně jemné bílé nádhery, až ráno vstanu z postele – to bude skvělý začátek dne.  Nebo jak sedím v křesle s nohama položenýma na kožešině a čtu si. Pocit je to fakt skvělý. Kdybych tušila, jak je ta kůže příjemná a hebká, už bych ji rozhodně měla dávno doma. Je pravda, že i jako malé se mi líbilo v amerických filmech, jak hlavní hrdinka sedí (nebo leží) se svým vyvoleným před krbem na kožešinových předložkách, pijí víno a dlouze se dívají jeden druhému do očí. Nebo když princezny v pohádkách měly ve svých pokojích předložky a potahy na křesla z ovčí kůže. Už chápu proč.  A nejsem v tom sama – když přijel vnouček na návštěvu, jeho kroky neomylně vedly k chlupaté novince na zemi. Chvíli seděl, pak se na ní natáhl a povídal mi co je nového, až u toho usnul. Krom toho, že je kožešina měkká a jemná, je i hřejivá.

Kožešina lze velmi dobře udržovat – vyprášíte ji, vyklepete nečistoty, a v případě skvrny vlhkou očistíte kartáčkem nebo houbou.

Kožešiny jsou prodávány v různých velikostech, záleží tedy na každém, do jaké místnosti bude kožešinu dávat.  Jsou vyráběny v tolika rozměrech, typech a barvách, že si prostě určitě vybere každý. Hodí se prakticky ke každému stylu zařízení, a pokoj nejen že zútulní,ale rozbije i nudu – i v místnosti zařízené strohým a technickým nábytkem (např chrom –sklo), dokáží  zázraky. Celá místnost najednou působí mnohem víc zabydleně.

Tahle kožešina je i výborný tip na dárek – potěší určitě každého. A pokud nechcete pouze předložku, není problém si objednat kožešinový polštář, autopotahy, příjemně hřejivý kožešinový pelech pro naše domácí mazlíčky, nebo dokonce luxusní kožešinovou taburetku.

Kožešinami si lidé zdobili svoje obydlí od nepaměti. Jsou totiž nadčasové, elegantní, hezké, a hlavně na dotyk velmi příjemné. A já jen lituji, že jsem si tenhle úžasný doplněk do bytu nepořídila už dřív – teď si s každým došlápnutím na kožešinovou předložku budu připadat jako princezna. A už vybírám další typ pro přítele, a vnouček dostane taky jednu svou – bude se mu na ní skvěle odpočívat. Určitě to taky vyzkoušejte. Chlupatá a měkká kožešina může klidně ležet i na plastové židli, nebo křesle, a bude se vám na ní sedět tak dobře, že se vám nebude chtít ani vstát.

Pokud si chcete koupit ovčí kožešinu, klikněte zde: ovčí kožešina bílá

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Ovcikozesiny.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: