Osvěžovač vzduchu Talisman (voňavý ďáblík) do auta pro príjemné chvíle za volantem.

28.04.2020 13:12

Vůně nás provázejí celým životem od narození. Některé vůně jsou příjemné, jiné méně. Každý z nás má nějakou svou oblíbenou. Rádi používáme bytové vůně a parfémy, které nám zpříjemní pobyt doma, v práci, v kanceláři. Čím dál víc času trávíme v autě, proto si rádi i do auta kupujeme vůni, která nám zpříjemní čas za volantem.

Já mám vůně v autě moc ráda. Líbí se mi v létě, když jdu kolem sluncem rozpáleného auta, a je z něj cítit příjemná vůně. Jako malá jsem tohle neznala – dřív rozpálená auta nebyla cítit moc příjemně, řekla bych přímo, že smrděla benzínem, naftou a rozpálenou kůží potahů na sedačkách. Jsem moc ráda, že dnes už je to jinak. Tedy pokud si vyberete vůni kvalitní.

Zapomeňte teď na stromečky, které možná voní, ale jen pár dní. Intenzivně provoní interiér auta tak, že se v něm první den skoro nedá sedět, a po pár dnech je můžete vyhodit- nevoní vůbec. Ať stromeček pověsím kamkoliv v autě, vždycky trochu překáží.

Proto jsem hledala vůni, která vydrží, hezky voní a nikde nepřekáží. Nechtěla jsem ale parfém do auta, který je pro mne příliš intenzivní, bolí mne z něj hlava a je v interiéru auta cítit tak, že je to až trochu nepříjemné. Hledala jsem vůni, která auto provoní na delší dobu, a nebude mne nijak omezovat. Našla jsem. Úplně náhodou jsem při brouzdání internetem narazila na malé ďáblíky, kteří auto provoní a cenově jsou dostupní.

Ďáblíci – tedy Sheron osvěžovače – jsou vyráběni v několika vůních.Vybere si určitě každý. Pokud chcete zjistit, jak ďáblík voní, v pravém horním rohu je možnost přivonět si k testovacímu čtverečku.

Ďáblíka nemusíte nikam věšet, umístíte ho na mřížku auta.  Nepřekáží, a v autě vypadá dobře i jako dekorace. Voní velmi příjemně, nevtíravě, interiér auta provoní, ale neomezuje. Testovala jsem, jak dlouho vydrží tenhle designový čertík vonět – od prvního nasazení ještě po měsíci byl v autě příjemně cítit. Synovi v malém autě voněl skoro 5 týdnů. Slaběji, ale stále příjemně.

Nejvíc jsem si oblíbila vůni Cherry a Spice, synovi nejvíc vyhovuje limetková vůně. Ač mám moc ráda vanilku, ta mne oslovila nejméně. Nevoní špatně, ale ty ostatní vůně ji převálcovaly. Ďáblík je vyráben v těchto typech vůní:

Červený Cherry s vůní višní

Červený Strawberry s vůní jahod

Zelený Lime s vůní limetky

Modrý Ocean s jemnou nevtíravou mořskou vůní

Černý Spicy

Žlutý Vanilla s vanilkovou vůní

Věřím, že tihle ďáblíci budou u vás stejně oblíbení, jako u mě. Skvěle doplní interiér auta, jsou malí – nikde nepřekáží. Umístění na mřížku auta nijak neomezuje řidiče a neodpoutává jeho pozornost, a hlavně – příjemně a jemně provoní celé auto. Je radost auto otevřít a posadit se, když je kolem vás cítit ďábelsky příjemná vůně.  Tenhle čertík vydrží vonět zhruba 4 týdny. Dokonalé pohodlí v autě dokreslené příjemnou vůní, to je to, co každému z nás udělá radost. Ať už ďáblíka koupíte do auta sobě, nebo jako vtipný a přitom praktický dárek, určitě budete mile překvapení, jako já. Všichni jsme rádi, když naše auto příjemně voní, a tyhle osvěžovače vzduchu voní přímo ďábelsky dobře. Jeden ďáblík se tak rovná 45 voňavým dnům za volantem.

Pokud se chcete o ďáblících dozvědět více, klikněte zde: Sheron osvěžovač Talisman

Celou nabídku a indosace o firmě DF Partner najdete po kliknutí zde: DF partner o společnosti

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: