Originální sukně a šaty DMANIA - česká výroba - pro radost a krásu.

05.01.2022 13:55

 

Občas se mi stane, že při brouzdání internetem narazím na nějakou zajímavou stránku, nebo věc. Jako když jsem při prohlížení stránek s oblečením hledala vhodné šaty na oslavu. Tak jsem objevila stránku DMANIA – našla jsem obrázek šatů s modrobílým motivem krajiny. Obrázek mne zaujal, takže jsem si stránku otevřela a prohlédla. Zaujalo mne na ní, že je plná autorské tvorby, kvalitních a hezkých kousků oblečení, velmi originálních a šitých v malém množství.

Tehdy jsem stránku zase zavřela, protože mnou vybrané šaty neměli v mé velikosti, a já neměla čas na delší zkoumání.  Protože jsem si ale stránku uložila do oblíbených, občas na mne na facebooku vykoukla hezká fotka s šaty, sukní, nebo tričkem. To už jsem začala stránku sledovat pravidelně. A vcelku nadšeně. Nejvíc mne v poslední době okouzlila sukně s liškou – originální vzor, jaký jsem na oblečení zatím nikdy neviděla. Nevím proč, ale lišky mám moc ráda. Jsou chytré a bystré. Možná, že jsem ovlivněna malým princem, a jeho pohádkovým rozhovorem s liškou. Prostě se mi líbí. Zrovna tak se mi líbí na sukni na stránce DMANIA.cz.

Hodně dlouho jsem zvažovala, jestli se pro mne hodí sukni s liškou nosit – jestli na ni nejsem stará. Sukně působí svěže a mladistvě, nakonec jsem usoudila, že nošení téhle sukně přenechám mladším ženám, a já se na ni budu chodit dívat.

Vybrala jsem si sukni jinou – s vločkami. Takový krásný zimní sněhový motiv.

Tahle boková půlkolovka je prostě úžasná. Modrá barva – moje oblíbená, půlkolový střih velmi lichotí postavě, v pase je pružný lem- takže se přizpůsobí pasu. Sukně má i dvě kapsy – to mám ráda, je to fajn mít kam si dát kapesník, nebo třeba občas schovat ruku. Sukně má podšívku, takže její nošení je pohodlné – materiál dobře drží a „nemotá se mezi nohy“. Ta sukně je tak super, že ji už mám i v šedé barvě.

Za tyhle sukně jsem moc ráda. Vypadají prostě super, a jsou to sukně do zimy, ale já je klidně budu nosit i v létě – třeba mne motiv vloček ochladí alespoň v duchu.

Velmi mi vyhovuje pružný lem v pase. Sukně se dobře obléká, a klidně mi může lehce kolísat váha. To se ukázalo jako super praktická věc o vánocích, kdy jsem se cpala cukrovím nehledě na váhu. Na modré sukni to bylo hned znát – je mi, ale už to tak nějak trochu v pase tlačí. Šedivá sukně má lem o trochu větší, takže jsem vplula do šedivé, a modrou sukni si půjčila dcera. Taky se jí sukně líbí, takže ji budeme nosit obě. Já tedy až do ní zase pěkně trochu zhubnu.

K sukni jsem si pořídila i dvě trička. Mám doma spíš sportovní trika k džínům, tak jsem chtěla mít i nějaké tričko, co se hodí i k sukni.

Vybrala jsem si v bílé barvě a v tmavě modré barvě.

Bílé tričko MINIE mne zaujalo mini rukávem. Nemám moc ráda u triček dlouhý rukáv, takže tenhle rukávek se mi moc líbí. Materiál trička je eko bavlna od Art gallery a 5% spandex.

Tričko je příjemné na těle, pruží, takže se v něm cítím fajn. V pase je lehce projmuté a má lodičkový výstřih.

Tričko Minnie je moc fajn. Líbí se mi. Nic ale nepřekoná pocit, jaký jsem zažila při oblečení druhého trička – tmavě modrého trika CLASSIC s vodou.

Musím říct, že když jsem ho poprvé oblékla, projel mnou – až bych řekla – pocit blaženosti. Ještě nikdy jsem neměla na sobě tak příjemné tričko, které mi padne. To triko je, jako bych si oblékla druhou kůži. Materiál je bavlna a 5% elastan.

Rukáv je spadlý a výstřih je ve stylu voda.

Za svůj život jsem měla na sobě spoustu triček. Tak super pocit, když jsem triko oblékla, jsem ale ještě neměla.

Materiál i střih jsou pro mne naprosto vyhovující, sedne tak skvěle, jak jen sednout může. Nikde nic nemačká a netlačí. V podstatě jsem si eshop DMANIA vyhlédla kvůli super vzorům a designům sukní a šatů, naprosto jsem ale nečekala, že mne tak okouzlí tričko.

Tričko s vodou se rázem stalo mým favoritem mezi vším oblečením, a určitě si ještě nějaké další objednám třeba v jiné barvě. Je univerzální k sukni i šatům, a cítím se v něm tak pohodlně a příjemně, jak ještě v žádném tričku. Já jsem z něj prostě nadšená. Výstřih voda mi maximálně vyhovuje – je slušivý, odpoutá trochu pozornost od bujnějšího hrudníku a působí přitom krásně jemně –a žensky. Přála bych každé ženě, aby zažila takový pocit z oblečení, které jí perfektně padne, a cítí se v něm tak příjemně, jako já v tomhle prima tričku. Prostě blaženost.¨

Jak už jsem psala na začátku článku – spoustu těch nejlepších věcí v životě, se vám stane úplnou náhodou. Já jsem takhle náhodou objevila stránku dmania.cz. Jsem za to velmi ráda.

Objevila jsem totiž krásno. Krásno natištěné a všité do sukní a šatů. Neotřelé originální vzory na sukních a šatech.

Móda, která je originální a šitá v kolekcích, které nemají moc kusů, nepotkáte v něm tedy stovky dalších žen – v DMANIA.cz si prostě pořizujete originální oblečení.

Já už mám vyhlídnutého dalšího favorita. Objevila jsem fotku s šaty, které mne doslova nadchly. Do tisku jde modrá látka s květy, tak úžasná, že ty šaty prostě ráda budu nosit – to je mi jasné od první chvíle, co jsem potisk látky zahlédla. Uložila jsem si dokonce fotku na plochu počítače – koukněte se, to jsou ony:

A už teď se moc těším na další originální vzory.

Pokud tedy máte rádi módu a kvalitní, originální oblečení, mrkněte na stránky dmania.cz.

 Jestli máte doma malou parádnici, můžete nějakou fajn sukni vybrat i pro ni. Perfektní nápad je i ten, že stejnou sukni jako vy může mít i vaše dcera. Každá malá holka chce být tak krásná, jako maminka. Na dmania.cz k tomu dávají malým holčičkám radost. Stejnou sukni si tu může koupit maminka i dcera.

Pokud jsem vás zaujala, a chcete si sortiment eshopu prohlédnout, nebo si něco koupit, klikněte zde: dmania.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: