Originální šperky elepele.cz - dárek pro radost každé ženy.

01.02.2021 14:01

 

Andělský řetízek

 

Když jsem před léty objevila stránku elepele.cz, vůbec jsem netušila, jak často se na ni budu vracet.

Vlastně sem chodím nakukovat hodně často – někdy jen tak, abych se „pokochala“, jindy když chci koupit někomu nějaký dárek.  Mám tuhle stránku moc ráda. Všechny šperky jsou originální, jemné a krásné.

Náš český trh je plný šperků. Všechny jsou si ale dost podobné, chybí jim často šmrnc a kouzlo (a pokud jim nechybí, jsou tak drahé, že se na ně podíváte, povzdechnete si a zase stránku zavřete). Najít šperk, který je hezký, originální a není předražený, je někdy celkem obtížné. Na elepele.cz ale ne, tam vyrábějí šperky právě takové, jaké se mi líbí a za cenu, kterou si může dovolit každý.

Pro mne každý šperk musí mít kouzlo, aby se mi líbil. Taková ta duše šperku, která přináší radost mě, i obdarovanému. Právě takové šperky a výrobky nacházím na stránkách elepele.cz. Každý šperk má v sobě jemné a něžné kouzlo, které potěší. Všechny šperky jsou navrhované originálně, každý detail je promyšlený a vyjadřuje krásno. Jakoby jim šperkař vdechl kousek sebe a kousek lásky, se kterou ho vyráběl. Tak vznikají nádherné náramky, náhrdelníky, prstýnky, nebo třeba i hodinky a peněženky.

Někdy je pro mne trochu obtížné mezi tolika krásnými šperky vybrat ten pravý. Pak mám otevřeno několik výrobků a často se mezi nimi rozhoduji dlouho. Někdy ale stačí otevřít stránky eshopu a vykoukne na mne šperk, o kterém okamžitě vím, že to je přesně to, co hledám. Jakoby šperk čekal, až si sednu k počítači a vyberu si právě jeho. Takový pocit jsem měla okamžitě z andělského řetízku. Taková láska na první pohled.

Andělský řetízek je vyrobený ze stříbra a je doplněný o krystaly Swarovski.  Je jemný, něžný, krásný a dokonale navržený. Je droboučký, ale na krku nepřehlédnutelný. Já jsem si vybrala pozlacenou variantu, v nabídce si můžete vybrat z variant dvou – silver a gold. Nějak mne oslovil víc ten zlatý.

Tenhle náhrdelník nosím moc ráda. Řetízek i přívěšek jsou jemňoučké a krásné, a na krku vypadají nádherně.

Věříte na sílu andělů? Ať už ano, nebo ne, tenhle řetízek můžete nosit i jako talisman. Na ochranu před vším špatným. Každý z nás trochu ochrany potřebuje, a mít svého strážného anděla u sebe na krku je prostě někdy fajn. A pokud na anděly nevěříte, bude vám to prostě jen opravdu slušet. Já tak trochu na anděly věřím – ne že bych za každou povedenou věcí viděla anděla, to asi ne, ale věřím, že nad námi drží ochrannou ruku. Takové to „co kdyby“ ve mně je, a proto talismany mám ráda. Talismany mají takovou moc, a takové kouzlo, jaké jim sami vdechneme. Když je darujeme s láskou a vírou, že chrání, jakoby tu schopnost od nás získaly.

Protože se mi andílek moc líbí, pořídím tenhle krásný náhrdelník i pro dcery – vyberu jim ale asi silver variantu – mají raději stříbrné šperky.

Další z fajn benefitů nákupu na stránkách elepele.cz totiž je, že krásné šperky si tady může koupit každý. Tedy myslím tím, že si je může každý dovolit. Přestože všechny šperky jsou originální, autorské, jsou cenově dostupné pro každého.

Pokud tedy hledáte nějaký šperk pro sebe, pro radost, jako dárek pro někoho blízkého – nebo třeba tip na dárek na den sv. Valentýna, zkuste si vybrat z nabídky šperků elepele.cz. Já jsem si vybrala krásný andělský náhrdelník, a jsem z něj okouzlená.

 

Pokud chcete někomu darovat andělské štěstí s náhrdelníkem, klikněte zde: andělský řetízek

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: elepele.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: