Ocelové šperky jsou letos v módě, a jsou bezva tipem na vánoční dárky pro celou rodinu.

08.10.2019 12:35

O eshopu polodrahokam.cz jsem vám už dříve v recenzi psala. Mám tenhle eshop moc ráda, protože kromě hotových výrobků za rozumné ceny si zde můžu nakoupit i různé komponenty a vyrobit si šperk sama. Najdu tady i inspiraci a návod, jak si šperk vyrobit – takže i úplný začátečník může vyrobit jako dárek šperk podle vlastní představy,a co si budeme povídat – tyhle s láskou a od srdce vyráběné šperky jsou pro obdarovávaného super dárek. Náramky, náhrdelníky, náušnice – krása, která nás ženy zdobí, a kterou máme rády. 

Já ale moc zručná na výrobu nejsem, ani inspiraci moc nemám, proto si raději kupuji šperky hotové.

A protože se vánoce blíží rychleji, než bych chtěla, začínám se už poohlížet po tipech na vánoční dárky. Nemám totiž ráda předvánoční stres, a dárky kupuji ráda s předstihem, abych se vyhnula chaosu v obchodech a nervům s nedoručenými zásilkami.

Letos jsou hodně v módě ocelové šperky. Jsou hezké, kvalitní, hodně vydrží a na chirurgickou ocel nemívají lidé alergii, jako na některé jiné kovy. Proto je chirurgická ocel vhodná prakticky pro každého.

Takže jsem se dala do vybírání dárků, a vybrala jsem pro všechny – pro ženskou i mužskou část rodiny. I muži se totiž rádi zdobí.

Pro manžela jsem vybrala ocelový pánský náramek  Rondelle 4 mm.

Náramek je tvořen malými černými a stříbrnými kuličkami, je elegantní, a slušivý. Není příliš výrazný, a přitom upoutá pozornost. Jeho šířka je 4 mm, hmotnost 13 g, dlouhý je 20 cm, má karabinkové zapínání. Náramek je z chirurgické oceli, na kůži je tedy velmi dobře snášen, a jen tak ho nepřetrhnete. Náramek je vhodný na každodenní nošení, do práce stejně jako na koncert ne bo jiné aktivity.

Pokud si chcete náramek prohlédnout, klikněte zde: náramek Rondelle pánský

 

Pro syna jsem vybrala náramek výraznější, náramek s královským vzorem Gunmetal 6mm.

Náramek je z chirurgické oceli, má černou barvu, zapínání na karabinku. Délka je 23 cm, šířka 6 mm, hmotnost 30 g.

Náramek je výrazný,je mohutnější, a dostatečně silný, takže se rozhodně nepřetrhne. Syn rád chodí na rockové koncerty, a tenhle náramek bude super doplněk pro každého rockera, nebo motorkáře, na sport  – prostě pro každého muže, který má rád výraznější náramky.

Pokud si chcete náramek prohlédnout, klikněte zde: náramek Gunmetal pánský

 

Pro maminku jsem vybrala ocelový náramek Infinity ve zlaté barvě.

Z tohoto náramku bude mít určitě radost každá maminka, babička, přítelkyně- každá žena. Je jemný, úzký zlatý pásek je zdobený symbolem nekonečna. Náramek je velmi univerzální, může být nošen k letním šatům, stejně jako do práce, nebo do divadla. Je vhodný pro každou příležitost.

Náramek má délku 18 mm, váha pouhých 6,5 g, šířka 3 mm pásek, 11 mm znak nekonečna.

Opět díky chirurgické oceli je velmi dobře snášen na kůži.

Pokud si chcete náramek projlédnout, klikněte zde: Ocelový náramek Infinity

 

A jako poslední dárek jsem vybrala sadu ocelových náhrdelníků pro páry – včelky.

Tyhle párové náhrdelníky jsou nádherné. Včelky jsou vyrobeny jen jemné a vkusné, jsou droboučké, na hlavičce je vsazen drobný kámen bílé barvy (kameny se mohou u výrobků mírně lišit, protože jsou přírodní). Včely jsou symbolem loajality, pracovitosti a sounáležitosti.

Pánský náhrdelník je v černé barvě, dámský má barvu růžového zlata. Délka náhrdelníku je 46 cm, měla by tedy stačit pro každého.

Zapínání je karabinkové, šířka 1,5 mm, váží 8 g.

Pokud tedy chcete mít s partnerem stejný náhrdelník v provedení pro páry, udělejte si radost tímhle povedeným párovým šperkem. Vždycky když se pak na ten svůj podíváte, budete vědět, že někde k němu je ten druhý, který ho doplňuje – šperk vašeho partnera. Mně se myšlenka párových šperků moc líbí. Nemám ale moc ráda rozpůlená srdce- i když srdce je symbolem lásky, mě se líbí vcelku- a motiv včelky mne zaujal – je krásný. Každý šperk je jedinečný a můžete ho nosit i samostatně. Pokud tedy chcete udělat radost nějakému páru, nebo darovat sobě a osobě, kterou máte ráda párový šperk- kupte si tenhle ocelový se včelkami. Je moc hezký, a přitom se hned tak neroztrhne. A opět je díky chirurgické oceli vhodný pro většinu lidí.

Pokud si chcete sadu náhrdelníků prohlédnout, klikněte zde:náhrdelník pro páry včeličky

 

Na eshopu polodrahokam.cz jsem strávila nákupem velmi příjemné chvíle. Šperky, které tu prodávají, jsou moc hezké a nejsou stejné jako na ostatních eshopech, a to mne na nich baví.  Líbí se mi, že si mohu vybrat šperky z různých materiálů. Vybere si každý – milovník stříbra, polodrahokamů, perel i chirurgické oceli. A pokud se vám žádný šperk nelíbí – nakoupíte si komponenty a vytvoříte si prostě svůj vlastní, jedinečný šperk. A k jeho výrobě si třeba můžete zapálit svíčku ve svícnu z himálajské soli, aby atmosféra byla příjemnější.

Pokud tedy už jako já uvažujete o tom, co letos koupit jako dárek na vánoce, zkuste vybírat na eshopu polodrahokam.cz . Výběr je velký

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: