Oboustranná kabelka - ideální pro každou ženu

20.07.2017 12:44

Mám moc ráda kabelky. Občas mám trochu problém, kterou si vybrat, oblíbených máme každá většinou víc a já nejsem vyjímkou. Já jsem si dřív kupovala hlavně velké kabelky, do kterých se mi vešlo všechno, co během dne potřebuji ( těmhle kabelkám můj přítel říká „stěhovák“ ).  Jenže děti mi odrostly, a už nepotřebuji nosit tolik věcí. No, a když si chceme jít s kamarádkou někam jen popovídat na kafíčko, nebo na koncert, stačí kabelka menší.  A já jsem zjistila, že žádnou nemám, takže jsem si šla nějakou vybrat. Protože mám moc ráda eshop stoklasa.cz, byla moje volba jasná a šla jsem vybírat nejdřív sem. A našla jsem přesně to, co se mi líbí a co potřebuji. A to je oboustranná kabelka. Vůbec jsem nevěděla, že se takový typ kabelky prodává a jsem nadšená. Už žádné dilema, kterou kabelku si vzít – prostě otočím na druhou stranu a mám kabelku jinou. Tenhle nápad „kabelka 2 v 1“  se mi moc líbí.

Oboustranná kabelka je velká 20x 24 cm – tedy tak akorát na drobnosti, co sebou nosíme. Je vyrobena z eko kůže, vnitřní část kabelky je z polyesteru. Zapínání je kovové. Barva kabelky je černá, ke kabelce jsou jako příslušenství 2 řemínky- kratší na nošení v ruce, delší na nošení přes rameno, je jen na vás, kterou variantu si zvolíte. Kabelku koupíte v Eshopu www.stoklasa.cz za skvělých 378,- Kč.

Kabelka vypadá velmi vkusně, je to přesně to, co jsem hledala. Udržovat jde skvěle – pokud ji někde ušpiníte, stačí ji prostě jen vlhkým hadříkem otřít.

Takže už se moc těším, až půjdu s kamarádkou ven a budu se moct pochlubit oboustrannou kabelkou. Je opravdu moc hezká, praktická, velikostí je ideální, mohu vám všem jenom doporučit. Nákupem jedné kabelky získáte vlastně dvě kabelky v jedné.

Kabelku koupíte po kliknutí zde: Oboustranná kabelka

 
pokud chcete vidět celou nabídku eshopu Stoklasa, klikněte zde: www.stoklasa.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: