Objevte krásu českých originálních broží.

15.03.2022 13:46

 

 

Tahle recenze vznikla vlastně úplnou náhodou. Na klopě kabátu jsem měla přišitý knoflík tak, že byla z druhé strany hodně vidět nit. Měla jsem dvě možnosti – knoflík odpárat a tím se připravit o možnost zapnutí kabátu ke krku, nebo nit něčím překrýt. Tak mne napadla brož. Já jsem – přiznám se – brože nikdy nenosila. Tak nějak tento druh zdobení šel mimo mne.

Z dětství jsem znala pouze typ „socialistických broží“ – takové spíš nevzhledné odznaky, nebo mohutné brože připnuté hrdě na bujném poprsí starších dam. Takže jsem je vnímala jako něco, co mne nezajímá a nelíbí se mi.

Toto tvrzení teď odvolávám. Propadla jsem kouzlu broží. Ono totiž je hodně důležité, kde a jaké brože si vyberete.

Já jsem objevila eshop Brooz.eu. Myslím, že brože budou teď u nás nejoblíbenějším tématem hovorů. Moc se mi totiž líbí. Ať už překrývají nit na kabátu, nebo zdobí svetr, či šaty.

Momentálně jsem si vybrala brože tři.

Moje srdcovka – Malý princ.

Tuhle postavičku miluju od prvního přečtení knihy v pubertě (a že už je to hodně dlouho). Citát z malého prince jsem měla i na svatebním oznámení, moudra z knihy mne provázejí životem, a uklidňují kdykoliv je třeba.

Brož Malý princ je malinká – asi 30 mm dlouhá a 22 mm široká. Materiál je kov, a zapínání brožový můstek.

Brož nosím na kabátu i na svetru, líbí se mi, mám ji ráda. Uklidňuje mne, a je fakt, že si jí lidé dost všímají.

Zatímco když jsem si vzala nový kabát, nevšiml si nikdo – jakmile jsem si na něj připnula tuhle brož, začalo se ozývat: „Jé, ty máš Malého prince“.“Kde jsi ho vzala?“ „Ten je super, toho chci taky“ a podobně. Kabátu si teda ani tak nikdo nevšiml, ale pozornosti jsem přitáhla dost. A každý, kdo se na mne podívá, a vidí brož, se usměje. A to je asi ten největší bonus.

Brož si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: brož Malý princ

 

Druhá brož je také kovová – je to modrá labuť.

To bych ani nebyla já, abych si nevybrala brož v modré barvě. Labuť je symbolem věrnosti – a pro mne je to tak trochu labutí princezna. Je nádherná. Poskládaná z dílků v různých odstínech modré vypadá jako zakletá labutí princezna, vždycky elegantní a krásná.

Je malá – 33 mm na výšku a 35 mm na šířku. Zapínání je na brožový špendlík – snadno ji tedy umístíte na svetr, šaty i na kabát – kamkoliv. Všude vypadá jemně, krásně a zdobně. Tuhle brož nepřehlédnete. Mám z ní velkou radost.

Brož labuť si můžete prohlédnout nebo koupit po kliknutí zde: brož labuť

 

Třetí brož je pěnová – malý pěnový jelínek se zdobením a dvěma střapci. 

Zapínání je na brožový špendlík. Skvěle vypadá hlavně na kabátech a kardiganech. Hlavně kardigany báječně osvěží, a zvýrazní. Tohoto jelínka nepřehlédnete. Přitahuje oči jako magnet.

Nabídku pěnových jelínků a podobných broží najdete zde: pěnové brože

 

Brože si na eshopu Brooz.eu můžete vybrat ve spoustě variant a ve spoustě typů a druhů.

Jedno mají všechny společné – jsou vkusné a originální.

Dokáží pozvednout outfit tak, jak bych bývala vůbec nečekala.

 Mám už vyhlídnuto několik dalších broží – z broží elegantních – určitě budu vybírat mezi modrým motýlem, ptáčkem, vlaštovkou, růžovou květinou, a celkem fajn je i univerzální borůvčí, nebo čtyřlístek pro štěstí. Na tyhle brože je prostě radost se podívat. Už se těším, až mne budou zdobit. Jsem z nich nadšená. Za velmi přijatelnou cenu totiž získám módní doplněk, který mohu nosit na různých kusech oblečení, a vždycky ho tím osvěžím a zvýrazním. Každý outfit se tak stane originálním. Brože může nosit kdokoliv, takže určitě nějakou koupím jako dárek pro dcery, a  taky pro maminku –ať jim to všem sluší.

Pokud si chcete udělat radost, a nějakou brož si vybrat, klikněte zde a prohlédněte si nabídku eshopu: Brooz.eu

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: