Nové společenské lahve SodaStream - novinka se kterou bude hračka dodržet pitný režim.

09.10.2019 13:19

SodaStream výrobník perlivé vody mám doma už hodně dlouho. Měla jsem hned jeden z prvních přístrojů, který postupem času nahradil nový, který se mi moc líbil svým moderním desingnem. Ten starší výrobník má teď své místo na chalupě. Zbavili jsme se tak úplně kupování perlivé vody v PETlahvích. Perlivá voda z výrobníku e SodaStream mi moc chutná – mám ráda, když si mohu sama rozhodnout, jestli chci mít vodu jen jemně perlivou, nebo s hodně velkými  bublinkami, a taky mám fajn pocit, že nezatěžuji zbytečně planetu PET lahvemi. O ušetřeném času při nákupu perlivé vody, a o tahání těžkých balíků s vodou ani nemluvím. Fajn je i finanční úspora – jeden litr perlivé vody ze SodaStreamu mne vyjde jen asi na 2,75 Kč. Bombičku si dnes mohu vyměnit už na spoustě míst – takže s tím problém také není. Pokud si nejste jistí, jestli u vás máte místo na výměnu bombičky, stačí se podívat na stránky sodastream.cz, kde najdete místa vyjmenovaná, ale ve většině supermarketů vám je vymění u kasy nebo na infostánku.

Při použití výrobníku perlivé vody SodaStream je fajn mít doma více lahví. Aby každý člen rodiny měl tu svou, a mohl si sám určit, jak hodně perlivou chce vodu mít,a také aby ji bylo možno mít v lednici vychlazenou, nebo nosit s sebou třeba do práce, nebo do školy, na sport – prostě všude tam, kde chcete dodržovat pitný režim.

Společnost SodaStream letos na podzim představila super novinky – nový typ společenských a volnočasových lahví. 

Lahve jsme doma vyzkoušeli, jsem moc spokojená.

Společnost SodaStream touto novou kolekcí lahví chce změnit některá zažitá pravidla, a tím přispět ke společenské změně. Například k omezení nadměrné produkce jednorázových plastových obalů, nebo změně vnímání plastových lahví jako nehezkého a nevzhledného obalu.

 Společenská lahev na vodu s sebou 0,6 l vypadá opravdu hezky. Má moderní design, oblý tvar, a díky objemu  se vejde do každé kabelky. Tuhle lahev můžete s sebou klidně vzít na jakoukoliv akci – pracovní, nebo jinou – vždycky bude vypadat dobře. Takže už nemusíte v kabelce nosit malou plastovou lahev s pitím – tahle společenská lahev ji plně nahradí,a vy kromě toho, že budete vypadat dobře, ještě ušetříte planetu od zbytečných plastů.

Lahev je opatřena elegantním poutkem pro praktické nošení – poutko má stejnou barvu jako plastové dno- v černé, nebo světle růžové barvě. 

Kovové víčko lahev hermeticky uzavře, není tedy třeba se bát, že obsah lahve vyteče do kabelky, nebo že bublinky vyprchají. Víčko je opravdu těsné – voda zůstává krásně perlivá. Hrdlo lahve je dostatečně široké, takže si do perlivé vody můžete přidávat kousky ovoce – hrdlem lehce projdou. Pokud mohu doporučit, mně se opravdu osvědčilo pár kousků limetky a pár lístků máty do perlivé vody – je to opravdu osvěžující.

Lahve z nové kategorie „Voda s sebou“ lze mývat v myčce na nádobí, jsou vyrobeny z plastů bez BPA a jiných škodlivých látek.

Lahev si prohlédněte zde: Společenská lahev 0,6 l černá

 

Další lahví, kterou bych vám chtěla představit, je volnočasová lahev na vodu s sebou 0,6 litru na sport a volnočasové aktivity.

Lahev je vhodná na perlivou i neperlivou vodu, má krásné provedení, víčko a dno lahve je tyrkysové barvy. Díky novému typu víčka můžete vodu používat na výletech, nebo při sportu. Vhodná je nejen pro vás, ale i pro vaše malé sportovce. U nás tuhle lahev nosí na sport syn i vnuk. Dobře se z ní pije, když si dopijí sycenou vodu, lehce si lahev naplní vodou neperlivou. Víčko dobře těsní, ještě ani jednou se nestalo, že by se jim obsah lahve vylil mezi oblečení. Na víčku je praktické poutko k zavěšení, nebo připevnění lahve při sportu. I tahle lahev je vyrobena bez BPA a jiných škodlivých látek, lze ji snadno mýt v myčce na nádobí. Moc hezky vypadá, dobře se drží v ruce, má velmi praktické víčko, rychlošroubovací uzávěr, praktická je na všechny volnočasové aktivity a sport. S touhle lahví už při sportu nebudete mít nikdy žízeň.

Lahev si prohlédněte zde: Sportovní lahev 0,6 l

 

 

Pokud tedy nosíte s sebou v kabelce pití v jednorázových plastových lahvích, je nejvyšší čas nahradit je novým typem společenských lahví. Získáte tak velmi kvalitní lahve určené k opakovanému použití, které nejen dobře vypadají, ale pomáhají chránit naši planetu před zamořením plastovými PET lahvemi. Jsou také velmi praktické – můžete je nosit na porady do práce, na výlet, na sport – prostě kamkoliv, a vždycky s nimi budete vypadat IN. Díky své velikosti (objem 0,6 l) se vejdou do každé kabelky, tašky, nebo batohu. 

 

Celý sortiment SodaStream – výrobníky perlivé vody i lahve si prohlédněte zde: www.sodastream.cz

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: