Nejpohodlnější dámské, pánské i dětské boty -to jsou boty Coqui.

10.04.2019 16:22

Venku je konečně krásné počasí, a já už se čím dál tím víc těším, až si obuji své oblíbené pantofle a nazouváky, a celé jaro a léto se z nich nevyzuji. Mám tento druh obuvi moc ráda pro jeho praktičnost – pantofle i nazouváky jsou většinou lehké, a pohodlně se nosí, nohy se v nich nepotí a nikde netlačí.

A protože nenosím pantofle jen do města, ale i doma a na zahradě, na balkon, k bazénu, do sprch ve sportovních zařízeních a na dovolenou, vybírám sobě i své rodině vždycky i nazouváky clogsy a pantofle – já mám v oblibě značku Coqui – pokud vezmu v potaz materiál, cenu a vzhled, jsou pro mne jedničkou. Boty jsou navíc certifikované a testované Institutem pro testování a certifikaci na Třídě Tomáše Bati ve Zlíně, jsem tedy spokojená, protože vím, že si koupím obuv kvalitní.

O materiálu si vymýšlet nic nebudu, tam je to jasně všechno dané.

CoquiAirTM

CoquiAirTM je nejpoužívanější materiál při výrobě obuvi Coqui. Patří do nejvyšší A kategorie materiálů typu EVA a je vyráběn vysokotlakou technologií. To zajišťuje vysokou mechanickou odolnost, rozměrovou stálost a téměř nulovou absorbci tekutin. CoquiAirTM také chrání šlachy a klouby díky mimořádnému vstřebávání úderů a vibrací při kontaktu s patou.

Patentované ergonomické vlastnosti v testech prokázaly snížení svalové únavy o 62,6% ve srovnání s chůzí naboso. Antimikrobiální vlastnosti jsou podpořeny uzavřenou buněčnou strukturou materiálu, který je odolný vůči pachům a bakteriím. CoquiAirTM je lehký jako pírko a snadno se čistí vodou s mýdlem.

 

CoquiFlexTM

Dalším často pužívaným materiálem je CoquiFlexTM, vyráběný nejmodernějšími metodami vysokotlakého vstřikování PVC do forem. Výsledkem je materiál mnohem lehčí a měkčí než běžné lisované PVC. Je také velmi pružný a snadno se dokonale adaptuje na vaši nohu.

CoquiFlexTM je v souladu se světovými testovacími a certifikačními standardy. Obuv vyrobená z tohoto materiálu je antibakteriální, odolná a snadno se čistí. Nezanechává také stopy na podlahách a je protiskluzová. Díky své měkkosti podrážky absorbují nárazy a chrání tak šlachy a klouby při každém kroku.

Otestovala jsem pro vás Dámské sandály clogsy TINA Pearl blooming flowers , pantofle SANA Pearl Blooming flowers, dětské Froggy Niagara blue Prblm, a protože jaro a léto nejsou počasím vždycky přívětivé, tak i dámské holínky Welly Navy.

Dámské sandály  clogsy TINA Pearl blooming flowers zaujmou na první pohled svým nápaditým, jemným květinovým potiskem. Barva není křiklavá, ale jemná béžová, takže clogsy  působí jemně a něžně už na první pohled. Překvapila mne lehkost boty – po obutí je na noze téměř necítím, jak jsou lehoučké, přitom jsou i dostatečně ohebné. Celá špička boty je dostatečně široká, nikde netlačí, na prsty je dostatek místa i pro ty, co mají širší nohu, nebo vbočené palce (haluxy). Ani při nošení s bosou nohou se v sandálech nohy nepotí. Boty nekloužou ve sprše, noha v nich dobře drží, pásek nijak nedře patu, ani když je noha mokrá. Ani po delším nošení mě v clogsech nebolela záda, ani pata – pata je dobře odpružená, došlap je měkký a příjemný. Pokud tedy hledáte pohodlné, lehoučké a praktické boty na léto, ať už na zahradu, nebo na dovolenou, k bazénu – prostě na odpočinek, v Coqui TINA Pearl blooming flower se budete cítit velmi příjemně. Jsou tak lehké, že je na noze téměř neucítíte a vypadají jemně, velmi žensky.

Pokud si chcete clogsy koupit, klikněte zde: TINA Pearl blooming flowers

 

Pantofle SANA Pearl blooming flower mají také květinový potisk – jemný, ale přitom poměrně výrazný. Pantofle jsou pohodlné, ergonomicky tvarované, mají jemnou masážní podrážku. Díky materiálu jsou nejen lehké, ale také dobře sedí na noze, i pokud máte nohu mokrou, nekloužou. Jsou vhodné na každodenní nošení, a díky jemnému potisku a příjemné světlé barvě je můžete nosit k letním šatům do města, na zahradu, do sprchy, ale i jako domácí obuv. Pantofle vypadají na noze moc hezky, cítím se v nich opravdu příjemně. Pozor -nejsou pro širokou nohu. Údržba je velmi snadná – stačí omýt pod vodou. Ani po celodenním nošení z pantoflí nebolí nohy ani záda, důležité je pro mne i to, že ani když jsem měla nohy mokré, neodřely pantofle nárt ani chodidlo – jsou tedy velmi vhodné i na dovolenou k vodě.

Pokud si chcete pantofle koupit, klikněte zde: SANA Pearl blooming flower

 

Pro vnuka jsem na léto objednala FROGGY Niagara Blue PRBLM. Původně jsem mu chtěla boty dát na nošení na plavání a na zahradu, je z nich ale tak nadšený, že budu pořizovat i na nošení doma jako domácí obuv. Froggy Niagara blue PRBLM jsou chlapecké sandály – clogsy – lze je tedy nosit jako pantofle, nebo jako sandály, kde nohu drží na patě pásek. Boty mají ergonomický tvar – špička je dost široká, aby nikde netlačila dětské nohy, prsty mají dostatek prostoru k pohybu. Podrážka tlumí nárazy, takže při nošení děti nebolí paty ani záda, materiál je antibakteriální – boty lze tedy nosit bez problémů i na bosou nohu, a co je důležité – nekloužou. Ani když je nožička mokrá, boty nekloužou a dobře drží na noze – to je velmi praktické například při pohybu dětí kolem bazénu. No a co je pro vnuka velmi důležité – boty se mu líbí. Mají na sobě vyražený 3D potisk veselé žáby a na boku nápis NO PRBLM. A to je pro malého kluka důvod k radosti. Je z bot tak nadšený, že by je nejraději nosil pořád. Já jsem ráda, že má radost, ale hlavně, že má pohodlné a kvalitní obutí na léto a na plavání.

Pokud chcete boty koupit, klikněte zde: FROGGY niagara Blue PRBLM

 

No, a protože vím, že jaro a léto není jen sluníčko, a přívětivé počasí, vyzkoušela jsem i dámské holínky Welly Navy.

Já mám déšť ráda, hlavně ten letní, teplý, a ráda se po dešti procházím. Na to jsou tyhle holínky jako stvořené. Vypadají velmi hezky, jsou kromě funkčnosti i slušivé – hlavně starší generace si určitě vzpomene na neforemné holínky, které byly dříve prodávány. Pánské i dámské vypadaly skoro stejně, lišily se jen velikostí. Noha v nich byla uvolněná, takže z nich po chvíli nošení bolely nohy a často se dělaly puchýře. Jsem moc ráda, že tohle období je za námi, a můžeme si pořídit holínky, které vypadají hezky na noze a skvěle plní svou funkci. Holínky mají nízký podpatek, takže se v nich chodí opravdu příjemně, jdou dobře obout – na bočních stranách mají klín z gumiček, takže obutí opravdu není problém – noha do nich lehce vklouzne. Jsou měkké, poddajné a vypadají báječně – už se těším, až si po dešti vyjdu na procházku. Nebo na podzim do lesa na houby.

Pokud chcete holínky koupit, klikněte zde: dámské holínky WELLY Navy

Jsem moc ráda, že jsem vyzkoušela obuv Coqui – ať už clogsy (sandále), pantofle, nebo holínky –vždycky jsem maximálně spokojená. Na eshopu Coqui si vyberete praktické a vkusné obutí pro celou rodinu, spoustu typů, barev a vzorů z velmi kvalitního lehoučkého materiálu. Všechny boty jsou pohodlné, dobře ohebné, a mají ve špičce dostatek místa. Obuv je certifikovaná, materiál antibakteriální. Hlavně děti budou z Coqui sandálků nadšené – potisk se žabičkami je pro děti velmi líbivý. Ať už Coqui pantofle budete nosit doma, na zahradě, nebo na dovolené, věřím, že budete spokojeni stejně, jako já. Já jsem si vybrala – botkám Coqui budu věrná, vyhovují mi ve všech směrech, jsou i vkusné a hezké – na noze jsou tak lehoučké, že mám pocit, jako bych chodila bosá. V poměru cena x kvalita jsem naprosto spokojená.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: www.coqui.shoes.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: