Náramkové hodinky se kterými se stanete Fešnou kočkou..

19.06.2017 12:22

Dnešní recenzi bych ráda začala citátem:

 Není divu, že ženy nemají na nic čas, podívejme se jen na jejich maličké hodinky. Julian Tuwim

Je pravdou, že dnešní doba je uspěchaná, plná chaosu, spěchu a shonu.

O to víc potřebujeme vědět, kolik je hodin. Ať už pospícháme ráno do práce, na autobus,na schůzku nebo vezeme děti na kroužek, vždycky potřebujeme vědět, kolik je hodin. Já mám ráda na ruce náramkové hodinky, Nerada vytahuji mezi lidmi mobil, abych se podívala, kolik je hodin – připadá mi to neslušné. O to víc si užívám nakupování hodinek. Jsem ráda, že v dnešní době jsou hodinky už cenově dostupné a můžeme si dovolit nosit je i jako ozdobu. Výběr je veliký. A protože jsem se před nějakým časem stala „fešnou kočkou“, vybírala jsem hodinky na www.fesnakocka.cz.

Vybrala jsem si hodinky celokovové,. Mám ráda na ruce náramky, upřednostňuji tedy hodinky s kovovým řemínkem, který vypadá jako náramek. Na hodinkách je ozdobný prvek – malý řetízek, který působí velmi příjemně- vypadá to, jako bych k hodinkám měla na ruce ještě slabý stříbrný řetízek. Hodinky mají bílý ciferník ( pro ty, kdo začínají mít problémy se zrakem, jako já, musím napsat, že je na ručičky i značení času na ciferníku dobře vidět.). Hodinky fungují na baterku. Hodinky jsou velmi vkusné a designově povedené, jsou stříbrné s bílým ciferníkem – tedy universálně se hodí téměř ke každému oblečení.

Pokud nechcete typ ciferníku, nebo řemínku, který jsem si vybrala já – na stránkách www.fesnakocka.cz si můžete vybrat ze spousty jiných barev a typů hodinek za velmi příjemné ceny.

A protože každá z nás chce být „fešná kočka“, jsme rády, když se líbíme, na stránkách si můžete vybrat i další doplňky důležité pro každou ženu jako jsou kabelky, peněženky, nebo psaníčka.

Komunikace s Eshopem je velmi rychlá, a příjemná můžete se na cokoliv zeptat, nebo poprosit o radu, pokud si nejste jistí. Musím přiznat, že i vstřícné a příjemné jednání mě láká se do Eshopu vrátit a něco si koupit, velmi příjemný je i malý dárek, který ke každému nákupu dostanete – jedná se o drobnou bižuterii, jako například náušnice. Ráda se vracím tam, kde o mě mají zájem, a přistupují ke mně laskavě, po nákupu si připadám jedinečná a..prostě fešná kočka. Pokud tedy chcete koupit nějaké ženě ve vašem okolí dárek, nebo si prostě jen chcete po náročném dni udělat radost, staňte se Fešnou kočkou s Eshopem www.fesnakocka.cz .

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: