Nákrčník, praktický a slušivý módní doplněk, se kterým vám už nikdy nebude zima na krk.

29.10.2018 11:59

Podzim udeřil v plné síle,  venku začala být zima. A tak vyndáváme ze skříně zimní bundy a snažíme se zahřát se různými způsoby. Já osobně potřebuji jakmile začne chladno mít na krku teplou šálu nebo šátek, jinak je mi zima neustále.

Letos jsem objevila úžasnou vychytávku,se kterou mám krk stále v teple a nemusím hlídat,aby se mi nerozvazoval šátek. Tou vychytávkou je teplý nákrčník.

Nákrčník jsem objednala na stránkách www.postovnezdarma.cz. Prodáván je ve 13 barevných variantách: hnědá, béžová, fialová, tmavě růžová, růžová, bílá, khaki, žlutá, černá, vínová, šedá a dva odstíny červené. Můžete mít tedy nákrčník jako módní doplněk k bundám různých barev pěkně sladěný. 

Vnější strana nákrčníku vypadá jako ručně pletená, působí velmi příjemným dojmem na pohled. Uvnitř nákrčníku je jemný hřejivý kožíšek. Materiál nákrčníku: spandex, polyester. Nákrčník lehce pruží, jde tedy dobře obléknout,ale nevytahuje se.

Celý nákrčník je velmi příjemný na dotek, vnější i vnitřní strana jsou jemné, nikde nic neškrábe, při doteku s pokožkou je hebký.

Nákrčník je vhodný pro dospělé i pro děti, je to bezva doplněk, se kterým už vám nikdy nebude zima. Já jsem s ním velmi spokojená, koupila jsem ho i vnukům - lehce ho nasadí, a je jim opravdu teplo ( se zavázáním šály mají trochu problém, většinou si ji omotají tak, že mají krk holý a je jim pak zima).

Nákrčník s hebkým kožíškem na vnitřní straně mohu jen doporučit.

Pokud chcete nákrčník koupit, klikněte zde: Hřejivý nákrčník s kožíškem

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: