Náhrdelník s andělem - krásný šperk pro radost, nebo jako tip na dárek ke Dni matek

20.04.2021 14:21

 

Dnes bych vám chtěla představit nádherný náhrdelník s přívěškem anděla od společnosti Fabos.

Proč zrovna anděla? Protože se blíží Den Matek (letos 9. Května), tak bych vám ráda dala tip na krásný dárek pro maminky. Maminky jsou pro nás všechny to nejvíc. Takoví naši andělé, co nás odmala chrání a opatrují. Samy si ale taky nějakou ochranu zaslouží, tak alespoň tuhle šperkovou –andělskou -  jim můžeme na oplátku dát.

Andělíček na tomto šperku vyjadřuje víru a naději – naději v lepší dny a větší pohodu. Je v nich začarován kousek lásky a taky poděkování pro toho, komu šperk darujeme. Když darujete anděla, darujete i vyjádření své lásky k obdarovanému. Anděla si ale můžete koupit samozřejmě i pro sebe – pro radost. Radost rozhodně udělá – je nádherný.

Tenhle andílek vznikl podle návrhu šperkařů na severu Čech, v Křišťálovém údolí. Jablonecká firma Fabos má na svých stránkách spoustu nádherných ručně vyráběných šperků. Šperky jsou jemné, a originální.

Protože si ve společnosti Fabos navrhují a vyrábějí šperky sami, koupíte si zde šperky originální, jaké jinde nemají.

Na každém šperku najdete i vyražené logo společnosti – máte jistotu, že se jedná opravdu o originál. V krabičce najdete spolu se šperkem i certifikát pravosti a návod jako o šperk pečovat.

Šperk mamince pro radost jsem vybírala dlouho. Věděla jsem, že chci udělat radost, ale nemohla jsem si v té záplavě krásy vybrat. Líbilo se mi tolik šperků..

 Nejdřív jsem chtěla koupit nádherný opálový modrý náhrdelník. Zaujal mne okamžitě, nemohla jsem z něj spustit oči. Pak mi ale došlo, že modrou barvu miluji spíš já, a ten šperk by byl radostí pro mne. Tak jsem vybírala dál.

Nádherné náušnice, náhrdelníky s kopretinami, spousta typů andělů, šperky se Swarovski krystaly – nevěděla jsem, kam se dřív podívat. Nakonec jsem se rozhodla právě pro anděla – připadal mi pro maminky tak trochu symbolický.

Je mi ale jasné, že tenhle eshop si nechám uložený, protože za skvělé ceny si tu můžu vybrat opravdu originální šperky – pro sebe určitě modrý opál, a pro dcery třeba právě malovanou kopretinu.

Náhrdelník Anděl víry pozlacený je přívěšek o velikosti 3x1 cm, tělo je zlacená mosaz, hlava anděla je tvořena českým krystalem. Přívěšek je na řetízku s povrchovou úpravou zlato – ta dává šperku luxusní vzhled. Šperk v této úpravě je hypoalergenní a nečerná.

Řetízek je 42 cm dlouhý, s prodlužovací částí 7 cm – je tedy vhodný pro každou dámskou šíji, velikost si přizpůsobíte sami.

Pokud tedy chcete udělat radost mamince, dceři, kamarádce, nebo třeba sobě – tenhle náhrdelník udělá spoustu radosti. Je prostě nádherný. Mám z něj ohromnou radost, a už se těším, až ho mamince budu dávat.  Ráda dávám dárky, vždycky mne potěší, když vidím radost obdarovaného. Dělat radost mne baví a těší. Kolik radosti do světa pošlete, tolik se vám jí v dobrém vrátí.

Aby se vám nakupovalo lépe, mám tu pro vás slevu 5% na šperky Fabos. Jen malé upozornění – kód uveďte do poznámky v objednávce – sleva bude zadávána ručně, proto objednávku prosím nepplaťte hned kartou, ale vyčkejte na fakturu s uplatněnou slevou, nebo si šperk se slevou objednejte na dobírku.

Slevový kód na 5% slevu je 210JBM04

 

Pokud si chcete prohlédnout nebo koupit šperk s Andělem, klikněte zde: Náhrdelník anděl Víry Crystal Fabos pozlacený

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Fabos.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: