Nádherný korálkový náramek Lavaliere ozdobí každou ženu

23.10.2017 17:21

Náramek. Ozdoba žen už od pradávných věků. Náramek dokáže každý outfit pozvednout a dává nám pocit krásy. Já mám náramky moc ráda.  Nosím je ráda ve všední den k oblečení jako doplněk, v létě k šatům, nebo na podzim třeba na plesy nebo do divadel. V létě si  na denní nošení vybíráme samozřejmě jiný typ náramků než do divadla nebo na ples.

Já bych vám moc ráda představila a popsala náramek od firmy Lavaliere.cz. Prodávají zde opravdu nádherné luxusní zboží, u kterého si můžete být jisti kvalitou. Náramky z eshopu Lavaliere.cz jsou krásné a máte jistotu, že nekupujete nekvalitní náramek, ale výrobek, je přesně takový, jak je v nabídce popsaný. Náramky zde prodávají pánské a dámské v různých variantách. Já jsem si vybírala mezi dámskými – mají zde korálkové náramky, perlové, wrap, náramky s kotvou, macrame,náramky se Swarovski elements, náramky z polodrahokamů a z drahokamů. Výběr je opravdu veliký a určitě si vybere každá z nás pro jakoukoliv příležitost.

Já jsem si vybrala korálkový náramek z černého lesklého achátu se stříbrnou kuličkou pozlacenou 18k zlatem- je variabilní a mohu ho nosit vlastně kamkoliv a to mám moc ráda. Náramek je minimalistický, přesto je dostatečně výrazný, takže se s ním cítím vždycky upraveněji a hezky.

Achát jako polodrahokam mám v oblibě – je to polodrahokam a bývá přiřazován planetě Merkur, a hlavně znamením Blížence, Býka nebo Štíra. Achát je polodrahokam, který nám dodává citovou a tělesnou rovnováhu, posiluje soustředění a odvahu a upřímnost. Podporuje vážnost, pevnost a vyrovnanost. Pomáhá rozpouštět záporné emoce a chrání vnitřní podstatu člověka.

U korálku ze stříbra o ryzosti 925 si můžete vybrat povrchovou úpravu, která vám vyhovuje – stříbro, zlato nebo růžové zlato (na korálku je logo Lavaliere). Náramek je prodáván ve velikostech S, M a L, postup měření najdete u výrobku (pokud tedy neznáte svou velikost). Lanko je vysoce kvalitní a elastické, nestane se vám tedy, že praskne po pár použitích, jako tomu bývá u levných náramků.

Nakupovat na eshopu Lavaliere je opravdu potěšení. Mají tu tolik krásných náramků, že jsem opravdu nevěděla, na který se podívat dříve a který si vybrat. Když už si vyberete, dostanete vámi vybraný produkt v sametovém sáčku v krásné krabičce, takže už samo rozbalování je velmi příjemným zážitkem. Lavaliere je prostě eshop, kde si zákazníků váží, a při nakupování se cítíte skvěle.

Náramky Lavaliere jsou opravdu tím, co eshop slibuje – tedy luxusním zbožím. Zpracování je kvalitní, design super.  Takže pokud si chcete udělat radost, nebo hledáte tip na dárek ať už pro ženu nebo muže, náramky Lavaliere jsou skvělým tipem.

Korálkový náramek koupíte po kliknutí zde: Náramek z černého achátu

všechny náramky si můžete koupit po kliknutí zde: eshop Lavaliere

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: