Nádherná , originální tvorba plná lásky a souznění - to jsou obrázky, kalendáře, diáře, hrnečky a další výrobky od Art of Soul.

16.11.2021 16:12

Art of soul

 

Dnešní článek bude velmi pozitivní. Tak trochu magický, a tak trochu se bude dotýkat naší duše a nadpřirozena. I ti největší pragmatici totiž ve chvílích, kdy jim není úplně fajn, v duchu směřují k tomu, co jim uleví na duši.

Já jsem neměla moc dobré období. Občas se nám prostě stane, že na nás padá jedna věc za druhou, a pak si říkáme:“Proč já? Proč se tohle všechno děje mě? Kdy už to skončí? Potřebuju prostě už klid a pomoc!“. Někdy se nám zdá, že pomoc nepřichází. Ale ona přichází, jen se musíme naučit ji vidět.

Já jsem takhle našla spoustu nádherných výrobků plných světelné energie,  na stránkách Art of Soul. Ano, to je přesně ono. Umění a duše. Duše je to, co občas potřebujeme kousek po kousíčku, střípek po střípku složit z rozbitých kousků.

Na stránkách Art od Soul – ať už na webové stránce, nebo na stránce facebookové najdete spoustu motivujících a duši lahodících výrobků. Stačí se na ně dívat, a cítíte, že se najednou všechno stává jasnějším, proudí do vás pozitivní energie, najednou se cítíte o něco lépe. To je přesně účel tvorby, kterou paní Michaela pro nás všechny vytváří.

Musíme se prostě naučit zastavit se a začít vnímat krásno kolem nás.

Na stránkách Art of Soul je tvorba většinou plná andělů. Nebo víl- chcete –li. Prostě krásných éterických bytostí, které možná jsou někde kolem nás, jen je nevidíme.

Vzpomeňte si, kolikrát každého z nás napadne, třeba když vidíme nehodu bez zranění, že u toho člověka stál anděl strážný.

Anděly nevidíme. I když budeme tvrdit, že v ně nevěříme, tak se často přistihneme, že na ně myslíme. Třeba právě jako na naše anděly strážné.

Já jsem v životě zažila spoustu situací, kdy jsem si říkala, že „tady snad zasáhla nějaká nadpřirozená moc“. Třeba když dceru porazil autem opilý řidič, a dopadlo to víceméně dobře. Dodnes si pamatuji to zoufalství, kdy jsem se v duchu modlila před ordinací, aby se dcera probudila, aby hlavně zůstala živá. V tu chvíli jsem svolávala všechny anděly a nadpřirozené síly, aby jí pomohly. Zabralo to, dcera se probrala, léčení nějakou dobu trvalo, ale následky nemá.

O synovi ani nemluvím. Někdy mám pocit, že jako malý kluk neměl jednoho, ale alespoň tři anděly strážné. Nebyl zrovna klidné a hodné dítě. Bylo ho všude plno, kam mohl, vylezl, kde byla nějaká lumpárna, tam jste ho vždycky našli. Opravdu dodnes nechápu, jak je možné, že to všechno co vyváděl, ve zdraví přežil.

K duchovnu a nadpřirozenu se prostě uchylujeme nejčastěji, když nám docházejí síly a necítíme se úplně optimálně.

Andělské výrobky ze stránky Art of Soul mne oslovily okamžitě, jak jsem je viděla. Jsou plné nádherných křehkých a éterických andělů.

Nejdřív jsem jen občas chodila nakouknout, abych se podívala, a nabrala trochu duchovní energie a pocitu uklidnění se. Po čase jsem zjistila, že na stránky chodím skoro každý den, a že se po prohlédnutí těch krásných kreseb cítím fajn.

Tehdy mi došlo, že bych vlastně chtěla mít tyhle krásné bytůstky ze štětce paní Michaely doma.

Proto jsem paní Michaelu oslovila a domluvily jsme se na hrnečku, obrázku, kartičkách, diáři, kalendáři – prostě na vší té andělské nádheře, kterou paní Michaela tvoří.

Obrázek jsem si nechala nakreslit podle pocitů paní Michaely. Neměla jsem sama představu. Jen jsem chvíli povídala o tom, jaké mám ráda barvy a co mě baví.

Intuice paní malířky pak vedla štětec. Paní Michaela vytvořila na míru nádherný obrázek na zeď, a malbu na hrnečku přímo pro mne.

Musím říct, že se přesně trefila. Je to přesně ta energie, kterou jsem ze svého obrázku a hrnečku chtěla cítit.

Obrázek je nádherný. Nechala jsem si ho vytvořit v mé oblíbené modré barvě. Je v něm naděje, příslib štěstí a krásného budoucna, pochopení, tolerance a empatie. Proudí z něj na mne pozitivní energie. Obrázek budu mít u svého pracovního místa. Je v něm inspirace a láska.

Hrneček je nádherný, a přesně jak jsem si přála -modrý. Andělka na něm do každého nápoje přidává trochu energie a spoustu uklidnění. Z tohoto hrnečku piju vždycky, když si potřebuji oddechnout, vypnout se a jen tak relaxovat. Ten hrneček je k tomu jako stvořený.

Pokud si budete chtít hrneček také pořídit, počítejte s tím, že vám z něj každý nápoj bude chutnat andělsky. Jen se o něj musíte trochu starat a umývat ho jen v ruce. Myčka by vám obrázek zničila.

Další produkty, které mám jsou andělské kalendáře – jeden na zeď a jeden stolní. Myslím, že se vždycky na konci týdne budu těšit na otočení stránky a na další nádhernou andělku. Jsou jedna hezčí než druhá.

Na stránkách Art of Soul jsem si pořídila i diář. Velký, který budu mít na stole. Diář je v kroužkové vazbě, takže se skvěle otáčí stránky. Je dost velký na to, aby se do něj pohodlně psalo. Teď už nezapomenu na žádný úkol, všechno bude pěkně uspořádané v tomhle diáři. Diář je plný pozitivní energie. Tenhle diář budu otvírat s radostí a pocitem klidu. Tak to mám ráda.

Vánoční dárečky budu letos zdobit andělskými kartičkami, a motivačními týdenními kartičkami.

Kartičky, stejně jako všechny ostatní výrobky vycházejí z autorčina nitra, jsou plné pochopení, lásky, tolerance, empatie a všech dalších pozitivních lidských vlastností.

Někdy je třeba trošku uvolnit svoje pocity a emoce a otevřít se tomu duchovnějšímu světu. Mě k tomu pomáhají andělské výrobky ze štětce paní Michaely na Art of Soul.

Když se tak dívám na svůj obrázek s motivem anděla, mám někdy pocit, jako bych kromě andělského pohlazení po tváři slyšela v duchu babiččin hlas. Konejšivý, chlácholivý a milující, který mi potichu říká: Děláš to dobře, Janinko.. Přesně tak jak mi to kdysi říkávala babička. Pak se vždycky s pocitem něhy a lásky podívám vzhůru a cítím se uvolněně a příjemně.

O tom přesně andělská tvorba Art of Soul je. Pomoct ostatním, aby se cítili příjemně a skvěle.

Jsem moc ráda, že na světě existují lidé, kteří jsou umělecky nadaní, a pomáhají nám ostatním zvládat svoje radosti i starosti.

Taková je andělská tvorba Art of Soul.

Pokud si budete chtít nějaký nádherný andělský produkt koupit, určitě si vyberete buď na webových stránkách, nebo na facebooku.

Jen počítejte s tím, že paní malířka má objednávek opravdu hodně, a do vánoc už asi nestihne vaše obrázky, nebo hrnečky nakreslit.

Nebuďte ale smutní. Pokud budete pravidelně sledovat facebook, zjistíte, že paní Michaela vždycky upozorní, které výrobky právě namalovala, a které jako volné dává právě na eshop.

Hrnečky, nebo obrázky si tak můžete koupit na eshopu hned po vložení. Stačí opravdu jen chodit nakukovat a hlídat si vkládání.

Pokud vás tahle krásná tvorba zaujala, zde jsou odkazy na stránky Art of Soul.

Facebookovou stránku najdete po kliknutí zde: Art of Soul na facebooku

Webovou stánku s eshopem najdete po kliknutí zde: webová stránka Art of Soul

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: