Nádherná, elegantní, vzdušná. Taková je halenka Libuše z Esta Módy. Recenze.

25.05.2023 13:20

 

Dnes bych vám chtěla představit, a doporučit eshop s dámskou módou Top-bis. Eshop se jmenuje Esta móda, a najdete tu spoustu zajímavého a originálního oblečení.

V poslední době mi vlivem léků a věku začalo tělo měnit proporce. Určitě to zná každá žena po čtyřicítce. Faldy se začínají objevovat tam, kde dřív nebyly, a postava se mění. Já mám díky tomu celkem i výkyvy váhy – váha si dělá co chce – nahoru a dolů, aniž bych něco měnila. No, a když se mění postava, je třeba i obměna šatníku. Upřímně přiznávám, že obměna šatníku je sice nutná, ale kupování si oblečení mi dělá i radost.

Já mám ráda ve svém šatníku sportovně elegantní módu. Ráda si i připlatím za kvalitu, když vím, že daný kousek oblečení mi vydrží ve skříni dlouho, a bude vypadat pořád jako nový.

Nesnáším, když se mi oblečení po prvním vyprání změní v beztvarý kousek hadru – stočí se švy, vytáhne se materiál, a tak je oblečení ošklivé a nesedí. Chci, aby mi halenka, nebo šaty, nebo jiné oblečení, které se mi líbí, vydrželo na několik sezón. Proto je lepší kupovat kvalitní oblečení z kvalitního materiálu. Vyplatí se prostě připlatit si za kvalitu, než utrácet za nekvalitní oblečení, které vás v konečném důsledku vyjde dráž, protože musíte nakupovat mnohem častěji.

Tak je tomu třeba u oblečení z eshopu Esta Móda.

Momentálně mám nádhernou halenku Libuše

Dámy, tuhle halenku si pořiďte! Je krásná a opravdu velmi pohodlná a přitom slušivá!

Mám ráda modrou barvu, proto jsem si vybrala halenku v tmavě modré barvě. Halenka Libuše je z kolekce Top-Bis. Materiál je viskóza a elastan.

Halenka je velmi lichotivého střihu – v pase je na gumičku.

To ocení hlavně ženy s trošku větším bříškem. Halenka se díky gumičce lehce podkasá a nařasí, a bříško tak není vidět. Materiál je lehký a vzdušný, takže v halence není horko, a nepotíte se.

Zajímavým detailem jsou krátké šifonové rukávy. Jsou příjemné a halenku pozvednou na velmi slušivý a elegantní kousek oblečení, který můžete nosit ke společenským kalhotám, stejně jako k džínům, nebo džínové sukni. Vždycky v halence budete vypadat dobře.

O tom, že je halenka hezká mě vždycky přesvědčí i to, když mi ji pochválí nejen kamarádky, ale i neznámí lidé. Třeba včera ve frontě na poště se mě paní ptala, odkud halenku mám. Halenka Libuše je prostě opravdu moc hezká.

Halenku nosím už nějaký čas, takže jsem ji už několikrát prala, a je pořád jako nová. Doporučuji prát v gelech na jemné prádlo.

Halenka se mi moc líbí. Cítím se v ní dobře.

Pokud si budete halenku chtít koupit, mrkněte na velikostní tabulku – údaje v ní jsou odpovídající.

Pokud nechcete halenku v tmavě modré barvě, můžete si vybrat barvu jinou – bílou, smetanovou, korálovou, světle modrou a červenou. Všechny jsou krásné.

Pokud si chcete halenku prohlédnout v eshopu, klikněte zde:  halenka Libuše. 

 

 

Já mám na eshopu vyhlídnutou ještě halenku Sabina – je nádherná.  Tahle halenka mě vlastně do eshopu přivedla. Upoutala mě úplnou náhodou na internet, tak jsem si ji vyhledala. Jen čekám, až ji budou mít i v mé velikosti (můj bujný hrudník je celkem problém, ale o to víc se budu na naskladnění těšit).

Na eshopu Esta móda si můžete koupit spoustu slušivého a originálního dámského oblečení.

Vybírat si můžete podle sezóny, nebo typu zboží – šaty, halenky a trička, svetříky, saka, sukně, nebo třeba soupravy.

Vyplatí se eshop sledovat, a hlídat nabídku.

Na eshop  jsou doplňovány nové typy oblečení podle sezóny a nabídky. Takže pokud se daný typ třeba šatů vyprodá, na eshopu se objeví jiné, krásné šaty. Máte tak jistotu, že máte oblečení originální, a jedinečné. Nikdo z nás nechce ve stejných šatech potkávat všechny ženy z okolí. Originalita se cení.

Oděvy z eshopu Esta móda jsou zajímavé střihem i barevností. Vždycky jsou originální a slušivé. Klade se tu důraz na detail a preciznost provedení. To mohu potvrdit z vlastní zkušenosti – nenajdete na oblečení jediný křivý šev, ani uvolněnou nitku!.

Modely jsou šity pro moderní ženy v každém věku, které si cení elegance i vkusu.

Pokud jsem vás nalákala, jsem ráda.

Esta móda je šita pro všechny ženy, které se chtějí líbit. Je to móda pro české ženy, tedy bere v úvahu typ postav českých žen. Nemusíte se bát, že vám modely budou malé a těsné, a nakoupíte jen v XS.  Nakoupíte si oblečení v různých velikostech. Za to jsem moc ráda. Mám poněkud bujnější hrudník, a koupit hezký kousek oblečení je někdy těžké.

Jak už jsem psala, nabídka oblečení se často mění, jsou na eshop přidávány nové, originální kousky oblečení. Radost se dívat, a ještě větší radost si nějaký slušivý kousek koupit a nosit ho. Budete se cítit příjemně, a bude vám to slušet.

Pokud bych chtěla nějak shrnout recenzi na halenku Libuše a eshop Esta Móda, byly by v recenzi asi jen samá superlativa. Jsem moc ráda, že jsem objevila eshop, kde mají originální módu pro ženy všech věkových kategorií, i všech velikostí. Eshop, ze kterého na vás dýchne láska k módě, a originálnímu oblečení. Je to taková ta stránka, kde si připadáte jako doma. Když si nejste jistí, můžete si o radu požádat emailem, nebo telefonicky – ochota je vždycky velmi příjemná, a tu tady najdete. Na tento eshop se budu ráda vracet. Určitě vám všem dám vědět, až si pořídím nějaký další fajn kousek oblečení.

Tyto obrázky jsou z  esta-eshop.cz

Aby se vám lépe nakupovalo, mám tu pro vás slevový kód na slevu 15% z celkové ceny objednávky (platí i na zlevněné zboží z kolekce podzim/zima). Stačí v objednávce zadat kód JANA15

Celý sortiment najdete po kliknutí zde: eshop Esta móda

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: