Mytí oken už nemůže být snažší - udělejte z práce zábavu s Windomatic vysavačem na okna

19.11.2016 12:27

 

Před vánoci nás čeká velký úklid domácnosti a s ním i pro většinu z nás neoblíbené a únavné mytí oken. Mytí oken je zdlouhavá a fyzicky namáhavá práce, proto ji často odsouváme a moc se nám do ní nechce. Patří k ní mytí rámů, parapetů, okenních tabulí a nakonec ještě okna pořádně přeleštit. A dost nepříjemné je i odkapávání špinavé vody ze stěrky při stírání vody na podlahu. Zkrátka a dobře, mytí oken asi nikdo z nás moc rád nemá, i když pohled na krásně vyčištěná a nablýskaná okna nás nakonec naplní pocitem zadostiučinění a radosti.

Aby mytí oken nebylo taková dřina, můžeme si mytí oken ulehčit. Vileda nám přišla na pomoc se skvělým pomocníkem – Windomatic.

Windomatic je vlastně malý vysavač na okna (a nejen na okna, ale i na zrcadla, dlaždičky a sprchové kouty).

Okno umyjete čistícím prostředkem jako je běžně umýváte, ale pak přijde na řadu tahle super inovovaná vychytávka Windomatic. Gumovou stěrkou, která k oknu dokonale přilne, stíráte pomalu vodu, která je ihned odsávána do nádržky (nádržka má 100 ml obsah) – už žádné odkapávání špinavé vody na koberec, jen dokonale čistá a suchá okna. Protože gumová lišta na stěrce je dvojitá, nezůstávají na oknech žádné šmouhy, okna jsou opravdu lesklá, a stačí setřít okno jedním tahem, nemusíte vysávat nadvakrát.

Hlavice vysavače na okna Windomatic je na kloubu, takže se s ní dobře manipuluje a dostanete se do všech koutů okna bez potíží, stírat můžete kterým směrem chcete, hlavice je opravdu dokonale flexibilní. Jen je třeba nepospíchat příliš rychle, aby se z okna dokonale odsála všechna špinavá voda.

Nádržku se špinavou vodou pak jen lehce vycvaknete a vypláchnete. Lze ji i umýt v myčce na nádobí, pokud byste měli pocit, že je špinavá.

Windomatic je inovovaný, takže má i větší výdrž baterie- na jedno nabití vydrží fungovat až 40 minut a setřete s ním až 120 m čtverečních plochy oken. Jen je třeba nabít s předstihem – na plný výkon se nabíjí asi tak 4 hodiny. Po vybití stačí napojit zase zpět do zásuvky a bude připraven k dalšímu provozu.

Celkový dojem z testování inovativního vysavače na okna Windomatic je skvělý. Poprvé jsem myla okna s dobrou náladou a bez zdlouhavého leštění nebo dolešťování. První okno jsem myla trochu rozpačitě, ale jakmile vám Windomatic takříkajíc sedne do ruky, už ho z ní nepustíte. Jediné na co jsem si musela trochu zvyknout bylo tlačítko na spuštění, občas jsem si vysavač při práci vypnula. Ale jakmile jsem si zvykla, kam nemám dávat prsty, byla jsem opravdu spokojená. Windomatic používám na okna, rámy, dlaždičky v koupelně, sprchový kout, zrcadla, přítel s ním otíral i okna na autě. Má opravdu dost možností využití.

Takže kdo jako já mytí oken považuje za namáhavou a otravnou práci, pro toho je Windomatic skvělým řešením. Ulehčí vám úklid a místo bolavých rukou a zad zbude jen pocit z dobře vykonané práce. A pokud nevíte, co koupit příbuzným pod stromeček- Windomatic je velmi dobrý tip na dárek

pokud chcete zakoupit Windomatic za nejlepší cenu přímo od výrobce, stačí kliknout zde: Windomatic - vysavač na okna

pokud chcete navštívit eshop Vileda, stačí kliknout zde: Eshop Vileda

pokud chcete nakoupit náhradní díly na všechny výrobky Vileda, stačí kliknout zde:  Vileda náhradní díly 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: