Mystery Cube - to je tajuplná kostka s překvapením - perfektní dárek pro každého, kdo má rád tajemství.

21.07.2021 13:53

 

 

Občas se všichni dostaneme do situace, kdy chceme někomu dát dárek, jenže prostě nevíme co. Já ráda dávám dárky osobní. U některých obdarovávaných ale opravdu občas tápu, jaký dárek jim dát. Buď mám pocit, že všechno mají, nebo si nejsem jistá nákupem. Abych se vyjádřila přesně – třeba u rybářů- je mi jasné, že největší radost udělám dárkem z oboru rybařiny, jenže já těm výrobkům vůbec nerozumím. Nevím co je pro koho vhodné. Ptát se, nebo dávat peníze moc nechci. Připravila bych tím obdarovávaného o radost z dárku a překvapení při rozbalování, a tak trochu i sebe o tu radost, když vidím, že dárek splnil účel – potěšil a překvapil. Pak se dostávám do situace, jakou spousta z nás zná. Bloumám po internetu a hledám a hledám, sháním tip a inspiraci. Tentokrát už jsem myslela, že jako vždycky skončím u obligátních triček. Pro zetě s rybářským tričkem (se stejným vtipem v jiném provedení) a pro strejdu s tričkem pro pejskaře. A pak jsem objevila na poslední chvíli stránku, která mne nadchla nápadem, i provedením.

Je to stránka Mystery Cube, kde za mne problém s dárkem vyřeší odborníci.  Vyberou dárek i v oblasti, které nerozumím tak, že obdarovaný bude mít radost. Každá krabice je tématicky laděná, a naplněná zbožím, které potěší a udělá radost.

Každá dárková tajemná krabice je naplněná zbožím, které jste si zaplatili. Nemusíte se tedy bát, že dostanete zboží v nižší cenové hodnotě.

Paráda. Hned jsem vybrala dvě krabice – budu mít super dárek, a ještě si vyzkouším, jak služba funguje.

Objednala jsem si krabice Pro rybáře, druhou Pro zvířata (pejskaře).

Krabice přišly ve velmi krátké době. Doručení bez problémů.

U rozbalování jsem byla natěšená jak malé dítě. Nejdřív jsem si totiž chtěla prohlédnout, co v krabicích je, než je dám jako dárek. Jasně mohla bych tvrdit, že jsem nečekala, až si je rozbalí obdarovaný proto, abych viděla, co v krabicích je, a jestli zboží odpovídá tomu, co jsem si objednala. Pravda je ale úplně jinde. Já jsem byla prostě strašně zvědavá. Takže teď vám krabice popíšu, představím, a pak budu doufat, že se mi povede to do nich zase zpátky narovnat tak, aby nebylo poznat, že jsem byla zvědavá.

Nejdřív jsem rozbalila tu pro milovníky zvířat – krabici PRO PEJSKAŘE

Radost mi udělalo už to rozbalování samotné. Pak jsem měla radost i z toho, že zboží v krabici je opravdu prémiové kvality, žádné podřadné, levné.

Největší v krabici je 2 kg sáček psích granulí. Granule jsou kvalitní, vyvážené prémiové kvality, vhodné pro pejsky starší než 1 rok, s imuno komplexem a podporující dobré trávení a správný vývoj kostí.

Konzervy kuřecího masa a konzerva s lososem budou pejskům určitě chutnat.

Pro radost a za odměnu jsou tu 2 krabičky s mlsáním pro pejsky. Pejsci mají rádi i různé tyčinky, těch jsou tu 4 balení.

Aby si pejskové opravdu pochutnali, mají v krabici dokonce i psí čokoládu.

Pro krásnou srst je v krabici kvalitní kartáč.

Pro radostné chvíle strávené hraním jsou tu uzel na kousání a přetahování, a taky kolo na kousání, házení, tahání a vůbec takovou tu správnou zábavu psa a člověka.

Já jsem tuhle krabici zvolila jako dárek pro pejskaře, a myslím, že spokojenost bude opravdu veliká. V krabici je od každého něco – takže radosti bude spousta. Pokud třeba dáváte dárek svému pejskovi pod stromeček, v téhle krabici je vše, po čem pejsci touží – dobré jídlo, i hraní. Krabice tedy nemusí být dávána jen jako dárek pro člověka, ale klidně i jako dárek pro pejska.

Pokud si chcete krabici prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: krabice Pro pejskaře (zvířata)

 

Druhá krabice je  PRO RYBÁŘE. 

Na tu jsem byla zvědavá opravdu hodně. Možná i proto, že pro pejska bych ještě byla schopná něco nakoupit, pro rybáře ale vůbec, protože tomu nerozumím. Jsem ráda, že jsem se obrátila na odborníky. Tuhle krabici jsem už stihla i předat jako dárek, a když jsem viděla to nadšení, byla jsem si jistá, že tímhle dárkem jsem se opravdu trefila. Zboží je vybrané opravdu dobře.

Některé věci asi neumím ani správně pojmenovat. Takže u některých sem dám třeba fotku bez názvu, tak se na mě za to nezlobte.

V krabici jsou kvalitní krmení, návnady, háčky, a návazce a vlasce.

Hlavní radostí ale byly dva nádherné navijáky. Konečně jsem viděla našeho rybáře šťastného a spokojeného.

Pokud si chcete krabici prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: krabice Pro rybáře.

 

Pokud tedy mohu shrnout svou zkušenost s produkty koupenými v Mystery Cube, tak naprostá spokojenost.

Vybrala jsem si dvě krabice Pro pejskaře (zvířata) a Pro rybáře.

 

Na výběr v eshopu mají ještě kostky Geek, PC gaming kostka, Fitness kostka, Společenská kostka, Novorozenecká kostka.

Zvolit si můžete cenu kostky, nebo úroveň.

Například u kostek Pro rybáře můžete vybírat z úrovní stříbrná, zlatá, platinová a diamantová. Kostku, které jsem vám popisovala já, je v úrovni zlatá kostka pro rybáře, zlatá kostka pro pejskaře.

Je tedy jen na vás, kolik chcete do dárku investovat. Ostatní už vyřeší v eshopu za vás.

 Super je i to, že každá kostka je z limitované edice, každá je trochu jiná, nikdy tedy nemáte krabice úplně stejné. Z toho mám radost, protože mohu jako dárek krabice kupovat opakovaně, a mám jistotu, že pokaždé bude radost zaručena – pokaždé bude obdarovaný překvapený, protože v každé kostce je jiné zboží (vždycky odpovídající hodnotě, kterou jste si zaplatili).

Pokud tedy dáváte rádi originální dárky, které udělají radost, určitě zkuste nakoupit dárkové krabice Mystery Cube. Vždycky je zaručeno překvapení a radost obdarovaného, a to je to, o co nám při dávání dárků jde. Udělat radost. Všichni máme rádi tajemství, všichni máme rádi překvapení, a u dárků to platí dvojnásob. Rozbalování tajemné krabice je proto vždycky tak trochu dobrodružství.

 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment dárkových tajemných krabic s překvapením, klikněte zde: eshop Mystery Cube

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: