Monsterance - to jsou okouzlující šperky z drátků

04.03.2019 12:20

Znáte ten pocit, kdy objevíte v obchodě, nebo na internetu šperk, do kterého se zamilujete na první pohled? Já obvykle nejsem příliš rozhodná, všechno si spíše dlouze prohlížím, rozmýšlím se a vracím se k vyhlídnutému zboží – pokud okouzlení trvá, pak si věc teprve pořídím. Tentokrát jsem ale neváhala ani chvilku. Tedy váhala, ale jen mezi výběrem varianty a typu šperku. O tom, že tuhle věcičku moc chci, jsem byla přesvědčená hned.

Šperk, o kterém mluvím, je malý andělíček. Je to šperk z drátků a polodrahokamu a stránky,kde tyhle kouzelné šperky prodávají, jsou www.monsterance.com

Jsem moc ráda, že mi paní Monsterance poskytla jednoho anděla ze své tvorby k recenzi. Kdo je paní Monsterance? Je to žena, šperkařka, malířka se super nápady na originální šperky. Každý šperk je originál, každý jí projde rukama, do každého vdechne část sebe samé. Její šperky mají duši, jsou originální a jedinečné, její prsty dokáží s drátky kouzlit a čarovat a vytvořit z nich originální a nápadité věci. Já jsem například na její stránky zavítala poprvé, když jsem si vyhlídla šperk pro milovníky fantasy – šperk z drátků s dračím okem, který určitě ocení můj syn, zapálený do fantasy, pro svou partnerku.

Andílek, kterého vám dnes představím je z drátků – vyráběný tradiční slovanskou technikou drátování. V tělíčku má vsazený korálek z polodrahokamu. Já mám obecně ráda modrou barvu, vybrala jsem si tedy modrý tyrkenit. O tyrkenitu se říká, že nosí štěstí a úspěch, je to kámen ochranný – chrání před kritikou, navozuje vnitřní klid, mírní paniku a nejistotu a spoustu dalších vlastností je mu po staletí přisuzováno. No a anděl je pro nás pro všechny symbol ochrany. Někdo v anděly věří, někdo ne – to je věc názoru každého z nás. Většina z nás pociťuje pocit něhy a štěstí, když se na andílky z jakéhokoliv materiálu dívá. A kdo nevěří, tomu se prostě třeba jen líbí. A tihle z drátků jsou jemní, krásní a vypadají (nejen) na svetru báječně.

Pokud nejste milovníci andělů, určitě si vyberete z nabídky šperků náhrdelník, nebo brož, nebo nějaký šperk, který si necháte na přání vyrobit. Domluvit se můžete s paní Monsterance přes email, nebo na facebooku. Každá žena si zaslouží mít originální šperk, jaký se jí líbí. Šperk, který bude nosit ráda a bude na něj pyšná. A takové jsou šperky Monsterance. Jedinečné, něžné, originální.

Pokud jste zvědaví – navštivte internetové stránky www.monsterance.com ,

Nebo facebookovou stránku – po kliknutí zde: facebook Monsterance

 

Spoustu krásných šperků si můžete prohlédnout i na instagramu – klikněte zde: instagram Monsterance 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: