Máte rádi originální šperky, které sluší a jsou za dostupnou cenu? Se šperky Ornamenti vždycky zazáříte. Ideální dárek ke Dni Matek.

10.04.2023 15:03

Ornamenti.

 

Šperky – žádná žena jich nemá nikdy dost. Milujeme šperky – rády se zdobíme a líbíme. Šperkem vyjádříme často i svou osobnost a svůj vkus, aniž bychom mluvily. Šperky totiž mluví samy za sebe. A přitom nám i moc sluší.

I já jsem typická žena, a miluji šperky. Ráda šperky dostávám, a ráda je dávám jako dárek.

Náš, český trh je plný šperků – všechny jsou si ale dost podobné. Často jim chybí nápad, originalita, šmrnc a kouzlo. Pokud tohle všechno mají, jsou zase tak drahé, že si je většina z nás nemůže dovolit, takže si je jen prohlédneme na stránkách eshopů a zlatnictví, a s povzdechem na ně hned zase zapomeneme.

Jak už jsem zmínila, ráda šperky dávám jako dárek. Takový šperk musí mít kouzlo, a vystihovat i povahu a vkus obdarovávaného.

Tentokrát vybírám šperky ke Dni Matek. Pro maminku.

Mám maminku moc ráda, a myslím, že si zaslouží ke Dni Matek krásný dárek, protože pro mě v životě udělala moc. Naučila mě, co mám a nemám dělat, spolu jsme se smály, i plakaly, radovaly se a prožívaly spolu i chvíle, kdy jsme si byly oporou. 

Maminky jsou pro nás v životě důležité, proto je fajn dát jim to občas najevo (často na to totiž zapomínáme, a bereme to, co pro nás maminky dělají jako samozřejmost).

To, že na maminky myslíme, a máme je rádi, můžeme dát najevo třeba nějakým fajn dárkem. Den Matek je k tomu ideální příležitostí. Čokoládu maminka sní, květiny zvadnou, šperk jí ale zůstane napořád.

Protože moje maminka má alergii na některé kovy, hledala jsem šperk, který bude cenově dostupný, krásný, jemný a hlavně antialergenní.

 Pokud si myslíte, že jsem v hledání neuspěla – pletete se. Kdo hledá, najde. A já jsem našla.

Našla jsem skvělý eshop rodinné firmy Ornamenti – eshop plný krásných a kvalitních šperků, které jsou finančně dostupné.

Ze stránek, nebo chcete-li eshopu Ornamenti jsem nadšená.

Tolik krásy a nádhery na jednom místě. V podstatě tu můžu vybírat šperky pro kohokoliv.

Mají tu tolik různých typů a tvarů šperků, že si tu určitě najde každý ten svůj.

Ráda kupuji šperk jako dárek. Mám moc ráda, když šperk odpovídá vkusu obdarovávané osůbky, aby se z něj stal takzvaně „osobní dárek“.

Mám tři dospělé dcery, a proto jsem někdy měla problém vybrat vhodný šperk podle vkusu každé z nich. Na stránce Ornamenti je tak velký výběr, že vyberu na jedné stránce šperky vhodné pro každou z dcer, dokonce i pro maminku – to všechno pěkně pohromadě, a na jednom místě.

Jsem tak nadšená, že nevím, co vám mám pochválit dřív. Je to takový ten styl, jako když chcete někomu rychle sdělit něco skvělého a nevíte co říct jako první, protože vás napadá tolik věcí najednou.

Začnu tedy pěkně popořádku.

Na stránkách Ornamenti najdete spoustu luxusních, zajímavých, neokoukaných a krásných šperků různých druhů, typů i barev. Šperky od předních evropských designérů, které můžete nosit každý den, na jakoukoliv příležitost, ke každému outfitu. No, a protože tyto šperky nejsou drahé, můžete je obměňovat a být tak každý den krásná trochu jinak.

Jak už jsem zmínila, potřebuji pro maminku šperk antialergenní. Maminka má na spoustu kovů alergii.

Co je to alergie na kovy? Spouštěč bývá převážně nikl, chrom, olovo a kobalt. Pak stačí dotek šperku na kůži a dostaví se svědění, nebo vyrážka. Alergii na kovy léčit nelze, lze jen vyměnit šperk za takový, který nezpůsobí alergickou reakci.

Pro alergiky jsou skvělé šperky z chirurgické oceli. Je to speciálně šlechtěná ocel, která se skládá z několika kovových prvků uhlíku. Původně byla používána k výrobě lékařských nástrojů. 

Chirurgická ocel, z níž jsou vyrobeny šperky Ornamenti, má označení 316L a je vhodná i pro citlivou pokožku.

Šperky z chirurgické oceli nemusíte mít jen v její původní stříbrné barvě.

Pokud máte rádi zlaté šperky, v eshopu Ornamenti si můžete vybírat ze šperků, které jsou pozlacené 18karátovým zlatem. Šperky s perlami, zirkony, všechny půvabné a nádherné. Jakoby šperkař vdechl do každého šperku i kousek lásky, se kterou šperk vyráběl, kousek sebe. Každý detail je promyšlený, v každém je zakleté krásno.

Chirurgická ocel je voděodolná, můžete se šperkem i sportovat, sprchovat se – nemusíte je vůbec sundávat. Jsou odolné proti otěru a poškrábání.

Pro maminku ke Dni Matek jsem vybrala jemný a minimalistický šperk – pozlacený náhrdelník Heart rose gold.

Náhrdelník mě upoutal na první pohled. Je jemný, něžný a nádherný. Maminka má růžové zlato ráda. Tenhle náhrdelník může nosit buď samostatně, nebo ho zkombinovat s jiným řetízkem – vždycky bude vypadat dobře.

Pozlacený řetízek s přívěškem srdíčka v růžovém odstínu je vyroben z kvalitní chirurgické oceli. Jemný a decentní, pozlacený 18 karátovým růžovým zlatem.

Přesně takový jsem si představovala. Je elegantní, šarmantní a šik. Přitom moderní. Je jemný, ale všimnete si ho na první pohled. Dokonalý dárek od srdce, který udělá radost. Navíc je (jako všechny šperky Ornamenti) zabalený v krásném dárkovém balení.

Na eshopu jsem si náhrdelník vybrala téměř hned. Moc se mi líbil.

Většinou šperky nakupuji a vybírám tak, že prohlížím kategorie šperků, a ty šperky, které se mi líbí, si otevřu na jiné stránce. Mám tak vybráno několik favoritů, které si pak prohlížím i s nějakým odstupem. Pokud se mi líbí i druhý den, je to šperk, co mi udělá radost. Takhle jsem měla vybráno několik „favoritů“, srdíčkový náhrdelník byl ale vítěz – asi od první chvíle.

Pak vždycky čekám, jak bude šperk vypadat v reálu. Nádhernou dárkovou krabičku jsem tedy otvírala tak trochu se zatajeným dechem plna očekávání.

 Když se krabička otevřela, naplnil mě pocit radosti a štěstí.

To vám je nádhera. Stačí si položit šperk do dlaně, a dýchne na vás něha a láska. Je to jako držet svoje srdce a s láskou ho věnovat a pověsit na krk tomu, koho milujete.

Minimalistický vzhled ze šperku dělá opravdu ojedinělý a kouzelný dárek. V první chvíli mě až napadlo, že si ho nechám – prostě mě okouzlil. Protože ale cena je opravdu taková, že si ji může dovolit každý, vyberu si jiný (se žlutým zlatem), přímo pro mě. A myslím, že tenhle náhrdelník – srdce darované od srdce – dostanou i moje dcery. Je prostě dokonalý.

Délka náhrdelníku: 45 cm

Délka přívěsku: 6 mm

Hmotnost. 1,50 g

Materiál: chirurgická ocel 316L

Povrchová úprava: 18K růžové zlato

Vlastnosti: hypoalergenní, voděodolné, odolné proti poškrábání a otěru

Pokud si chcete náhrdelník prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: pozlacený náhrdelník Heart rose gold.

 

Tak trochu přemýšlím, jak tuhle recenzi shrnout a ukončit, abych nespadla do opakování samých superlativ. Ale ono to jinak asi nejde. Jsem totiž nadšená. Objevila jsem stránku plnou krásy za rozumné peníze.

Pokud chcete udělat radost sobě, nebo někomu blízkému – tady si vybere každý.

 Šperky můžete vybírat pro ženy i muže, pro každou věkovou kategorii. Šperk můžete koupit malé holčičce i dámě ve starším věku. Svoje vysněné šperky si tu najde každá žena.

Moc se mi líbí to, že šperky jsou z antialergenní chirurgické oceli.

Pokud chcete luxusnější kousek – vyberete si šperk pozlacený 18 karátovým zlatem – i ten je cenově dostupný pro každého.

Pokud si nejste jistí výběrem, můžete si koupit dárkový voucher, za který si pak obdarovávaný vybere šperk sám, podle svého vlastního vkusu. I na tohle v Ornamenti myslí.

Eshop Ornamenti je velmi přehledný. Šperky jsou rozděleny do kategorií tak, že si velmi snadno najdete šperk, který vám bude vyhovovat.

Chcete to vyzkoušet? Prohlédněte si celou nabídku eshopu po kliknutí zde: eshop Ornamenti.

 

Aby se vám nakupovalo lépe, mám tu pro vás ještě jednu báječnou slevu na nákup – slevu 25% s kódem svatek25 .

Nakupujte rychle, sleva platí jen do 24. Dubna 2023

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: