Máte doma malé miminko? Pro naše nejmenší doporučuji lehkou zavinovačku do autosedačky a kočárku, a praktický spací pytel s nožičkami od České firmy Kaarsgaren.

16.05.2023 13:34

Lehká zavinovačka do vajíčka moka medvídci s spací pytel s delfínky

 

Musím se pochlubit, narodil se mi malý vnouček. Trochu spěchal na svět, takže je droboučký, a potřebuje udržovat v teple. Malým miminkům dělá dobře být zabalení do zavinovačky – lépe se jim pak spí.

Dnešní doba je plná cestování. Protože dcera bydlí na vesnici, musí často jezdit do města – k lékaři, na nákup, na úřad. Miminko samozřejmě jezdí s ní, takže je nutná autosedačka.

V autosedačce miminko musí být přikryté, aby mu bylo příjemně teplo. Jenže na teplý fusak, nebo zavinovačku to už není, a deka z autosedačky ráda padá.

Proto jsem pořídila perfektní letní zavinovačku do autosedačky od rodinné české firmy Kaarsgaren, a na spinkání doma nádherný spací pytel s nožičkami.

Kaarsgaren je česká rodinná firma, která se zabývá výrobou kojeneckého a dětského textilu, a chráničů matrací. Spolupracují se Státním zdravotním ústavem, takže všechny materiály, které používají, jsou otestované na nezávadnost pro děti do 3 let. Vždycky upřednostňují kvalitu před kvantitou, většina výrobků je z BIO a EKO textilu.

Letní zavinovačka do autosedačky, kterou jsem vybrala, je v barvě moka (bílá káva) s potiskem roztomilých vkusných medvídků.

Já tedy o ní mluvím jako o letní zavinovačce, je ale vhodná vlastně od jara až do podzimu (vždycky, když už není třeba teplý fusak)

Materiál je 100% bavlna s potiskem medvídků, a druhá strana je 100% polyester – to je takový ten jemný, heboučký plyšový materiál, který přímo svádí k pohlazení a pomazlení. Miminkům je tedy příjemný. Hřeje, ale přitom se v něm děti nepřehřívají.

Od materiálu se odvíjí i údržba – praní je na 30 stupňů, žádná sušička, ani žádné žehlení.

Letní zavinovačka je určena do dětské autosedačky s tříbodovým zapínáním.

Zavinovačku vložíte do autosedačky, otvory protáhnete bezpečnostní pásy, připoutáte miminko. Podle teploty zavinovačku zavinete, zapnete na suchý zip, nebo necháte otevřenou.

Je to chytré a zavinovačka nijak nepřekáží použití autosedačky a bezpečí miminka. Navíc díky otvorům na pásy zavinovačka drží v sedačce a nikde vám nepadá, nemusíte ji nikde hlídat, nebo sbírat.

Když necestujete, můžete zavinovačku použít i jako dečku na přikrytí miminka, a samozřejmě je super i do kočárku.

Rozměr je 75 x 75 cm.

Zavinovačka je ryze český výrobek – je kvalitní, testovaný a certifikovaný pro bezpečné používání dětí už od novorozeneckého věku.

Jsem s touto zavinovačkou velmi spokojena. Je ušitá opravdu kvalitně – nikde nenajdete křivý šev, ani nitku. Materiál je bezpečný a na dotek velmi příjemný, údržba snadná. Výrobek přesně podle mých představ.

V téhle zavinovačce se bude krásně spát každému miminku. To naše miminko – vnouček – v ní spí sladce a klidně.

Pokud si chcete zavinovačku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Lehká zavinovačka do vajíčka moka medvídci.

 

Když malý vnouček necestuje, odpočívá ve své postýlce. Protože malé děti se v postýlce převracejí, a odkrývají, moc se mi líbí spací pytle pro pohodlné spaní všech miminek.

Vybrala jsem tentokrát nádherný spací pytel s nožičkami. Pytel je v bílé barvě s roztomilým potiskem delfínků.

Spací pytel je velmi praktický. Velmi pohodlně se obléká- prostě ho celý rozepnete (zip je uprostřed a lze ho celý otevřít v obou směrech – má zipovou krytku, takže se nestane, že by zip miminko skřípl), položíte na něj miminko, obléknete a je hotovo. Už se nestane, aby se váš mrňousek odkopal, a bylo mu ve spaní zima.

Spací pytel je zateplený – ušitý je ze tří vrstev. Vrchní vrstva je 100% bio bavlna, výplň 100% polyester, podšívka 100% bio bavlna. Pytel je krásně hřejivý, nestane se už, aby miminku byla zima, může v tomto pytli spát i bez přikrytí a pořád bude krásně v teple.

Je to velmi praktická věc, a přitom pro miminka velmi pohodlné.

Pytel je šitý v Česku, je tedy velmi kvalitní, šitý podle českých dětí, takže odpovídá všem potřebám miminek. Zateplené pytle s nožičkami děti nijak neomezují v pohybu – i když se miminko probudí a začne hýbat nožičkami, pořád se cítí pohodlně, bez omezení, příjemně v teple.

Spací pytel jsem vybrala ve velikosti 70 – délka je 70 cm –to je výška dítěte k ramenům.

Praní spacího pytle je doporučeno na 30 stupňů.

 Ke spacímu pytli jsem vybrala i malé rukavičky ve stejném vzoru – rukavičky jsou fajn nejen v zimním období. Malá miminka ještě nemají úplně dobrou koordinaci pohybů, takže se ručičkami různě „mydlí“ po obličeji, a bývají pak poškrábaná. Proto je fajn jim dávat rukavičky. Dětem je teplo na ručičky a nijak si neublíží.

Na eshopu Kaarsgaren najdete spací pytle všech možných vzorů a barev – všechny krásné, roztomilé, s dětskými motivy. Samozřejmě i ve všech potřebných maminkovských velikostech.

Pokud si chcete prohlédnout spací pytel s delfínky, jako mám já, klikněte zde: bílý spací pytel s potiskem delfínků - s nožičkami

Celý sortiment spacích pytlů najdete zde: spací pytle Kaarsgaren zateplené

 

Celý sortiment eshopu najdete zde: eshop Kaarsgaren.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: