Masážní Face roller z růženínu a kámen Gua Sha -aby pleť i v zimě byla zdravá a krásná. Tip na vánoční dárek.

25.10.2021 14:46

 

Protože se blíží podzim a zima, a naše pleť bude díky chladnému počasí dostávat celkem zabrat, je třeba popřemýšlet o vhodných přípravcích pro krásu.

Já mám pleť celkem citlivou, reaguje na všechny změny počasí, ale i na stres, anebo nekvalitní kosmetiku. Musím si tedy dávat celkem pozor, jaké kosmetické přípravky používám, a hlavně na to, abych péči o pleť nešidila. Jakmile se mi nechce, a na nějakou dobu se o pleť nestarám, okamžitě se mi to vrátí v podobě vyrážky, začervenání, šupinek, nebo dokonce prasklinek na kůži. Je to nepříjemné a celkem to i bolí.

Proto si dávám pozor a snažím se péči o pleť – lidově řečeno – neflákat. Hlavně v zimě, kdy díky nízkým teplotám pokožka na obličeji dostane pořádně zabrat.

Proto bych vám chtěla doporučit skvělou věc, kterou jsem vyzkoušela a používám pravidelně.

Je to gua sha růžencová destička a masážní váleček z růženínu. Používám obojí – destička je vhodná pro použití po celém těle, váleček používám nejvíc na obličej.

Gua sha destička je vlastně růžencový kámen určený pro masáž obličeje i celého těla. Tato masážní technika vychází z principů tradiční čínské medicíny a je vysoce účinná.

Gua sha kámen podporuje cirkulaci, uvolní svalové napětí, podporuje činnost lymfatického systému a odbourávání toxinů z těla. Zmírňuje kruhy a váčky pod očima, je prevencí vrásek.

Face roller masážní váleček je také vyrobený z pravého růženínu. Tělo válečku je v rosegold odstínu, je tedy prima tipem na dárek – moc hezky vypadá. Váleček kromě obličeje je fajn používat i na krk, dekolt klidně i ostatní části těla. Váleček minimalizuje tvorbu jemných vrásek, redukuje otoky, kruhy a váčky pod očima, podporuje lymfatický systém.

 Já destičku používám i na vmasírování olejíčku na strie a jde to skvěle a výsledek je znát!

To je stručný popis Gua sha kamene a masážníhoFace Roller z růženínu.

Použití je velmi jednoduché.

Nanesete na pleť oblíbený krém, sérum, nebo olejíček a pomocí Gua sha kamene vmasírujete do pokožky.

Face roller – váleček používáme obdobně – vyčistíme pleť, naneseme krém, sérum, nebo olejíček a vmasírujeme. Na větší plochy použijeme širší kámen, na oblast očí a nosu užší kámen.

Masáž je dobré provádět každý den, alespoň 5 – 10 minut. Po ukončení masáže stačí váleček omýt vodou a osušit.

V prvních alespoň 2 týdnech z vlastní zkušenosti doporučuji použít váleček denně, pak když máte čas tak ob den, nebo dva. Já jsem si na používání tak zvykla, že už by mi ten „hladící“ rituál večer chyběl.

Je to fajn relaxace, kdy se celkem vypnete, oprostíte od problémů a jen si krásně masírujete pleť.

Klidně třeba večer u televize, když máte čas, nebo večer před spaním – to je krásně uklidňující.

Můžu říct, že jsem k tomu v začátku přistupovala trochu skepticky – nějaký kámen. Vždyť se mažu a to stačí. Budete se ale divit, jako já, když uvidíte po nějaké době ten rozdíl.  Pleť mám mnohem hladší, jemnější a hlavně pružnější. Nemám tolik vrásek – a hlavně se cítím při „válečkování“ tak příjemně, že mám lepší náladu – i to se na pleti ukazuje.

Váleček krásně zapracuje do pleti kosmetický přípravek. Mnohem lépe, než když si jen namažete obličej. Ta jemná masáž pokožce prospívá.

Mladé slečny pevnost dekoltu ještě neřeší, nám, dámám, co jsme mladé už dlouho, ale pomůže. Věřte, že je fakt dost znatelný rozdíl v pevnosti kůže. Už mi prostě z výstřihu nekoukají jen vrásky.

Je to vlastně takový salón krásy doma. Váleček se krásně otáčí a masíruje a hladí všude tam, kde chcete. Bez tření a tlaku – to je kouzlo růžencového kamene. Je to jako byste si zašli ke kosmetičce na nějaký intenzivní lifting.

K masáži stačí málo – 5 až 10 minutek denně a jsem kráse o stupínek blíž.

Pokud tedy chcete být zase o trochu hezčí a mladší, vsaďte na prima masáž pomocí Face rolleru a Guasha kamene.

Já jsem velmi spokojená. V podstatě mi zmizely na obličeji fleky s přesušenou kůží. Mám pokožku vypnutější a pružnější a vrásky mám jen od smíchu, a ty mi nevadí. Každopádně moje pleť je připravená na zimu, už se nebojím následků studeného vzduchu a mrazu na pokožku obličeje.

S dekoltem je to o něco horší, ale i tam už výsledky začínají být znát. Pravidelná péče je prostě okamžitě vidět. A stačí přitom tak málo. Nemusím nikam chodit, jen po sobě jemně přejíždím hladícím kamínkem a válečkem. Klidně u televize. Prostě pohodička.

Masážní váleček i kámen mám z eshopu Klenotyamber.cz.

Váleček i kámen jsou z pravého růženínu – není to žádná nefunkční napodobenina. Přeci jen, když chci vyzkoušet to, co je v tradiční čínské medicíně účinné, nemohu na to používat napodobeniny.

Je fajn mít kámen i váleček opravdu z polodrahokamu a koupit ho u ověřeného prodejce – právě takový ověřený prodejce jsou klenoty Amber. Eshop mám vyzkoušený a plně mu důvěřuji. Pokud si koupíte někde napodobeninu kamene, účinek nebude takový, jako když se jedná o pravý růženín. V tom je to kouzlo čínské medicíny -oni věděli, jak a který polodrahokam použít tak, aby jeho účinky byly znát.

Váleček a kámen jsou v nádherné dárkové sadě, zabalené v krásné krabičce.

Pokud si chcete růžencovou kvalitní sadu koupit, nebo dát někomu kvalitní dárek pro krásu, klikněte zde: Dárková masážní sada face roller a gua sha růženín

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Klenotyamber.cz

 
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: