Lví král - s dětmi do kina

13.08.2019 12:09

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Kreslený Disney Lví král je klasika, která v nás všech zanechala hluboký dojem, milý film plný emocí nás chytá za srdíčko už hodně dlouho. 

Reálná podoba zvířat ve filmu mne hodně překvapila. Skutečná zvířata, skutečný prales - opravdu před tvůrci filmu klobouk dolů. Děti získají reálnou představu o tom, jak zvířata vypadají a to je fajn. Vtipy ve filmu zůstaly, hudbna taky, mí oblíbení Timon a Pumba spolu stále dovádějí, a jsou to skvělí kamarádi, prostě smějete se tam, kde se máte smát, pláčete, kde se plakat má, podupáváte si do rytmu tam kde je písnička rytmická - pro mne je to ale jen kopie toho původního filmu. Dětem se film líbil, mě se zpracování taky líbilo, ale ten původní, kreslený Lví král měl v sobě nějak víc emocí. Takže děti nadšené, já jsem ale z kina odcházela s trochu smíšenými pocity. Doma jsem si pak pustila kreslený film a dostavil se ten známý pocit něhy, spokojenosti a spousty dalších emocí. Takže za mne dokonalé realistické zpracování, ale jinak jen kopie kresleníého Lvího krále, kterému prostě něco chybí. Přesto je fajn zajít do kina a tohle nové zpracování vidět a udělat si svůj názor. Budu ráda, když mi na facebooku dáte vědět, jak se vám film líbil.

Snímek Lví král od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau , se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník trůnu, spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být (zdroj csfd.cz)

ukázka z filmu po kliknutí zde: Lví král

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: