Legíny s povrchem odvádějícím tělesnou vlhkost - ideální na sport venku i v posilovně

27.03.2019 12:19

Legíny. Někým zatracované, někým chválené, záleží, jaký má kdo vkus. Je ale pravda, že legíny jsou asi nejlepší oblečení na sport, jaké může být. Kdo si pamatuje různé typy tepláků – hlavně těch socialistických, určitě mi dá za pravdu. Pamatuji se, jak jsem jako malá holka nosila na gymnastiku na rozcvičení v chladné nevytopené tělocvičně, i na atletiku slabé modré tepláky, dole na nohavici s gumičkou, která se navlékla pod chodidlo, aby byly tepláky napnuté a nepřekážely při cvičení. Napnuté sice byly, ale stejně se kolena vytahovala do nevzhledných boulí, a hlavně sjížděly pak při cvičení dolů v pase, gumičky praskaly a vytahovaly se a na noze spíš tlačily než pomáhaly. Později jsem zažila ještě spoustu typů a druhů tepláků – slabé, teplé, úzké, široké, všechny ale nějakým způsobem při sportu omezovaly – buď se vytahovaly, nebo bránily pohybu tak, jak jsem potřebovala.  Až se objevily legíny a problém je vyřešen. Ať na gymnastiku, aerobic, zumbu, power jógu, nebo běhání – legíny obepnou postavu, drží dobře na těle, nikde neplandají, nevytahují se a hlavně – neomezují v pohybu. Po té spoustě šílených teplákových pokusů jsem jednoznačně příznivcem legín na sportování. A protože doba jde kupředu, i legíny procházejí vývojem, jsou hezčí a kvalitnější. A hlavně je výběr z velikého množství barev a vzorů. Já osobně mám ráda legíny, které nejsou poloprůsvitné, vybírám si tedy legíny neprůsvitné. A protože mám ráda modrou barvu, vybrala jsem si na recenzi legíny modré.

Legíny Bas Blue Fitness Laguna jsou legíny v různých odstínech modré barvy, délka na kotníky. Záruka na legíny je 24 měsíců. Legíny jsou vyrobeny z vysoce elastického hladkého mikrovlákna. Složení je 85 % polyester a 15 elastan. Unikátní jsou i svým povrchem, který odvádí tělesnou vlhkost. To ocení každý sportovec, protože není nic nepříjemnějšího, než při sportu cítit kapky stékajícího potu po těle. Legíny jsou vhodné pro všechny sportovní aktivity.

Legíny Bas Blue Fitness Laguna jsou z eshopu intimia.cz – na výběr zde mají spoustu typů legín. Mně se líbila modrá barva legín Laguna, proto jsem je vyzkoušela. Legíny jsou dlouhé ke kotníkům. Po vyprání se nijak nestočily, nitky a švy dobře drží, barva zůstala stejná jako před praním. Z dřívějších dob mám strach z povolených oček kolem švů, které dokáží při sportu udělat na legínách nepříjemné oko nebo díru. Proto jsem se po běhu a cvičení soustředila i na to, jestli se kolem švů nedělají očka, nebo jestli se látka ze švu nevytrhává. Prohlédla jsem po celkem intenzivní zátěži legíny opravdu pečlivě a jsem spokojená – nikde ani jedna dírka, ani jedno očko. S legínami Bas Blue Fitness Laguna jsem maximálně spokojená. Jsou krásné na pohled a velmi praktické a příjemné na cvičení. (poslední foto zdroj intimia.cz )

Pokud si chcete koupit legíny, klikněte zde: Legíny Bas Blue fitness Laguna

 
 

Na eshopu intimia.cz jsem si kromě legín prohlížela i další zboží – a že ho není málo. Spodní prádlo, nebo noční prádlo, pánské i dámské, erotické prádlo, plavky i spoustu další převážně dámské módy tady mají ve spoustě druhů, typů, velikostí i barev. Ráda tedy pro vás vyzkouším ještě nějaké další zboží.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: www.intimia.cz

 
 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: