Lampička - designová dekorace i praktický pomocník

28.03.2018 13:32

 

Moc ráda čtu. Takže lampička na nočním stolku je pro mne velmi důležitá. Vybrala jsem si do ložnice Lampu bílou z eshopu zdravaloznice.cz jako skvělý designový doplněk a zároveň jako dobré osvětlení při večerním čtení před usnutím. Světlo lampičky je dostatečně tlumené, takže neruší mého partnera při spaní.

Lampička je vysoká 30 cm, a je…krásná. Fakt krásná. Je ručně vyráběná, z přírodních materiálů, a ta sklíčka v kombinaci s bambusem vypadají skvostně. 

Lampa je přizpůsobena pro patici žárovky E 14, která lze nahradit LED žárovkou. LED žárovku volím u lampičky přednostně, mám ráda úsporné žárovky. Lze si i zvolit LED bílé nebo žluté světlo (nebo vlastně i jakoukoliv jinak barevnou žárovku), mě je v ložnici na čtení příjemnější žlutá barva žárovky a v kombinaci s materiály na lampičce je  podle mne i hezčí.

 Kabel k zásuvce je dlouhý 2 metry.

 Já jsem tuhle lampičku zvolila jako doplněk do ložnice, ale samozřejmě je vhodná i do obývacích nebo dětských pokojů. Na eshopu zdravaloznice.cz je lampiček velký výběr, každá z nich je originál , každá z nich je krásná a ručně vyráběná a za dostupné ceny. Pokud tedy jako já máte rádi krásné věci, které jsou příjemným bytovým doplňkem a zároveň velmi praktické, určitě si vyberete z nabídky lamp a lampiček na eshopu zdravaloznice.cz. Já jsem velmi spokojená a určitě si kromě ložnice vyzdobím lampou i obývací pokoj, a večer, když si budu chtít odpočinout mi pohled na rozsvícenou lampičku s jemným světlem zlepší náladu. Přece jen relax při tlumeném světle je někdy prima. 

pokud si chcete koupit designovou lampu, klikněte zde: Lampa bílá 30 cm

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment esopu, klikněte zde: eshop Zdravaloznice.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: