Lahodná novinka mezi sirupy SodaStream - s příchutí Italian Spritz máte plnou sklenici sluncem zbarveného nápoje.

29.08.2018 14:14

Ať už máte dovolenou za sebou, nebo vás teprve čeká, určitě vás zaujme novinka od firmy SodaStream, a to je italská verze tradičního vinného střiku bez alkoholu SodaStream Italian Spritz

S každým douškem lahodného perlivého nápoje připraveného z příchutě Italian Spritz se přenesete do prosluněné Itálie.

Moc se mi líbí přirovnání, že nápoj se sirupem Italian Spritz chutná jako západ slunce v Benátkách.  Vybavte si gondoly se zpívajícím gondoliérem při západu slunce - ta skvělá atmosféra plná pohody, odpočinku a krásna se vám nyní vybaví pokaždé, když se napijete.

K přípravě stačí tak málo – do jedné lahve perlivé vody SodaStream dáte jedno víčko Italian Spritz (pozor – nikdy nedávejte sirup do vody před přípravou perlivé vody, nebo vám přeteče a může poškodit výrobník perlivé vody).

Pro dospělé je možno přidat do nápoje trochu šumivého vína, nebo Prosecca, plátek pomeranče a získáte vynikající letní drink.

Máte chuť ochutnat tenhle letní nápoj plný slunce? Značka SodaStream přichází na český trh s limitovanou edicí startovacích balíčků na italský střik jako dárek. V Každém balíčku najdete lahev příchutě Italian Spritz a dvě krásné skleničky jako dárek.

Z jednoho balení Italian Spritz připravíte až 12 plných lahví nápoje.

A ještě jedna skvělá letní akce pro všechny, kteří si dosud přístroj SodaStream nekoupili a nosí domů perlivou vodu v lahvích z plastu. K vybraným modelům SodaStreamu (v balení je přístroj, lahev k opakovanému použití, a bombička s potravinářským CO2 na přípravu cca 80 litrů perlivé vody) dostanete balení sirupu Italian Spritz se dvěma skleničkami ZDARMA.

A jak tedy sirup vlastně chutná? Skvěle. Má jemnou, pomerančovou chuť, lehce nahořklou, což je v kombinaci s ledem a perlivou vodou opravdu velmi osvěžující. Intenzitu chuti si můžete určit sami, ideální je ale jedno víčko sirupu do lahve o obsahu 1 litr. Já mám pomerančovou příchuť moc ráda, a jemně hořká chuť nápoje je prima – nemáte „sladko v puse“. Sirup je samozřejmě pro výrobu nealkoholického nápoje vhodného i pro děti, ale ať zvolíte variantu nealkoholickou, nebo pro dospělé s trochou šumivého vína, vždycky získáte osvěžující nápoj pro chvíle pohody.

Připomeňte si tedy dovolenou kdykoliv, při každém doušku z perlivého nápoje s příchutí sirupu Italian Spritz.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: