Kvalitní kosmetické zrcátko - skvělý pomocník každé ženy .

08.03.2018 14:03

Zrcátko - jedna z velmi důležitých věcí, které každá žena používá. Pokud se chceme líbit – a to chceme určitě všechny, je kvalitní zrcátko velkým pomocníkem.

A protože od doby, kdy jsem začala nosit brýle, jsem líčení a kosmetické úpravy v koupelně u zrcadla nad umyvadlem vzdala, protože jsem na sebe prostě dobře neviděla, hledala jsem zrcátko, které mi bude vyhovovat.

Vyzkoušela jsem několik typů zrcátek, některá klasická, některá zvětšovací, u většiny jsem ale měla pocit, že na sebe prostě dobře nevidím, nebo že zvětší obličej tak, že kvalitní nalíčení nebylo možné. A pak jsem objevila na stránkách bezdoteku.cz krásné zrcátko s LED diodami.

A konečně jsem spokojená.

Zrcátko má po stranách 16 LED diod, které jemně obličej nasvítí, ale díky svému měkkému bílému světlu nezkreslí barvu make-upu ani stínů. Díky LED diodám se lze líčit, i když je v místnosti šero.

Zrcátko je z lehkého plastu odolného proti poškrábání, ideální velikost 16,5 x 26x 21,5 cm je vhodná i na noční stolek, napájení LED světýlek je na 4 tužkové baterie (AA), samozřejmě lze LED světla zhasnout a používat zrcátko neosvětlené. No a například při vytrhávání obočí určitě oceníte malé kulaté zvětšovací zrcátko se dvěma přísavkami, které si lehce přiložíte na větší zrcátko a vidíte i to, co jinak bylo obtížné.

Tuhle vychytávku ocení hlavně ženy, co nosí brýle. Tedy samozřejmě nejen ty, ale ono upravit si dobře obočí s brýlemi na očích prostě nejde, a když je sundáte, nevidíte nic. Pokud malé přídavné zrcátko nepotřebujete, lehce ho sejmete.

Jsem ráda, že výrobci kosmetických pomůcek začali myslet i na to, že ne každá z nás má ideální podmínky k líčení v koupelně a vyrobili zrcátko, které lze použít kdekoliv – tedy v kterékoliv místnosti. Velikost je velmi příjemná, LED diody po stranách osvítí tvář tak, že krásně vidíte, kde je třeba make – up poopravit, i při v´tvorbě účesů je zrcátko skvělým pomocníkem.

Takže ženy, konečně můžeme být krásné a mít přitom komfort na líčení a úpravu.

Pokud si chcete zrcátko koupit, klikněte zde: kosmetické zrcátko s LED diodami

Celý sortiment eshopu si prohlédnete po kliknutí zde: Bezdoteku.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: