Kvalitní ručníky, se kterými je utírání se jako pohlazení

22.03.2018 10:23

Ručníky - bezpochyby jsou jednou z nejpoužívanějších věcí v domácnosti. Jsem moc ráda, že si dnes můžeme vybrat z ručníků různých barev a velikostí,ale hlavně už v super kvalitě. Ten, kdo se utíral do starých ručníků (třeba u babiček), ví, že celkem škrábaly a savost taky nebyla nejlepší. proto bych vám ráda představila ručníky, se kterými je utírání se jako pohlazení. Jsou z eshopu zdravaloznice.cz

Na eshopu zdravá ložnice nakoupíte  kvalitní ručníky a osušky. Vždyť kdo by šel spát bez koupele. Já jsem vyzkoušela ručníky Pacifik v ocelové barvě.

Koupit je můžete v různých velikostech -  30x50 cm, 50 x 100 cm, 70x 140 cm. Jsou ze 100 % bavlny, mají vysokou gramáž 500 g/ m2 , jsou hodně savé a stálobarevné.

 

Jsem moc ráda, že dnešní doba nám umožňuje vysoký hygienický standart. Miluji dlouhé koupele, vanu plnou voňavé pěny a v koupelně potichu puštěné rádio – tenhle relax si každá z nás užívá moc ráda. Nebo horkou sprchu po náročném dnu, kdy z nás voda spláchne kromě nečistoty i běžné starosti všedního dne.  No a po sprchování i vanové koupeli se utíráme do ručníků. Ručníky z eshopu Zdravá ložnice povýší utírání na jemný a příjemný rituál- jsou tak krásně měkké a jemné, že utírání se připomíná spíš mazlení. Materiál je velmi hebký a jemný, ručníky i osušky jsou vyrobeny ze 100 % bavlny, která je upravena patentovanou technologií ultrasoft, kromě jemnosti také krásně sají vodu. Ručníky jsou tak jemné a hebké, že jsou vhodné i pro děti do 3 let.  Ručníky a osušky jsou nabízeny v mnoha pastelových barvách, v různých velikostech, koupelnu tedy můžete mít sladěnou ručníky v jedné barvě a opravdu skvělé kvalitě. 

Pokud chcete koupit kvalitní ručníky, klikněte zde: Ručník Pacifik ocelový

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment esopu, klikněte zde: Zdravaloznice.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: