Kvalitní prostěradlo je nutností pro dobrý a klidný spánek

12.03.2018 12:22

Jednou z velmi z důležitých věcí v ložnici je kvalitní prostěradlo. 

Každý, kdo si pamatuje klasická bavlněná prostěradla, která se na posteli různě hrnula, mi dá za pravdu, že kvalitní napínací prostěradlo je prostě moc fajn a hlavně taky postel s napínacím prostěradlem mnohem lépe vypadá. Na eshopu zdravaloznice.cz koupíte kvalitní prostěradla na různé typy matrací. Já jsem pro vás testovala prostěradlo Kneer creme.

Tohle strečové prostěradlo patří svou kvalitou k nejlepším na trhu, a musím potvrdit, že se na něm spí opravdu velmi dobře.

Prostěradlo je krásně měkké a jemné na dotyk, a díky použitým materiálům ( 95 % bavlna a 5% elastan) je extrémně roztažitelné. 

Vhodná jsou tato prostěradla na matrace vysoké až 30 cm a vodní postele.

Rozměr 90/190 - 100/200 cm.

Prostěradlo je velmi příjemné na dotyk, je hebké, takže při styku s pokožkou působí velmi jemně a hebce. Dobře se vypne (je obšité gumou), a dobře drží, neklouže z matrace dolů.

Díky vysoké kvalitě použitého materiálu je prostěradlo stálobarevné, barva se neopere ani po mnoha vypráních. Já jsem prala zatím jen dvakrát, a mohu potvrdit, že barva zůstala stále stejná, také tvar prostěradla se nikde nemění, nezůstávají nikde vytažené části - pruží stále stejně jako nově koupené.

Prostěradlo lze prát až na 60 stupňů, není třeba ho žehlit.

Pokud si chcete tedy opravdu odpočinout, a v noci se dobře vyspat, kupte si prostěradlo, které je příjemné na dotyk a hlavně - nijak se nehrne, takže budete spát na krásně vypnutém rovném elastickém prostěradle jako miminko..

Pokud si chcete koupit prostěradlo Kneer, klikněte zde: prostěradlo Kneer creme

Celý sortiment eshopu zdravaloznice.cz najdete po kliknutí zde: zdravaloznice.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: