kvalitní pánskou módu nakupujte na Taxido.cz

17.11.2016 17:57

 

Ať chceme nebo ne, k vánocům patří i takzvané „měkké“ dárky. Všichni sice vtipkují, že měkké dárky nechtějí, ale ve své podstatě jsou pak rádi, když pod stromečkem najdou nějaký pěkný módní kousek oblečení, ve kterém se budou cítit příjemně a hezky.

U nás alespoň měkké dárky v oblibě máme, a to nejen ženy, ale i mužská část rodiny. Nikdo dnes už nechce chodit o onošených šatech. Obzvláště ti mladší muži chtějí zapůsobit na své partnerky, lásky, nebo se prostě vytáhnout před kamarády nebo kolegy v práci. A tak si každý rok lámu hlavu, kde vlastně ty mé muže doma obléknu. Tedy rozumějte, ve kterém obchodě jim oblečení nakoupím. Na tržnici už asi téměř nikdo z nás oblečení moc nekupuje- sice mají nízké ceny, ale vypárané švy, nestálobarevnost látek a materiálu nás už většinou poučila, že nejlevnější nebývá vždycky to správné. A obzvláště na vánoce chceme dělat radost a kupujeme oblečení kalitní.

Letos jsem na vánoční oblékání objevila skvělý eshop. Jmenuje se https://taxido.cz/ a je to obchod s oblečením pro muže, kteří chodí rádi módně a hezky oblečení, pro muže moderní, sebevědomé a –no prostě správné chlapy. A kromě oblečení tu nakoupíte i doplňky jako kravaty, motýlky, pánské tašky, hodinky.

Koupíte tu trička, mikiny, svetry, košile, obleky a velmi slušivé a padnoucí kabáty a bundy.

Prostě jen sednete k počítači a vybíráte. Je dobré si toho, komu oblečení kupujete přeměřit a porovnat s tabulkou velikostí a pak se nemůžete splést. Já osobně jsem pořizovala mikinu ve velikosti M a tričko XL a obojí odpovídá standartním velikostem.

Mikina Domani  – mikina je na oblečení přes hlavu, má dvě kapsy na přední straně, barvy bílá-modrá a šedivá se velmi dobře doplňují a jsou skombinované velmi vkusně, mikina je opravdu velmi slušivá. Barvy dobře drží, při praní nepouštějí do sebe (pokud chcete, aby barvy vydržely dlouho jasné a hezké, perte raději v gelech na barevné prádlo, prodloužíte si tím životnost mikiny). Materiál je velmi příjemný na dotek, takže se velmi dobře nosí. Mikina se i dobře žehlí, švy se nestáčejí, drží velmi dobře tvar. Protože je mi jasné, že syn s mikinou nezachází leckdy moc šetrně, čekala jsem, jak bude mikina po nošení vypadat. I když ji nosil zmačkanou v tašce, vypadala pořád dobře. Takže za mě jedno velké plus.  

Pánská mikina - Domani, bílá a zelená

Další věc, kterou jsem pro vás otestovala je pánské Pollo tričko Ferrato červeno modré.

Velikost XL příteli sedí naprosto skvěle (odpovídá přesně tabulce). Tričko je ve fit slim střihu a vypadá prostě skvěle. Kombinace červené a tmavě modré barvy spolu skvěle ladí. Měla jsem strach, jestli do sebe barvy nepustí, ale drží perfektně. I po několika vypráních tričko vypadá stále jako nové, nestáčí se, švy perfektně drží. Tričko je měkké, na dotek příjemné, lehké a přítel si pochvaluje, že se moc dobře nosí. Materiál je 100 % bavlna, takže triko dýchá a dobře saje pot.

Pánské polo tričko - Ferrato, červeno-modré

 

Takže pokud chcete na vánoce dobře nakoupit pro své muže, syny, partnery kvalitní a velmi dobře vypadající oblečení, nebo doplňky, určitě se podívejte na https://taxido.cz/ - za velmi přijatelné ceny tu nakoupíte kvalitní pánskou módu.

 

Mikinu Domani koupíte po kliknutí na odkaz zde: Mikina Domani 

Triko Ferrato koupíte po kliknutí na odkaz zde: Polo triko Ferrato

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: