Kvalitní multifunkční kleště BUSHMAN - ideální dárek pro každého muže.

09.12.2021 13:46

 

 

Dnes bych vám chtěla představit super kleště – nebo chcete–li multifunkční kleště Laborer Black z prodejny BUSHMAN.

Doba, ve které žijeme, nás omezila v cestování. Většina z nás tak dovolenou a volný čas trávila v Čechách. Na dovolenou spousta z nás jela pod stan, nebo někam do kempu. Tak nějak jsme si oprášili vzpomínky na trempování a kempování, a vyrazili zpátky do přírody.

Pokud jedete tábořit, je potřeba mít spoustu věcí. Proto se často zapomíná na potřebné nářadí.  Nám se osvědčily multifunkční kleště. Protože manžel jedny ztratil, hledala jsem kleště jiné, které budou kvalitní materiálem a budou mít dostatek nástavců – nářadí. Našla jsem takové super kleště v prodejně BUSHMAN.

Je to sada nářadí důmyslně umístěna do kovového krytu rukojeti kleští. Kleště samozřejmě nejsou primárně vyráběné jen pro stanování a outdoor, ale samozřejmě je to prima vychytávka pro každou příležitost, kdy je potřeba něco poopravit.

Můj muž je kutil. Vyrábí rád spoustu věcí, a rád všechno i opravuje. Není mu lhostejné, třeba když se kýve židle v restauraci. Klidně se pustí do utahování šroubků a drobných úprav, aby věci fungovaly tak, jak mají.

Proto jsem věděla, že tyhle multifunkční kleště bude mít rád, a využije je při spoustě příležitostí. Je to takový ideální dárek pro každého muže.

Ať už je kutil, nebo ne, občas je potřeba někde něco opravit, utáhnout, přišroubovat, nebo třeba jen otevřít plechovku, nebo lahev.

Kleště Laborer jsem vybrala, protože se mi líbí vzhledem, ale hlavně jsou velmi praktické, a z kvalitního materiálu.

Kleště jsou z nerezové oceli 420, a najdeme na nich 12 nástrojů s titanovým povrchem.

V rukojetích jsou kleště kombinačky (přestříhnou v pohodě i dráty), pilku, nůž, bodák, otvírák na konzervy a na lahve, pilník, šroubováky malý, střední a velký plochý, a malý křížový šroubovák.

Všechny nástroje jsou po otevření zajištěné. Zavřít je lze jednoduchým stisknutím pojistky. Je to velmi praktické hlavně u nožíku a pilky – tam by bylo velmi nebezpečné řezat bez pojistky.

Kleště jsou z kvalitní nerezové oceli s titanovou úpravou pro větší pevnost nářadí, boky těla jsou pro lepší manipulaci osazené strukturovaným hliníkem s černým oxidem na povrchu.

Já tedy kleště představuji jako ideální nářadí a dárek pro muže, kleště jsou ale vhodné samozřejmě i pro ženy. Jsou prostě UNI.

Překvapilo mne, že jsou poměrně lehké. Konstrukce i mě padla skvěle do ruky – i když mám poměrně malou ruku, s kleštěmi se mi velmi dobře manipuluje. Kleště jsou stisknout lehce, není potřeba vyvíjet velkou sílu.

Jen my, ženy je asi nebudeme nosit v pouzdru na opasku, ale v kabelce, v batohu nebo v kapse. Nebo je budeme mít uložené v přihrádce v autě pro případ nouze.

Tím jsem se dostala k pouzdru. Kleště jsou uloženy v odolném pouzdru z Cordury. Zapínání je na patent, který dobře drží, takže kleště nevypadnou. Pouzdro má praktický pásek na navléknutí na opasek. Pak kleště jsou vždy po ruce, nikde nepřekážejí, a nevytahují kapsy.

Tyhle kleště jsou super pro všechny outdoorové nadšence, ale i pro kutily, nebo třeba jako pojistka v autě pro případ nouze.

Je to multifunkční nářadí z velmi kvalitního materiálu, promyšlené a propracované do posledního detailu. Při správném zacházení vydrží hodně dlouho a stanou se vaším super pomocníkem pro každou příležitost. V životě každý z nás zažije spoustu situací, kdy je potřeba nářadí, nemáme ale možnost ho sebou mít. Pro tyto příležitosti je fajn mít multifunkční nářadí. Není to jen pánská záležitost. Doporučuji i ženám vozit si tohle nářadí v autě.

  • 12 nástrojů v jednom
  • nástroje: nerezová ocel 420 s titanovým povrchem
  • silikonová pouzdra
  • tělo. Nerezová ocel 420 s povrchovou úpravou černým oxidem
  • kryty těla. Hliník s povrchovou úpravou černým oxidem
  • pouzdro: Cordura
  • Rozměry kleště zavřené: 10 x 4 x 2 cm
  • Rozměry pouzdro: 11 x 6,5 x 3,5 cm
  • Délka čepele 6 cm
  • Hmotnost 260 g

Kleště se mi moc líbí, jsou lehké, a přitom pevné a kvalitní. Je to prima tip na vánoční dárek.

Pokud si chcete kleště prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Kleště Laborer Black

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: Eshop BUSHMAN

Protože tuhle recenzi píši v době před vánoci, ráda bych upozornila, že pokud si kleště objednáte do 19.12, měl by je eshop ještě stihnout doručit. Pokud nechcete riskovat, je lépe si kleště objednat k vyzvednutí na prodejně Bushman.  Budou tam na vás čekat. A třeba si vyberete ještě nějaký prima kousek oblečení.

Seznam prodejen najdete po kliknutí zde: prodejny BUSHMAN

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: