Kvalitní, elegantní kabelky české výroby - takové najdete na Belusia.cz. Recenze na krásnou kabelku Nina.

10.01.2022 13:04

 

Kabelka. Když před ženou vyslovíte slovo kabelka, většinou se pousměje, a hned si v duchu představí nějakou pěknou kabelku podle svého vkusu. Kabelky jsou pro nás, ženy tak trochu srdcová záležitost. Jsem moc ráda, že už nežijeme v době, kdy ženy měly jen jednu kabelku. Můžeme si kabelku koupit v jakékoliv barvě, a v jakémkoliv designu. Většina z nás má kabelky minimálně dvě – alespoň černou a bílou, abychom měly možnost kabelky podle typu oblečení obměňovat.

Já mám ráda kabelky elegantní, a sportovně elegantní.

Mám ráda kabelky originální, a takové, které nemá každý. Prostě aby se mi kabelka líbila, a přitom aby se líbila i ostatním. A ač bych neměla, přiznávám, že možná mám tak trochu radost, když moje kabelka vzbudí mírnou závist u ostatních dam. Prostě a jasně – aby byla kabelka jedinečná a zajímavá. Někdy je problém takovou kabelku najít. Na eshopech je kabelek sice nepřeberné množství, ale upřímně – jsou si velmi podobné – jak říkávala moje babička –„Na jedno brdo“. Takové kabelky mne moc neoslovují.

Proto jsem moc ráda, když na internetu objevím kabelky, které jsou něčím jiné, a přitom kvalitní. Měla jsem ohromnou radost, když jsem na podzim objevila stránky Belusia.cz.

Na stránce belusia.cz jsem našla kabelky přesně podle mého vkusu – krásné, kvalitní a originální.

Belusia kabelky jsou dílem páru mladých návrhářů. Každá kabelka je nejen kabelkou, ale tak trochu i malým uměleckým dílem, každá kabelka je originální.

Zatím je na eshopu několik typů kabelek a batohů, na rozšíření kolekce se ale pracuje, a časem na eshop přibudou i peněženky. Jak to vím? Jsem zvědavá a ptám se. A když se mi něco líbí, ptám se o to zvědavěji.

Myslím totiž, že jsem našla velmi zajímavou stránku, na kterou se budu velmi ráda vracet. Stránku se zbožím originálním a krásným. Elegantním, nadčasovým, a z materiálu, který vydrží.

Po delším váhání jsem si vybrala kabelku. Tentokráte jsem si vybrala kabelku Nina.

 Chodila jsem se na stránky nějaký čas dívat, abych si vybrala kabelku, která mne osloví pokaždé, když ji vidím.

Váhala jsem mezi Ninou a Světlanou. Nina nakonec vyhrála. Byla první, která mne upoutala, a vždycky jsem nakonec tak nějak očima zabloudila zpátky k ní. Jak se říká – pokud vás něco okouzlí na první pohled, většinou to pak bývá i konečná volba.

Potřebuji teď trochu větší kabelku, protože sebou nosím spoustu věcí, a také na procházky a výlety s vnoučky.

Co je u této kabelky perfektní - je to kabelka 2 v 1 . Díky chytře umístěným patentům můžete kabelku na bocích sepnout a záskat tak úplně jiný tvar kabelky. Pak zase kdykoliv potřebujete kabelku rovnou -prostě jen rozepnete patenty. je to velmi chytré, a mám tak díky tomu vlastně kabelky 2 za jednu cenu.

Kabelka Nina má na to ideální velikost – 30 x 30 x 12 cm.

Tam se mi vejde všechno, co potřebuji.

Na přední straně má kabelka praktickou kapsu na vše, co potřebujete mít po ruce – mobil, klíče, kapesníček… Kapsa je na patent, který drží dobře, kapsa se neotevírá.

Malá praktická kapsa na zip je i uvnitř kabelky.

Kabelka je šitá z kvalitní kozí kůže, uvnitř je podšita jemným plátnem. Mám ráda vůni nové kůže, takže mi dělá radost kolem kabelky projít. Hezky koženě voní. Možná si říkáte, proč to zmiňuji, ale důvod to má. Mám kůži jako materiál moc ráda, protože je kvalitní a dlouho vydrží (vydrží i lehce nešetrné zacházení, nemusím se bát tašku, nebo kabelku někde položit). Nedávno jsem proto manželovi koupila pánskou koženou tašku, a kůže je bohužel něčím napuštěna a neskutečně smrdí. Tahle moje nová kabelka je voňavá.

Kůže je skvělý trvanlivý materiál – na rozdíl od levnější koženky se po čase nezačne drolit – vydrží hodně dlouho.

Pokud se o kůži dobře staráte, máte kvalitní výrobek – v mém případě kabelku- na spoustu let.

 

Abyste věděli, jak se správně o kůži starat, přečtěte si informace po kliknutí zde: správná péče o kůži u kabelky a batohů

 

Kabelku lze nosit v ruce, nebo s delším popruhem přes rameno.

Dlouho jsem váhala, jestli si nemám místo kabelky vybrat batoh Sofia, který se mi moc líbí, a měla bych pro vnuky obě ruce volné, ale moje láska ke kabelkám prostě vyhrála.

Kabelka Nina je krásná, a velmi kvalitně zpracovaná. 

Perfektně ušitá, poctivý kvalitní materiál – prostě pro mne radost na druhou.

Občas jsem hrdá, když vidím, co my, Češi dokážeme. Když držím v ruce svou Nina kabelku, napadá mne, že naprosto chápu, proč se říká:“Zlaté české ručičky“. U kabelky Belusia to naprosto platí. Tady jde ruku v ruce skvělý návrh moderní a přitom praktické kabelky s perfektním zpracováním.

Doufám, že návrháři na stránkách Belusia.cz vyrobí ještě spoustu krásných kabelek, batohů a peněženek. Já se na tuhle stránku budu moc ráda vracet.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit kabelku, kterou mám já, klikněte zde: kabelka Nina.

Celý sortiment eshopu si prohlédněte po kliknutí zde: Belusia.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: