Kvalitní a velmi pohodlné oblečení pro ženy, i ve větších velikostech - to je Móda Prostějov.

31.07.2020 13:11

Znáte Oblečení z Módy Prostějov? Já už hodně dlouho.

 Vždycky jsem vnímala Módu Prostějov jako jednoho z nejlepších výrobců pánských obleků pro všechny příležitosti. Protože plánujeme v rodině svatbu, byla Móda Prostějov prvním eshopem, který jsem navštívila.

Obleky mají hezké, kvalita je léty ověřena, a ceny velmi příznivé. Stačí změřit partnera a jít vybírat. Já jsem zatím oblek nevybrala – budu se muset do eshopu ještě vrátit. Vrátím se tam ale moc ráda.  Zjistila jsem totiž, že na Módě Prostějov prodávají i dámskou módu. To jsem vůbec netušila. A tak místo vybírání obleků jsem se „zasekla“ u holčičího oblékání.

Oblek ani košili nemám, ale už mám doma super šaty a pěkné kalhoty.

Tenhle eshop je velmi přátelský k českým ženám, které jsou krev a mlíko. Já mám totiž bujnější hrudník, postavu typ jablko – oblečení se mi shání velmi obtížně. Když už mi padne nějaký pěkný kousek do oka, a seděl by mi pře prsa, je mi volný přes boky. O pasu raději nemluvím. Mám 4 děti a pas se mi prostě někam ztratil. Jindy si vyhlédnu oblečení, co se mi líbí,ale mají ho jen ve velikostech XXS.

 Proto jsem byla velmi příjemně překvapená, když jsem si prohlédla velikostní tabulky Módy Prostějov. Vybere si tam určitě každá žena. Důležité je i to, že díky elastanu oblečení sedí. Vím o čem mluvím – nezaváhala jsem a už mám doma šaty a kalhoty.

Nejdřív jsem si vybírala šaty – vybírání bylo dlouhé, měla jsem nakonec 3 favority, nemohla jsem se rozhodnout, tak jsem nechala vybrat manžela.

Vítězná volba padla na šaty Natura.

Jsou vzorované, lehoučké – takové letní vílí pohlazení.

 Šaty mají velmi hezký a jemný vzorek, který nikde nepřidává ani nerozšiřuje, cítím se v nich velmi příjemně. Materiál je tak lehounký, že šaty na sobě po chvíli snad ani necítíte. Perfektně se přizpůsobí tělu.

Lehoučký materiál mi přišel vhod ve vedru, které u nás momentálně je – venku je mi fajn, nepotím se. Vzor šatů je neokoukaný, originální – nepotkala jsem zatím nikoho ani v podobném vzoru. Šaty poutají pozornost, zastavují mne známé a ptají se, odkud šaty mám. Mají prostě úspěch. U mne mají úspěch ale už od prvního oblečení. Perfektně se totiž přizpůsobí postavě, lehce skryjí, co by skryto být mělo, a nikde nic neodstává. I na mé problematické postavě vypadají opravdu velmi hezky. I kdyby ale byly šaty sebehezčí, je třeba, abychom se v nich dobře cítily. Když se cítíme v oblečení dobře, vyzařuje z nás dobrá nálada a pozitivní energie. A já se v šatech Natura cítím báječně – pohodově. V šatech Natura jsem opravdu Jana v pohodě. Šaty jsou dodány i s úzkým bílým páskem, ten já ale nevyužívám.

Materiál: 95% Viskóza, 5% Elastan

Na eshopu se mi moc líbila také halenka na ramínka, už ji ale neměli v mé velikosti.

Dlouho jsem se rozmýšlela ještě nad sukní, nebo kalhotami. 

Protože potřebuji kalhoty, které by vypadaly slušně i na slavnostnější, nebo společenské události, vybrala jsem si kalhoty Classico I  v černé barvě.

Dlouho jsem tedy váhala. Nevěděla jsem, jestli si mohu objednat kalhoty přes internet. Bála jsem se, aby mi seděly.

Proto jsem se raději na eshopu zeptala. Byla jsem ujištěna, že i na tu moji problematickou figuru kalhoty určitě padnou.

Kdybyste mě viděli, když jsem kalhoty vybalila. Velké nadšení z materiálu – žádné slabounké plátno, ale pěkná, pevná, neprůhledná látka, co udrží tvar, takže se nevytáhnou hned kolena. Střih taky perfektní.

 Druhý pohled už byl skeptický – no, to mi nemůže naprosto být, vzala jsem si blbou velikost a bude po radosti. Jsem ale holka statečná a šla jsem se do kalhot obléct – za zkoušku přeci nic nedám. Jaké bylo moje překvapení, když jsem do kalhot lehce vklouzla, a sedly mi jako druhá kůže. Zlatý elastan!

Můžu s klidným svědomím říci, že lepší, a pohodlnější kalhoty jsem na sobě ještě nikdy neměla. Myslím tím tedy hlavně pohodlí. Jsou neskutečné. Krásně obepnou postavu, a přitom nikde netlačí, střih je lichotivý každé postavě.

Nesnáším, když se mi zapínání kalhot zařezává do břicha, takže u mne je většinou rozhodující první zapnutí kalhot, abych se rozhodla, jestli je chci, anebo ne. Chvilka napětí.. a paráda. Jako bych kalhoty nezapnula. Jsou neskutečně pohodlné, zapnutí necítím.

 Kalhoty jsou prodávány s úzkým opaskem, já ho ale nepotřebuji, kalhoty mi sedí a drží i bez opasku. Možná s dlouhodobějším nošením se pas vytáhne, ale zatím není třeba. Kalhoty krásně drží, mají dobrý střih, a ani při dlouhodobějším sezení se kolena nevytáhla. Určitě si pořídím stejného střihu kalhoty i v šedé barvě.

Materiál kalhot: 72% bavlna, 24% nylon, 4% elastan

Kalhoty pro ženy mají v Módě Prostějov i v různých vzorovaných variantách – láká mne varianta modro zelená drobná kostička, ale to si musím rozmyslet, protože si někdy připadám na některé typy vzorků stará. Naštěstí tyhle pocity u mě netrvají moc dlouho a vsadím se, že vám za měsíc napíšu, že už ty kalhoty mám. Každopádně mne velmi mile překvapil střih, materiál a látka kalhot. Tak krásně se přizpůsobí postavě, a přitom jsou pohodlné. A dámy, jásejte -jsou i ve větších velikostech.

Při nákupu kalhot i šatů jsem se řídila velikostní tabulkou – tady se změřte a kupte si opravdu svou velikost (ani větší, ani menší) – velikost oblečení odpovídá rozměrům v tabulce.

U šatů i kalhot jsem spokojená s materiálem i stálobarevností. Při praní oblečení nepouští barvu, i po opakovaném vyprání je barva stále stejná. Švy jsou kvalitní, nestáčejí se, nikde žádné nitky.

S oblečením z eshopu Módy Prostějov jsem velmi spokojená. Moc se mi líbí a cítím se v něm příjemně. Jsem moc ráda, že jsem při prohlížení pánských obleků narazila úplnou náhodou na kousky, které jsou rázem nejpohodlnějšími a nejoblíbenějšími v mém šatníku. Kalhoty si určitě pořídím ještě další.

Protože se blíží podzim, pokukuji i po podzimních kabátech, které v eshopu Móda Prostějov mají, a moc se mi líbí.

S tím ale počkám až do podzimu. Teď mě čeká to, co jsem chtěla na úplném začátku – a to nákup pánského obleku (to bude děs, protože ani muž ani syn si nechtějí zkusit víc než dva kusy oblečení, aniž by nebyli protivní). Pokud ale budou obleky stejně super jako dámské oblečení, hned je strach menší.

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit šaty, klikněte zde: dámské šaty Natura

 

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit kalhoty, klikněte zde: dámské kalhoty Classico I

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: modaprostejov.cz

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: