Krásnou, pohodovou a klidnou dovolenou bez nemocí a potíží můžete mít s vitamíny Naturevia. Recenze.

17.05.2022 13:45

Naturevia – ImunoHelp, Ostropetřec a OptiVizin

 

Jestli mě něco doba kovidová naučila, tak to, že zdraví není samozřejmost, a že pokud chci být zdravá, musím tělu a organismu trochu pomoct. Ideální k tomu, aby naše tělo dobře fungovalo je začít mu dodávat látky a vitamíny, které mu chybí.

Možná si řeknete, že jíte zdravě, máte rádi ovoce a zeleninu a to že stačí. Ale ono to opravdu nestačí. I ve zdravé stravě většinou není kombinace vitamínů a minerálů dostačující, nebo v optimální kombinaci. Pak je třeba tělu trochu pomoct, a ono se nám to vrátí tím, že nám prostě bude fajn.

Protože se blíží doba dovolených, je potřeba trochu naše zdraví vylepšit, abychom si užili krásné a pohodové léto.

Já osobně se ráda uchyluji k doplňkům stravy, které mám vyzkoušené. Pokud neznám samotný doplněk, ale znám společnost, která doplňky vyrábí, ráda zkouším jejich novinky.

Takhle jsem si oblíbila společnost Naturevia.

Protože například jejich MegaBrusinky mne doslova vysvobodily s potíží s močovými cestami, sázím tak říkajíc na jistotu.

U Naturevia prostě vím, že složení jejich produktů je opíráno o nejnovější vědecké poznatky a klinické studie. Produkty mají maximum účinných látek, a jsou kvalitní od počátečních výrobních surovin až po výsledný produkt. Suroviny na doplňky stravy jsou získávány od důvěryhodných dodavatelů – prostě Naturevia si zakládá na kvalitě. Protože tuhle kvalitu mám vyzkoušenou, mám doplňky stravy a vitamíny od této společnosti opravdu moc ráda.

Tentokrát jsem sáhla po třech produktech, které bych vám ráda představila. Jsou to  ImunoHelp, Ostropestřec a OptiVizin Blue .

Nevím jak u vás, ale u nás zákon schválnosti s nemocemi zaúřaduje vždycky, když je to nejméně potřeba. Buď nějaká viróza, nebo letní angína – prostě nemoc, která umí dovolenou pěkně zkazit.

Právě proto jsem na vyzkoušení vybrala  Imuno Help. Užívám ho já, a pro jistotu i starší vnuk Vojta. Moc se totiž těší na tábor, tak aby nebyl nemocný.

 Imuno Help Immunity je vlastně šikovně namíchaný poměr vitamínu C, D3 a zinku. Pak jsou přidány rakytník, šípek a acerola, a když jde o imunitu, nesmí chybět ani echinacea. To vše se ve správném poměru smíchá a je z toho přírodní posilovač imunity. Asi to funguje, protože za ten měsíc užívání jsme ani já ani vnuk neměli rýmu, ani jsme nezakašlali – prostě je nám fajn.

Pokud si chcete přípravek prohlédnout, přečíst si jeho složení, nebo si ho rovnou koupit, klikněte zde: Imuno Help Immunity

 

Druhý přípravek, který bych vám chtěla doporučit je Ostropestřec forte. Přípravek je určený k ochraně jater. Obsahuje extrakt ze semen Ostropestřce mariánského s velmi vysokým obsahem silymarinu – patří nejsilnějším na trhu.

Možná si říkáte, proč vám ho doporučuji zrovna v létě. Protože k létu patří i grilování, jíme víc grilovaných dobrot, vypijeme víc alkoholu a koktejlů, na dovolených ochutnáváme exotická jídla a jídla uvařená i v nepříliš dobrých podmínkách jako jsou kotlíky na ohni při stanování – a to všechno je pro játra celkem velká zátěž. Aby játra dobře fungovala, a veškerou zátěž ustála bez potíží, je fajn užívat denně jednu tabletku Ostropestřce. Pomáhá to.

Tenhle přípravek je super i pro lidi, kteří užívají větší množství léků dlouhodobě – játra potřebují trochu ulevit a povzbudit. Určitě to vyzkoušejte.

  • napomáhá zachování správné funkce jater a podporuje detoxikační potenciál jater
  • podporuje regeneraci jaterních buněk a pomáhá je chránit před škodlivým působením volných radikálů(antioxidant)
  • podporuje očistu jater i celého těla
  • podporuje správné trávení
  • pomáhá udržet správnou činnost srdce
  • přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi

Pokud si chcete o tomto přípravku přečíst více, nebo si ho koupit, klikněte zde: Ostropestřec forte.

 

Poslední přípravek, který jsem tentokráte vyzkoušela je OptiVizin Blue.

Tady je asi jasné proč jsem ho zkoušela. Celé dny všichni zíráme do obrazovek televizí, mobilních displejů a monitorů počítačů, namáhavé je ale třeba i řízení auta v noci.

Ať chceme, nebo ne, na zraku se to podepisuje. Když k tomu přidám ještě zrak zhoršující se přibývajícím věkem, je to jasné. Moje oči potřebují podpořit, protože mě večer často bolely, pálily a svědily. Dioptrie v brýlích přibývají, a občas už mě i bolí od očí hlava.

Optivizin Blue  je silná kombinace pro maximální synergický efekt na udržení normálního zraku.

V přípravku je extra dávka přírodních makulárních karotenoidů Luteinu a zeaxantinu, omega-3 nenasycených mastných kyselin, komplexu antioxidantů.

Modré světlo je součást spektra viditelného spektra. Proniká hluboko do oka, kde umí zničit fotoreceptory v sítnici, a tím se vysvětluje zhoršování zraku. Negativní vliv má modré světlo nejen večer, ale i přes den pokud pracujete u obrazovek monitorů, nebo déle sledujete mobilní telefony.

Makulární pigment je umístěn před fotoreceptory jako ochranné „vnitřní sluneční brýle“. Obsah tohoto pigmentu nám ale klesá hlavně s přibývajícím věkem, proto je vhodné ho doplňovat.

Já už jsem měla opravdu velké potíže s očima.  Rozostřené vidění, stále silnější brýle a oči bolavé. A to jsou jen příznaky, o kterých vím. Takové ty vedlejší věci jako modré světlo často vůbec nevnímáme. Musím říct, že za ten měsíc, po který OptiVizin užívám, se cítím lépe. Oči mě večer nesvědí a nebolí, a ustoupily i bolesti hlavy.

Mám i dobrý pocit z toho, že si oči chráním před modrým světlem – protože do počítače koukám opravdu celkem dlouho, a co si budeme povídat – do mobilu taky.

Displeje, monitory a obrazovky televizí se staly běžnou součástí našeho života, oči se s tím rychlým nástupem technologií ale tak rychle skamarádit nedokázaly. Dokonce jsou prodávány i brýle proti účinkům modrého světla – ty ale jen tak nějak brání prostupování světla do oka, nijak oku nepomáhají (a nejsou dioptrické, takže s nimi špatně vidím).

Já jsem tedy zvolila formu ochrany a regenerace oka pomocí OptiVizinu. Ráda bych totiž měla zdravé oči bez bolesti a potíží.

Jak už jsem psala – přípravek užívám asi měsíc, změnu už na sobě cítím v podobě úlevy od svědění a pálení očí. Přípravek budu a chci užívat dlouhodobě – ráda bych se vyhnula zhoršení zraku a přibývání dioptrií v brýlích.

Pokud si chcete přípravek s výživou pro namáhané oči prohlédnout a víc si o něm přečíst, nebo ho koupit, klikněte zde: OptiVizin Blue

 

Pokud potřebujete doplněk stravy, nebo vitamín podporující jiný orgán, určitě si na stránkách Naturevia vyberete. Všechny přípravky jsou krásně srovnané a zařazené do kategorií. Stačí si jen vybrat – kosti, svaly a zuby, kliknete na kategorii a objeví se všechny přípravky dostupné v této kategorii.

Pokud si tedy chcete vybrat pro sebe, nebo chcete darovat zdraví v krabičce někomu, koho máte rádi, klikněte pro celou nabídku přípravků zde: Naturevia.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: