Krásné vlasy, nehty, pokožka - GS Eladen Premium, aby nám to vždycky slušelo

07.05.2019 12:57

Říká se, že krásné vlasy, jsou korunou každé ženy. A také všechny víme, že upravené ruce jsou základ.  A tak se snažíme o vlasy i ruce a nehty pečovat, abychom byly krásné, přitažlivé, a cítily se dobře. Jenže občas jsou období, která nejsou pro vlasy, a pokožku a nehty příliš příznivá. Například zima – střídání teplot, nošení rukavic a čepic naši krásu poznamená víc, než chceme. A protože mám v poslední době vlasy hodně oslabené, mají sklony vypadávat, a jsou bez lesku, nehty se třepí a lámou, rozhodla jsem se pomoci jim nějakým doplňkem stravy. Protože mám vynikající zkušenost s přípravky GS, zvolila jsem GS Eladen Premium. Je to doplněk stravy, který naší pokožce, vlasům i nehtům vrátí jejich přirozenou krásu.

Složení přípravku v jedné tabletě.:

Světlicový olej 470 mg

L-Methionin 300 mg

Extrakt z přesličky ( 7% křemíku) 50 mg

Biotin 300 mikrogramů

Kyselina pantotenová 10 mikrogramů

Zinek 3 mg

Měď 0,5 mg

Vitamín A 400 mikrogramů

Thiamin 1 mg

Riboflavin 1 mg

Vitamín B6 1 mg

Jak vidíte – samé prospěšné vitamíny, vše, co dělá tělu dobře.

V balení GS Eladen Premium je 60 + 30 kapslí (získáte tedy jeden měsíc užívání zdarma). Užívání – 1 tableta denně, balení tedy vystačí na čtvrt roku.

Užívám GS Eladen Premium 3 měsíce. Účinek se u takovýchto přípravků těžko popisuje, jedná se o jedinečné pocity každého z nás, protože účinky nastupují pozvolna. Nečekejte proto, že si vezmete 1 tabletu a hned se budete cítit krásná. Jako u všech podobných přípravků je třeba čas, aby se potřebné látky vstřebaly do těla a působily tam, kde mají. 

Po 3 týdnech užívání jsem zaznamenala zlepšení kvality pleti – je vypnutější, hladší a hebčí, a zmizely mi záděry kolem nehtů, které mne díky rukavicím dost trápily. I kdyby tohle byl jediný dobrý účinek, byla bych šťastná. Záděry nejen, že bolí a jsou nepříjemné, ale i nehezky vypadají. Můžete mít sebelépe upravené nehty, ale pokud je kůžička kolem otrhaná, nevypadá to hezky.

Po druhém měsíci užívání GS Eladen Premium mi přestaly vypadávat vlasy. Ten báječný pocit, když ráno v hřebenu nenajdete hrst vypadaných vlasů je báječný. Každý, komu padají vlasy, mi určitě potvrdí, jak si váží každého vlásku a jak je šťastný, když vlasy zůstávají tam, kde mají. Zatím mi vlasy moc ještě nedorůstají, ale mám pocit, že jdou lépe upravit. Také nehty se přestávají lámat.

Po třech měsících užívání mám velmi příjemný pocit z hebké a vypnuté pleti, vlasy už mi téměř nepadají, jsou lesklé, pevnější. Jemné zůstaly, ale více se lesknou, jsou oživené. Mám i dojem, že mi začínají na místech, kde mi vlasy vypadaly dorůstat, ale to zatím je brzy posoudit – asi bude třeba ještě nějakou dobu přípravek užívat, abych to mohla s klidným svědomím potvrdit. Vlasy ale určitě rostou o něco rychleji – to potvrdila kadeřnice a i kvalitu pochválila – sama si té změny všimla. Pokud se chcete cítit lépe, zmírnit padání vlasů, a mít krásné vlasy a nehty, zkuste GS Eladen Premium. Blahodárné účinky na pleť, nehty i vlasy začínají nastupovat pozvolna, jsou ale velmi příjemné. Pleť je na dotek hladší a hebčí už v prvním měsíci užívání, kvalita kůžičky kolem nehtů a nehtů je lepší už po zhruba 3 týdenním užívání,a po dvou měsících mám velmi výrazně lepší kvalitu vlasů,a co je důležité – přestávají mi padat. A stačí k tomu tak málo – jedna malá kouzelná tabletka za den.

Pokud si chcete GS Eladen koupit, klikněte zde: GS Eladen Premium

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: