Krásné a kvalitní zdravotní boty, ve kterých už nohy nebolí

11.07.2017 17:33

Vždycky se moc těším na léto. Nejen kvůli koupání a jahodám, které mám moc ráda, ale hlavně kvůli pantoflím. Kdyby to bylo možné, nosila bych pantofle celý rok. Snadno se do nich vklouzne, jsou na noze příjemné, nikde nic netlačí, žádné pásky vám neodřou paty.. Prostě já jsem pantoflový typ. Jsem moc ráda, že pantoflí se vyrábí velké množství druhů a typů – gumové, korkové, kožené, látkové, na podpatku, nebo úplně rovné – prostě můžete si vybírat podle svého vkusu.

Zatím jsem vždycky nosila spíš pantofle nízké, protože jsem měla děti, a dobíhat děti, nebo autobus na podpatcích není ideální. A pak jsem objevila pantofle na klínu od firmy Leons. Dámy, tak skvěle se mi v pantoflích snad ještě nechodilo.

Firma Leons vyrábí kvalitní zdravotní pantofle, spolupracuje s italskými podiatry. Zdravotní obuv si můžete vybrat v různých designech, tvarech a typech. Pokud s obuví nejste spokojena, můžete si během 14 dnů pantofle vyměnit. Po objednání je zásilka doručena během 2 -3 dnů.

V poslední době jsem měla často pocit těžkých nohou a bolí mě záda, takže jsem se rozhodla vyzkoušet zdravotní pantofle. Byla jsem velmi mile překvapená, že u firmy Leons jsou pantofle zdravotní a přitom velmi vkusné, hezké a módní. Nemusíte se tedy obávat, že si  jako zdravotní koupíte nějaké „babičkovské“.  Zdravotní pantofle v eshopu Leons.cz  jsou opravdu krásné, takže si vybere opravdu každý. Pokud si nevíte rady, můžete si nechat poradit – zadáte kde budete pantofle  nosit (venku, doma, nebo v kanceláři), jak často chodíte ven na procházky, jestli vás bolí záda, nebo jste jen unavení po celodenním chození, a jestli máte nějaký zdravotní problém (křeče v nohou, haluxy a podobně), pak zadáte, jakou barvu pantoflí preferujete a do emailu vám přijde nabídka pro vás nejvhodnější obuvi. Opravdu skvělá služba. A pokud nechcete radu emailem, stačí zavolat na telefon Leons eshopu a radu dostanete hned telefonicky.

Já jsem si vybrala pantofle Leons Punto černo bílé. Vklouzla jsem do nich, a měla jsem pocit, jako bych je měla na noze odjakživa. Klín je tak skvěle vyrobený, že jsem byla až překvapena – jako bych na klínu chodila běžně ( přiznávám, že boty na klínu mám poprvé, předtím jsem nosila klasické ploché). Přední část pantoflí je kožená, na suchý zip, lze si tedy upravit šířku podle nohy. Na noze vypadají pantofle Punto báječně, jsou měkké, pružné, takže jsem byla velmi mile překvapená, že při došlápnutí jsem necítila žádný náraz do paty. Chodila jsem v pantoflích celý den, a jsem velmi spokojená – ani po celodenním chození mě nebolí paty, netáhnou mě achilovky a hlavně – vůbec mě nebolí záda v kříži. Jsem z toho přímo nadšená, a v duchu si nadávám, že jsem si nekoupila zdravotní pantofle už dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu nepříjemných pocitů.

Při testování zdravotních pantoflí Leons se mi potvrdilo, jak je správný výběr bot důležitý. Správným výběrem pantoflí si ušetříte spoustu zdravotních problémů a mnohem lépe se vám bude chodit. A protože pantofle jsou i velmi hezké, budou vám dělat radost i na pohled jako mně. Takže pokud vás trápí bolest nohou, křeče, ploché nohy,nebo jiné podobné potíže – a nebo prostě jen chcete mít krásné a kvalitní boty, ve kterých se vám bude dobře chodit a nebudete si ničit záda, pak si určitě kupte pantofle nebo sandály Leons. Já si určitě pořídím ještě nějaké a koupím je i mamince, ať se jí dobře chodí. Tahle kvalitní obuv se opravdu vyplatí.

pantofle leons Punto koupíte zde: pantofle Punto

celý sortiment kouíte zde: Leons zdravotní obuv

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: