Krásná dětská deka s medvídkem, a tygřík s rolovacími pásky v tlapkách - prima dárky pro malé děti

08.09.2020 14:07

 

Včera se mi narodil vnouček. Radost mám ohromnou, a už se těším, až s ním vyjedu poprvé ven na procházku s kočárkem. Jako správná babička vím, že je potřeba, aby miminku bylo na procházce příjemně teplo, a mohlo klidně spát.

Proto jsem mu jako dárek od babičky připravila krásnou hřejivou dečku s medvídkem od společnosti Mikrotrading.

Deka mne zaujala na první pohled. Je totiž ozdobena na lícové straně zvířátkem. Deka je krásná, a vyráběna je hned s několika typy zvířátek.

Dlouho jsem vybírala – mými favority byla bílá deka s ovečkou, šedivá se slonem a hnědá s medvídkem. Ta hnědá díky praktičnosti nakonec vyhrála.

Deka je v rozměru 100 x 75 cm, je tedy dostatečně velká, aby v ní bylo miminku teplo po přikrytí, nebo zabalení. Využít ji lze samozřejmě i v postýlce, nebo v autosedačce.

Mikroplyš, ze kterého je deka vyrobena, bude mrňouskovi velmi příjemný na dotek. Je to taková ta mazlící deka, kterou je radost držet v ruce. Tím, jak je deka měkkoučká, bude velmi příjemná i jemné dětské pokožce.

Deku lze velmi dobře poskládat do tvarů, které potřebujete, proto má opravdu velkou možnost použití – kromě přikrytí do ní lze miminko i velmi dobře zabalit a nikde nic netlačí.

V kočárku bude deka velmi dobře vypadat, protože navrch prostě složíte tak, aby byl vidět obrázek vámi zvoleného zvířátka (u mne medvídek, na výběr je ale 5 motivů – ovečka, slon, medvěd, opice, a kravička). Fotku deky v kočárku zatím nemám. Na pověry sice nevěřím, ale co kdyby – proto kočárek je koupen, ale přivezen bude až teď, když se náš malý narodil.

Pokud si chcete tuhle krásnou deku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Deka zvířátko

 

A ještě jednu maličkost jsem vnoučkovi pořídila. Je to hlídací tygřík.

Tygřík je také od firmy Mikdrotrading. Je z velmi příjemného jemného mikroplyše, bude tedy miminku příjemný na dotyk. Je tak hebký, že když ho držíte v ruce, často se přistihnete, že ho mimoděk hladíte. Prostě mazlík jak má být. Kromě mazlení je tohoto tygříka díky rolujícím páskům v tlapkách možno snadno připevnit na kočárek, postýlku, nebo pak i dětem na ruku – krásně drží, a bude nejen parťákem na hraní, ale i hlídačem dobrých snů vašeho miminka. Tygří silou zažene všechny zlé sny a pustí k miminku jen ty dobré.

Tygřík je velký cca 30 cm, a vhodný je už pro děti od 0+ - tedy od narození. Pokud se vám nelíbí tygři, můžete dětem vybrat pandu, slona, nebo opici s rolujícími páskami v tlapkách.

Tygříka si prohlédněte, nebo kupte po kliknutí zde: tygr plyšový s rolujícími pásky.

 

S hračkami Mikrotrading jsem moc spokojená. Moc se mi líbí, jsou kvalitní a zdravotně nezávadné. Bezpečné a přitom hezké hračky od společnosti Mikrotrading s duchem ve znaku mi tak trochu učarovaly. Proto vám jich v nadcházejícím předvánočním období ještě pár ukážu. Dobré věci se mají chválit, a proto když objevím krásné a kvalitní zboží, ráda vám o něm řeknu.

Firma Mikrotrading patří k nejstabilnějším firmám na trhu, a v sortimentu mají opravdu hodně produktů.

 Firma Mikro Trading a.s., je nositelem záruky kvality a bezpečnosti hraček, které společnost uvádí na trh. Hračky s Duchem garantují dětem hru plnou zábavy spolu s možností rozvoje jejich kreativity i fantazie.

Pokud se chcete o firmě dozvědět více, klikněte zde: firma Mikrotrading a.s. – historie

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: